Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 216
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

asikowska napisał(a):
też jestem ciekawa jak go wypatrzyli:>

no wlasnie? :) pani mowila ze zobaczyli Namiego na stronie, ale naszej psitulowej czy z ogloszeniami?

Posted

Nami jest wypatrzony na Allegro (o ile nic nie pokręciłam:oops:) i jutro jesteśmy umówieni na podpisania umowy adopcyjnej :)

Mam jedna fotką na komórce, jeśli ktoś potrafi wstawić tutaj to mogę wysłać mms-em :)

Posted

Mysia_ napisał(a):
Nami jest wypatrzony na Allegro (o ile nic nie pokręciłam:oops:) i jutro jesteśmy umówieni na podpisania umowy adopcyjnej :)

Mam jedna fotką na komórce, jeśli ktoś potrafi wstawić tutaj to mogę wysłać mms-em :)

Ślij do mnie,wstawię ;)

Posted

Jest piękny, mądry, kochany...
Witam wszystkich:)
Już nasz Misiek (Nami) wypatrzony został na tablica.pl zupełnie przypadkiem. Ja wierzę, że tak po prostu miało być. To mój pierwszy zwierz ze schroniska, ale już dziś wiem, że nie ostatni.
Misiek lubi nie tylko wodę, bieganie za patykami też uwielbia i głośno się tej zabawy domaga. A że Sonia też to lubi, to muszę sobie wyhodować kolejną parę rąk, żeby nadążyć z rzucaniem:)
Ząbki szczerzy przy czesaniu, ale coraz mniej. Może tego nie lubił, może się odzwyczaił, a może po prostu nie przyzwyczajona skóra bolała... No i wyszczerzył się poważnie na Męża, gdy próbował go podsadzić do bagażnika, ale tu podejrzewamy jakąś traumę lub problemy ze stawami (w tym wieku u DONków to normalne). Więc w chwili obecnej podróżowanie wygląda tak: Mąż za kółkiem, obok Misiek, ja z Synkiem z tyłu, a w bagażniku Sonia:) Ale czego się nie robi...
No i najważniejsze: można "przerzucić" Namiego-Miśka do zakładki szczęśliwie adoptowanych:)
I oby jak największej ilości tych pełnych życia, tylko wyciszonych sytuacją, czworonogów znalazło swoje nowe (lub stare) Rodziny...
Pozdrawiam serdecznie:) A w najbliższym czasie podeślę fotki.
AgaWisienka

Posted

O jaką mam radochę na koniec dnia!!!! Namisiu Kochany! Jednak jesteś w czepku urodzony!
Pozdrawiam Was mocno i nie zapominajcie o nas!!! Będziemy się cieszyć newsami i fotkami (tak przy okazji generalnie wolno 5 na post).
Ściskam Was mocno!!

Posted

Namiczku!!! Jak się cieszę, że masz WSPANIAŁY DOMEK!!!:multi::multi::multi:
Czekamy na Wasze relacje kochani Państwo Namiczka!

Nie zapominajcie, że do jednego postu wolno wklejać tylko po 5 zdjęć.
A to jest, moim zdaniem, najfajniejsze: :)

Posted

Bjuta napisał(a):
Wysłałam fotkę Namiego Asi Rawicz, która robiła szczęśliwe ogłoszenia. :)

Bardzo się ciesze, że Nami ma domek. Robię ogłoszenia dla wielu piesków i strasznie się cieszę, że psiaki dobrze trafiają.
Powodzenia Nami w nowym domku.