Jola_K Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 Maksiu nie spadaj tak szybko, hop na pierwsza strone! Quote
madzia20sosnowiec Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 podnosze nikt nie zagląda :placz: Quote
AniaB Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 az mi głupio...:oops: faktycznie nie zaglądałam..:oops: :oops: a max to jest jeszcze w tym schronie??? Quote
madzia20sosnowiec Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 podnoszę, wiadomo coś?:oops: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 pdnoszę i dzis do góry:mad: Quote
AniaB Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 o maxiu juz chyba wszyscy zapomnieli:shake: maxiu maxiu gdzie twój domek??? biedaku:-( Quote
madzia20sosnowiec Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 hej hej podnosze, dziewczyny czy max jest jeszcze w schronie? Quote
Jola_K Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 od soboty jestem bez komputera (awaria zasilacza), jutro ma byc do odbioru dzis grzecznosciowo jestem na necie u kuzynki przepraszam wiec ze sie nie odzywalam kilka dni jutro mam byc w schronisku z dostawa dla psiakow kociakow i zapytam o Maksia i o Tosie na trzech lapkach jednak nie wiem kiedy bede mogla o tym napisac, jesli tylko jutro odbiore komputer to bede miec net i wtedy napisze prosze o cierpliwosc pozdrawiam wszystkie osoby zainteresowane losem Maksia :multi: Quote
zuziaM Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 A czy ktos mi moze powiedziec, jakie warunki nalezy zapewnic takiemu psu ? To znaczy , chodzi mi o to, czy on moze mieszkac w kojcu ? Moj maz marzy o takim psie. Mamy niestety tylko kundelki i to 3 - same suczki. wszystkie ze schronisk i wszystkie mieszkaja juz w domu, wiec na kolejnego i to takich gabarytow - nie mozemy sobie pozwolic ...:shake: . Wydrukowalam zdjecia i zaraz pokaze mezowi. Quote
Estera Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 ja się nie znam na tej rasie... ale one maja króciutką sierść... więc obawiam się, że zimą może mu być za zimno w kojcu Quote
Koperek Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Molos (taki jak Maxiu) w kojcu się nie sprawdzi- to są psy potrzebujące towarzystwa czlowieka! Poza tym, gdyby mial mieszkać w budzie, to ma zbyt krótką sierść (prawie golas:p ), a na dluższą metę to poskręca go strasznie (mam na myśli reumatyzm). Quote
zuziaM Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Koperek napisał(a):Molos (taki jak Maxiu) w kojcu się nie sprawdzi- to są psy potrzebujące towarzystwa czlowieka! Poza tym, gdyby mial mieszkać w budzie, to ma zbyt krótką sierść (prawie golas:p ), a na dluższą metę to poskręca go strasznie (mam na myśli reumatyzm). No to , niestety, odpada... Ja nie mam juz warunkow na psa domowego. Ale za to zycze Maxowi wspanialego domku. Quote
madzia20sosnowiec Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 hej hej, takie ślicznosci i nikt nie chce? dziewczyny moze jakies nowe zdjecia, moze uda sie go na allegro wrzucic? Quote
Marlena:) Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Co taka ciszaa???:roll: Co tam u psiaka? Ma domek?:razz: ?? Quote
Jola_K Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 Marlena:) napisał(a):Co taka ciszaa???:roll: Co tam u psiaka? Ma domek?:razz: ?? w ostatnim czasie nie udalo mi sie dotrzec do schroniska, dlatego nie mam zadnych nowych wiadomosci :shake: licze na to ze przed swietami jakis Mikołaj podarował Maksiowi i innym schroniskowym bidulom domki... Quote
Estera Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Maksiu mam nadzieję, że już pupkę grzejesz w nowym domku :) Quote
madzia20sosnowiec Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 hej dziewczyny wiadomo cos?jak maxiu? Quote
Hund Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 byłam w Wigilię w schronisku ale nie rozglądałam się za tym pieskiem bo jeszcze nie trafiłam na jego wątek na dogomani, nie chcę go zaśmiecać mam tylko pytanie do Joli K czy jesteś tam wolontariuszką?? Quote
Jola_K Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Hund napisał(a):byłam w Wigilię w schronisku ale nie rozglądałam się za tym pieskiem bo jeszcze nie trafiłam na jego wątek na dogomani, nie chcę go zaśmiecać mam tylko pytanie do Joli K czy jesteś tam wolontariuszką?? witaj Hund wolontariuszka nie jestem, bylam w tym schronisku zawiezc karme, koce i zapytac o psy do pilnej adopcji, wtedy tez obfotografowalam Maxa i Tosie od dluzszego czasu wybieram sie tam ponownie bo mam dla nich specyfiki na robale - jednak odleglosc (nie mieszkam w Zywcu) i brak wlasnego samochodu, sa trudnoscia w zywcu owszem bywam przejazdem ale zwykle z kims grzecznosciowo... jest jeszcze jedna osoba ktora chciala pomoc zywieckiemu schronisku, wystawiala kosmetyki na bazarku, to goldenka245 (chyba dobrze nick pamietam) ona w miedzyczasie miala ich odwiedzic czy ty jestes z Zywca? czesto tam bywasz? pozdrawiam jola Quote
Hund Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Jestem z Bielska ale 4 lata temu zabrałam z tamtąd suczkę i teraz od czasu do czasu tam jeżdżę albo wpłacam pieniądze Quote
Jola_K Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 [quote name='Hund']Jestem z Bielska ale 4 lata temu zabrałam z tamtąd suczkę i teraz od czasu do czasu tam jeżdżę albo wpłacam pieniądze fajnie ze jestes :loveu: malo nas w Zywcu.. ponizej watek Tosi o ktorej pisalam powyzej: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33249 Quote
Recommended Posts