malagos Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 No i co tak na końcu, suczynko? Mam przed oczami te Twoje śliczne slepka :cool1: Quote
malagos Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Jolu, a Ty masz możliwość pogłaskania jej ode mnie? Jak ona sobie radzi w schronie? Quote
Jola_K Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 [quote name='malagos']Jolu, a Ty masz możliwość pogłaskania jej ode mnie? Jak ona sobie radzi w schronie? Mam, poglaszcze ja specjalnie od ciebie jak bede w schronisku. :lol: Tosia w miare dobrze daje sobie rade, ma szczescie bo nie siedzi w ciasnym kojcu, lecz biega sobie z inna sunia Żabą i z kotkami po budynku i terenie schroniska. Ponizej zdjecie obu sunieczek "zapożyczone" ze str. schr.: Quote
Jola_K Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Tosia, zaniedbalam cie ostatnio, wybacz. Podnosze cie malutka. Quote
malagos Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Ja też do Ciebie, ślicznotko, będę zaglądac... Quote
malagos Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Jak ona sobie daję radę?....Jak ją traktują inne psy? Quote
Seaside Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Tosiunia malutka - pokaż się cioteczkom!!!! Quote
Jola_K Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 Tosia dobrze sobie radzi, nie jest w kojcu z innymi psami, biega luzem ze swoja psia kolezanka Obszczekala mnie na dzien dobre ale potem juz ciagle sie tulila.. Quote
malagos Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Chyba myślą Cię, maleńka, przywołałam! Domek by się przydał.... Quote
Seaside Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Kto pokocha maleńką psinkę bez nóżki :( Quote
Jola_K Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 Tosia szuka wlasnego domku, wlasnego pana.... Quote
Jola_K Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Seaside napisał(a):Jolu masz wieści o Tosi??? mam remont lazienek w domu i jak rodzice wyjezdzaja ja musze zostac z "fachowcami" :( stad wybieram sie jak sojka za morze do Zywca i do schroniska, jak jestem to przejazdem i zwykle nie sama.... ale jutro rano bede w Zywcu w innej sprawie to wstapie do schroniska - mam dla nich paczuszke :) Quote
malagos Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Co u Tosi? Moze ma domek, tak sobie nieśmiało pytam :oops: Albo może sa nowe zdjatka dla ciekawskich ciotek? Quote
Jola_K Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 malagos napisał(a):Co u Tosi? Moze ma domek, tak sobie nieśmiało pytam :oops: Albo może sa nowe zdjatka dla ciekawskich ciotek? U Tosi bez zmian zdjec niestety jeszcze nie mam :shake: ciesze sie ze myslicie o Tosi Quote
Seaside Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Litania wigilijna Boże Ojcze, Panie Wszelkiego Stworzenia w tę noc Narodzenia Twego Syna prosimy Cię : od kopnięć od ciosów łopatą od razów kijami od przekleństw i pomstowań wybaw nas Panie... od głodu i zimna od wiatru i śniegu od skwaru i pragnienia wybaw nas Panie... od drutu kolczastego od łańcucha na szyi wybaw nas Panie... od okrucieństwa dzieci wybaw nas Panie... za nasze wykłute oczy za wybite zęby, połamane żebra i nogi rozpłatane brzuchy wybacz im Panie... Matko Boża, Opiekunko każdego bezdomnego stworzenia wstaw się za nami... za podpalone za uduszone za powieszone za zagłodzone za skatowane spływające krwią strzępy, co były zwierzęciem za zamęczone dla nauki , za wszystkie ofiary ludzkiego bestialstwa módl się o Pani... za skomlące z trwogi za jęczące z bólu za pragnące miłości za umierające w męce módl się o Pani... Opiekunów, co dom dzielić będą z nami i chleb i posłanie i dzień swój każdy, po nasze skonanie racz dać nam Panie... ugaś pragnienie, ucisz cierpienie i miej nas w Swojej opiece W godzinie śmierci człowieka.... wybacz mu Panie... Krystyna Sroczyńska Quote
Jola_K Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 Tosienko, po swietach do ciebie zawitam, w ostatnich tygodniach niestety nie dalam rady.... wybacz malutka, ale przyjade, ty i Max macie moje slowo! Quote
malagos Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Jola_K napisał(a):Tosienko, po swietach do ciebie zawitam, w ostatnich tygodniach niestety nie dalam rady.... wybacz malutka, ale przyjade, ty i Max macie moje slowo! A wiec jestesmy ciekawi, jak sobie Tosia radzi.... Quote
Recommended Posts