Jump to content
Dogomania

Misia CHORA!!!Potrzebujemy pieniedzy na weta!!!POMOCY!!!Oprocz dom dla niej i 2 szcz.

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pikolo możemy liczyć na zdjęcia z nowego domku Rzygułeczki? Jak zareagował na nią pozostały psiak? Jak zniosła podróż? Może nowy domek da znać na Dogo?:)
Ewuś zdrowiej!!!!!!
Poprosiłam Panią od Leo o przesłanie fotek maluszka. Może pozostałe domki też dadzą znać? Fajnie by było wiedzieć jak dzwońce sobie radzą:)

Posted

Bella jeszcze jest u pani Asi.Po niedzieli ma po nia przyjechac nowa pani z Warszawy lub zawiezie ja Agnieszka.
Zdjecia beda na pewno:lol:Wszystko napisze:lol:Juz jestem spokojna.

Posted

Dzięki Pikolo:) Mam nadzieję, że sunieczka nie umęczy się podróżą, ona tak strasznie wymiotuje:( Miło ze strony Pani Asi, że tyle poczekała, choć szkoda, że jednak sunię oddaje. Ufff, to może faktycznie starczy już tych atrakcji!!!!!;)

Posted

Wlasnie tez sie martwie ta podroza.Ma cos od weta dostac na ta dolegliwosc.Na temat pani Asi nie bede sie wypowiadac..
Pieknie pozdrawiam i uciekam spac.Jestem dobita Baksem:-(:-(:-(
Nie potrafie pojac tego bestialstwa..

Posted

Tak,Baks umarl:placz:
Przez BESTIE zwana ''czlowiekiem''.To bylo jeszcze dziecko..:-(:-(:-(

Bella jedzie w czwartek do nowego domku,w sprawie Misi zero telefonow.
Doxa czy dotarly jakies nowe wplaty?

Posted

pikola napisał(a):
Tak,Baks umarl:placz:
Przez BESTIE zwana ''czlowiekiem''.To bylo jeszcze dziecko..:-(:-(:-(

Bella jedzie w czwartek do nowego domku,w sprawie Misi zero telefonow.
Doxa czy dotarly jakies nowe wplaty?

Ewa zagilana do granic możliwości ale obiecała sprawdzić jutro, przy okazji zakupów :)

Posted

Witam Wszystkich.
Ja jestem aktualną właścicielką Rzygulki, zwanej Bellą a obecnie Bellindą.
Podróż po preparacie weterynaryjnym przebiegała jedynie z silnym ślinotokiem.
Jest kochaną dziewczynką tylko bardzo wypłoszoną i wszystkiego się strasznie boi, nie wiem dlaczego, przecież była w domu dwa miesiące.
U nas miała być na dworze ale musi się przyzwyczaić, na razie nie chce wejść do budki, przygotowanej dla niej.
Dlatego dopóki nie zaakceptuje nowej budki, śpi w domowym garażu na kołderce i swoim kocyku.
Ogólnie jest radosna, cieszy się na mój widok, skacze, daje buziaczki.
Ale ma smutne oczka i bardzo chudziutka.
Mam nadzieję, że się przyzwyczai i będzie jej dobrze.

Posted

Witamy serdecznie:lol:A tos mnie wyprzedzila ale nie ma to jak info z pierwszej reki:lol:A jak zapoznanie z Waszym westikiem przebieglo?Mam nadzieje ze Bella znalazla na zawsze swoja bezpieczna przystan:lol:

Pieknie dziekujemy za domek dla Belli:Rose::Rose::Rose:Przypomne tylko ze nowa Pancia sama przyjechala po Belle za co serdecznie dziekujemy:loveu:
Czy mozemy liczyc na fotki dziewczynki:cool3:

Posted

Mój west Axel nie jest zachwycony, jest zazdrosny a poza tym jest wiekowy (skończył 12 lat), zaczepki młodzieży go denerwują.
A jeśli chodzi o zdjęcia to nie ma problemu, zrobię jutro w ciągu dnia, tylko jak je tutaj pokazać?

Posted

Wyslij do mnie,ja wstawie zuzpik@googlemail.com

A no wlasnie ta mlodziez:loveu:Z czasem przywyknie.To Axel w wieku mojej Zuzi jest:lol:
Bella smutna na razie,nie ma sie zreszta co dziwic.Te psiaki bardzo duzo przeszly.Ale juz jest dobrze.Nawet nie wiesz jak sie ciesze:multi::multi::multi:

Posted

Witam.
Chciałam zapytać czy może macie doświadczenie jak przyzwyczaić psa do przebywania w budce.
Ja zrobiłam już postęp z Bellindą, ponieważ na początku nie było mowy aby w ogóle weszła, powolutku wkładałam smakołyki i jedzonko pachnące
i weszła po kolei łapka za łapką ale nie ma mowy aby tam chciała zostać. Dostała wielką kość i trochę wtedy posiedziała ale potem znowu wyszła i znowu wszystko na nic.

Posted

Pięknie dziękujemy za info o Rzygułeczce:) To taka kochana sunica, czemu ona taka strachliwa, mam nadzieję, że źle jej nie było w poprzednim domu i czemu taka chudzinka, ech...
Bardzo prosimy o fotki, a z budką fajny patent. Tylko trzeba konsekwencji i cierpliwości;) Serdecznie pozdrawiam i proszę sunię wygłaskać szczodrze ode mnie:) Dobrze, że nie wymiotowała w drodze, jednak co specyfik od weta to specyfik;) Ona jest taka biedna z tym cholernym ślinotokiem i chorobą lokomocyjną.