Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 216
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy za dobre wieści :) ale kciuki trzymam dalej :)

Czyli dla Namisia na moje konto wpłynęło:
60 zł - Bjuta
50 zł - Bożena P.
30 zł - Mysia_
razem: 140 zł

będzie jeszcze 50 zł od Moniki :)

Kto jeszcze chętny na wsparcie Namisia? Wyślę konto na PW.

Posted

Dzwoniłam wieczorem (ok. 20:00) do kliniki i rozmawiałam z panią doktor. Namiś się wybudził, ale był jeszcze bardzo słabiutki. Będę rano przejeżdżac obok kliniki, więc wstąpię tam osobiście, żeby się przekonac, że wszystko jest ok. I wierzę, że już wieczorkiem Namiś będzie spowrotem z nami w domku...

Posted

Rano dzwoniła Pani Doktor. Zrobiła Namisiowi morfologię, wyniki są dobre, bez odchyłów. A Namiś wstał, przeszedł się, bez problemu załatwił swoje potrzeby i już na nas czeka. Teraz szybciutko spacerek z Sonią i lecimy do kliniki.

Posted

wieści cudowne! :loveu:

Asiu juz wysyłam Ci PW :)

Namiś już ma na koncie:
60 zł - Bjuta
50 zł - Bożena P.
50 zł - Monika z Katowic
30 zł - Mysia_

razem: 190 zł

jeszcze Koziczka85 też coś przeznaczy ;)

Posted

Wszystko wskazuje na to, że jest OK. Ogólnie po operacji wyniki były bardzo dobre, choć guz był olbrzymi i popękany, więc trzeba było wszystko wyczyścić. Ale Namiś zachowuje się tak, jakby w ogóle nie miał żadnej operacji - domaga się ciągle jedzenia i zabawy. Więc bardzo wkurza nas pogoda, bo nawet na spacerek za bardzo nie ma jak iść. Dziś i jutro musi dostać jeszcze lekarstwa i, mam nadzieję, na tym się skończy. A za tydzień wyciąganie szwów... Na razie wydaje nam się, że po wycięciu tego guza Namiś przestał się np. potykać o własne nogi na prostej drodze... Guz mógł być w takim miejscu, że coś uciskał, stąd różne takie problemy były. A na dzień dzisiejszy całość - operacja, badania i leki - zamknęły się w kwocie 563zł. Muszę powiedzieć, że pani Doktor potraktowała Namisia po kosztach... Za co bardzo jej dziękowaliśmy...
A ja mam pytanie o Striełkę. Niestety, mój kontakt w Płocku nie wypalił:( Ale jak tylko to się uda, a byłby potrzebny transport, to możecie na mnie liczyć.

Posted

Bardzo się cieszę, że tak dobrze Namiś czuje się po tak poważnym zabiegu, to na prawdę cudowne wieści :)

Jak dotrą do mnie pozostałe pieniążki, które jeszcze mają dojść to wyślę Ci na konto :)

Co do Striełki, w takim razie szukamy dalej ;)