Bjuta Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 Mocno ściskam! Brawo Nami i Brawo Rodzinko!!! :loveu::loveu::loveu: Mysiu podałam Twoje konto Monice z Katowic, prześle 50 zł na Namiego. Quote
Mysia_ Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Dziękujemy za dobre wieści :) ale kciuki trzymam dalej :) Czyli dla Namisia na moje konto wpłynęło: 60 zł - Bjuta 50 zł - Bożena P. 30 zł - Mysia_ razem: 140 zł będzie jeszcze 50 zł od Moniki :) Kto jeszcze chętny na wsparcie Namisia? Wyślę konto na PW. Quote
Beatkaa Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Uff jak dobrze,że po i jak dobrze,że takie wieści :) Musi być tylko dobrze :) Quote
AgaWisienka Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Dzwoniłam wieczorem (ok. 20:00) do kliniki i rozmawiałam z panią doktor. Namiś się wybudził, ale był jeszcze bardzo słabiutki. Będę rano przejeżdżac obok kliniki, więc wstąpię tam osobiście, żeby się przekonac, że wszystko jest ok. I wierzę, że już wieczorkiem Namiś będzie spowrotem z nami w domku... Quote
ania > Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 uf dobrze ze operacja sie udala i nie bylo komplikacji. przesyłamy Namisiowi dobra energie, niech szybciutko odzyskuje sily :) Quote
AgaWisienka Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Rano dzwoniła Pani Doktor. Zrobiła Namisiowi morfologię, wyniki są dobre, bez odchyłów. A Namiś wstał, przeszedł się, bez problemu załatwił swoje potrzeby i już na nas czeka. Teraz szybciutko spacerek z Sonią i lecimy do kliniki. Quote
Monika z Katowic Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 O! To dobrze, że kochany Namiś jakoś się trzyma.:loveu: Quote
AgaWisienka Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Informuję, że Namiś dotarł do domku i, taranując wszystko po drodze, pognał w miejsce, gdzie podajemy Mu jedzonko:) Czyli dobry objaw:) Quote
Mysia_ Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 wieści cudowne! :loveu: Asiu juz wysyłam Ci PW :) Namiś już ma na koncie: 60 zł - Bjuta 50 zł - Bożena P. 50 zł - Monika z Katowic 30 zł - Mysia_ razem: 190 zł jeszcze Koziczka85 też coś przeznaczy ;) Quote
Mysia_ Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='asikowska']ode mnie 30 poszło:)[/QUOTE] dzięki! :) dam znać jak dojdzie ;) Quote
Beatkaa Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 bardzo cieszę się,że Namiś już w domku z cudowną rodzinką :) Quote
Monika z Katowic Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Namiczku kochany! Mizianko serdeczne. :) Mam nadzieję, że się dziś dobrze czujesz? Quote
AgaWisienka Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Mieliśmy wczoraj awarię komputerka. Dziś nadrobimy pisanie. U Namisia na tę chwilę wszystko ok:) Quote
Beatkaa Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Tak się cieszę:sweetCyb: Oj Namisiek ale bym Cię wyściskała!!! Quote
AgaWisienka Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Na ściskanie zapraszamy, jak tylko poprawi się pogoda:) Quote
AgaWisienka Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Wszystko wskazuje na to, że jest OK. Ogólnie po operacji wyniki były bardzo dobre, choć guz był olbrzymi i popękany, więc trzeba było wszystko wyczyścić. Ale Namiś zachowuje się tak, jakby w ogóle nie miał żadnej operacji - domaga się ciągle jedzenia i zabawy. Więc bardzo wkurza nas pogoda, bo nawet na spacerek za bardzo nie ma jak iść. Dziś i jutro musi dostać jeszcze lekarstwa i, mam nadzieję, na tym się skończy. A za tydzień wyciąganie szwów... Na razie wydaje nam się, że po wycięciu tego guza Namiś przestał się np. potykać o własne nogi na prostej drodze... Guz mógł być w takim miejscu, że coś uciskał, stąd różne takie problemy były. A na dzień dzisiejszy całość - operacja, badania i leki - zamknęły się w kwocie 563zł. Muszę powiedzieć, że pani Doktor potraktowała Namisia po kosztach... Za co bardzo jej dziękowaliśmy... A ja mam pytanie o Striełkę. Niestety, mój kontakt w Płocku nie wypalił:( Ale jak tylko to się uda, a byłby potrzebny transport, to możecie na mnie liczyć. Quote
Mysia_ Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Bardzo się cieszę, że tak dobrze Namiś czuje się po tak poważnym zabiegu, to na prawdę cudowne wieści :) Jak dotrą do mnie pozostałe pieniążki, które jeszcze mają dojść to wyślę Ci na konto :) Co do Striełki, w takim razie szukamy dalej ;) Quote
Bjuta Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 Brawo Namiś!!! Ależ Ci się chłopie cud wydarzył, że taka Rodzina Cię znalazła! :) Quote
Recommended Posts