pikola Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Zobaczcie..Ja juz nie daje rady..Dlaczego,za co?:-(:-(:-( Zadaje sobie wciaz te pytania.. Skad bierze sie to okrucienstwo?:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Umierający owczarek Baks - kto mu to zrobił. Pomóżcie nam go ratować! Quote
Marycha35 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Pikolo możemy liczyć na zdjęcia z nowego domku Rzygułeczki? Jak zareagował na nią pozostały psiak? Jak zniosła podróż? Może nowy domek da znać na Dogo?:) Ewuś zdrowiej!!!!!! Poprosiłam Panią od Leo o przesłanie fotek maluszka. Może pozostałe domki też dadzą znać? Fajnie by było wiedzieć jak dzwońce sobie radzą:) Quote
pikola Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Bella jeszcze jest u pani Asi.Po niedzieli ma po nia przyjechac nowa pani z Warszawy lub zawiezie ja Agnieszka. Zdjecia beda na pewno:lol:Wszystko napisze:lol:Juz jestem spokojna. Quote
Marycha35 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Dzięki Pikolo:) Mam nadzieję, że sunieczka nie umęczy się podróżą, ona tak strasznie wymiotuje:( Miło ze strony Pani Asi, że tyle poczekała, choć szkoda, że jednak sunię oddaje. Ufff, to może faktycznie starczy już tych atrakcji!!!!!;) Quote
pikola Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Wlasnie tez sie martwie ta podroza.Ma cos od weta dostac na ta dolegliwosc.Na temat pani Asi nie bede sie wypowiadac.. Pieknie pozdrawiam i uciekam spac.Jestem dobita Baksem:-(:-(:-( Nie potrafie pojac tego bestialstwa.. Quote
Marycha35 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Aż się boję tam looknąć:( Edit: byłam, psiak potrzebuje naszej pomocy, oby dał radę walczyć!!!! Quote
sillann Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 widzialam watek Baksa...brak mi slow juz... Quote
pikola Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Tak,Baks umarl:placz: Przez BESTIE zwana ''czlowiekiem''.To bylo jeszcze dziecko..:-(:-(:-( Bella jedzie w czwartek do nowego domku,w sprawie Misi zero telefonow. Doxa czy dotarly jakies nowe wplaty? Quote
sillann Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 jestem u psinki:) sciskam mocniutko:) Quote
doxa88 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 pikola napisał(a):Tak,Baks umarl:placz: Przez BESTIE zwana ''czlowiekiem''.To bylo jeszcze dziecko..:-(:-(:-( Bella jedzie w czwartek do nowego domku,w sprawie Misi zero telefonow. Doxa czy dotarly jakies nowe wplaty? Ewa zagilana do granic możliwości ale obiecała sprawdzić jutro, przy okazji zakupów :) Quote
doxa88 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Mamy 34 zł z bazarku :) Bardzo bardzo dziękujemy :) Quote
kacha_wawa Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Ja też mocno trzymam :) I ma się rozumieć, że moja Trójca też :) Quote
Marycha35 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Ciekawe jak poszło:) Jak sunieczka się czuje? Quote
pikola Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Wszystko ok.Wiecej jutro napisze,bo musze jeszcze pare ogloszen machnac dla szczeniaka z wypadku:shake: Quote
Bellinda Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Witam Wszystkich. Ja jestem aktualną właścicielką Rzygulki, zwanej Bellą a obecnie Bellindą. Podróż po preparacie weterynaryjnym przebiegała jedynie z silnym ślinotokiem. Jest kochaną dziewczynką tylko bardzo wypłoszoną i wszystkiego się strasznie boi, nie wiem dlaczego, przecież była w domu dwa miesiące. U nas miała być na dworze ale musi się przyzwyczaić, na razie nie chce wejść do budki, przygotowanej dla niej. Dlatego dopóki nie zaakceptuje nowej budki, śpi w domowym garażu na kołderce i swoim kocyku. Ogólnie jest radosna, cieszy się na mój widok, skacze, daje buziaczki. Ale ma smutne oczka i bardzo chudziutka. Mam nadzieję, że się przyzwyczai i będzie jej dobrze. Quote
pikola Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Witamy serdecznie:lol:A tos mnie wyprzedzila ale nie ma to jak info z pierwszej reki:lol:A jak zapoznanie z Waszym westikiem przebieglo?Mam nadzieje ze Bella znalazla na zawsze swoja bezpieczna przystan:lol: Pieknie dziekujemy za domek dla Belli:Rose::Rose::Rose:Przypomne tylko ze nowa Pancia sama przyjechala po Belle za co serdecznie dziekujemy:loveu: Czy mozemy liczyc na fotki dziewczynki:cool3: Quote
Bellinda Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Mój west Axel nie jest zachwycony, jest zazdrosny a poza tym jest wiekowy (skończył 12 lat), zaczepki młodzieży go denerwują. A jeśli chodzi o zdjęcia to nie ma problemu, zrobię jutro w ciągu dnia, tylko jak je tutaj pokazać? Quote
pikola Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Wyslij do mnie,ja wstawie zuzpik@googlemail.com A no wlasnie ta mlodziez:loveu:Z czasem przywyknie.To Axel w wieku mojej Zuzi jest:lol: Bella smutna na razie,nie ma sie zreszta co dziwic.Te psiaki bardzo duzo przeszly.Ale juz jest dobrze.Nawet nie wiesz jak sie ciesze:multi::multi::multi: Quote
Bellinda Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Witam. Chciałam zapytać czy może macie doświadczenie jak przyzwyczaić psa do przebywania w budce. Ja zrobiłam już postęp z Bellindą, ponieważ na początku nie było mowy aby w ogóle weszła, powolutku wkładałam smakołyki i jedzonko pachnące i weszła po kolei łapka za łapką ale nie ma mowy aby tam chciała zostać. Dostała wielką kość i trochę wtedy posiedziała ale potem znowu wyszła i znowu wszystko na nic. Quote
Lili8522 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 [SIZE="3"]Przepraszam z offa ale chciałam... Serdecznie Zaprosić na bazarek z kartkami świątecznymi! :D 66 wzorów, około stu kartek! :multi: Opcja KT i licytacji... GRATISY!! ZAPRASZAM! :loveu: http://www.dogomania.pl/threads/217979-KARTKI-ŚWIĄTECZNE!-66-wzorów!-Do-wyboru-do-koloru!-Do-04.12-godz-20.00 Quote
Tymonka Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Zapraszam na bazarek ogłoszeniowy : http://www.dogomania.pl/threads/218159-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-20-30-50-og%C5%82osze%C5%84(II)-.-Zapraszamy-do-30.11-! Quote
Marycha35 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Pięknie dziękujemy za info o Rzygułeczce:) To taka kochana sunica, czemu ona taka strachliwa, mam nadzieję, że źle jej nie było w poprzednim domu i czemu taka chudzinka, ech... Bardzo prosimy o fotki, a z budką fajny patent. Tylko trzeba konsekwencji i cierpliwości;) Serdecznie pozdrawiam i proszę sunię wygłaskać szczodrze ode mnie:) Dobrze, że nie wymiotowała w drodze, jednak co specyfik od weta to specyfik;) Ona jest taka biedna z tym cholernym ślinotokiem i chorobą lokomocyjną. Quote
Recommended Posts