Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Natrafiłam na wywieszone ogłoszenie, zadzwoniłam.

Na posesję przybłąkał się młody, niesamowicie brudny, ale pięęękny belg. Kobieta mieszka w centrum Warszawy, posesję ma ok 30 km od Wawy (jeszcze nie wiem gdzie dokładnie). Nie może być tam codziennie. Dokarmiają go robotnicy.

Potrzeba mu nowego domu. Ogłoszenia o znalezieniu nie dały odzewu. Pewnie był dziecięcą zabawką, albo nadszedł urlop

Pani, z którą rozmawiałam powiedziała, że to pies niesamowicie łagodny, przyjacielski, sprytny. Bardzo przywiązany do człowieka, szukający z nim bliskości. "Robi wszystko, żeby tylko wziąć go do siebie".

Obecnie doporwadzany okazjonalnie do porządku z futrem. Pani obejrzała mu uszy w poszukiwaniu grzybów, świerzbu. Nie znalazła tam tatuażu. Poprosiłam, żeby następnym razem przeszukała pachwiny.

Pies nie jest wykastrowany.

Kobieta nie ma specjalnie pieniędzy na jego utrzymanie i możliwości dojazdu codziennie na działkę. Mieszka w 20 metrowym mieszkaniu...
Bardzo jej zalezy na dobrym domu dla psa.

Później dostanę zdjecie. (Z biało-czarnego widocznego na ogłoszeniu - belg naprawdę śliczny! A jaka postawa!)

kontakt do mnie
e-mail pattip28@wp.pl
tel. 508899337

Posted

Rzeczywiście. Z opiekunką mam kontakt tylko telefoniczny. Mam w takim razie wielką nadzieję, że nie zostałam oszukana.
Pani powiedziała, że się przybłąkał. Mam nadzieję, że to nie ten pies.