Jump to content
Dogomania

Żywiec-Mastiff czy CC? Piękny MAX. Dostal szanse! Juz w nowym domu.

Recommended Posts

• Replies 271
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

od soboty jestem bez komputera (awaria zasilacza), jutro ma byc do odbioru
dzis grzecznosciowo jestem na necie u kuzynki
przepraszam wiec ze sie nie odzywalam kilka dni
jutro mam byc w schronisku z dostawa dla psiakow kociakow i zapytam o Maksia i o Tosie na trzech lapkach
jednak nie wiem kiedy bede mogla o tym napisac, jesli tylko jutro odbiore komputer to bede miec net i wtedy napisze
prosze o cierpliwosc
pozdrawiam wszystkie osoby zainteresowane losem Maksia :multi:

Posted

A czy ktos mi moze powiedziec, jakie warunki nalezy zapewnic takiemu psu ? To znaczy , chodzi mi o to, czy on moze mieszkac w kojcu ?
Moj maz marzy o takim psie. Mamy niestety tylko kundelki i to 3 - same suczki. wszystkie ze schronisk i wszystkie mieszkaja juz w domu, wiec na kolejnego i to takich gabarytow - nie mozemy sobie pozwolic ...:shake: .
Wydrukowalam zdjecia i zaraz pokaze mezowi.

Posted

Molos (taki jak Maxiu) w kojcu się nie sprawdzi- to są psy potrzebujące towarzystwa czlowieka! Poza tym, gdyby mial mieszkać w budzie, to ma zbyt krótką sierść (prawie golas:p ), a na dluższą metę to poskręca go strasznie (mam na myśli reumatyzm).

Posted

Koperek napisał(a):
Molos (taki jak Maxiu) w kojcu się nie sprawdzi- to są psy potrzebujące towarzystwa czlowieka! Poza tym, gdyby mial mieszkać w budzie, to ma zbyt krótką sierść (prawie golas:p ), a na dluższą metę to poskręca go strasznie (mam na myśli reumatyzm).

No to , niestety, odpada... Ja nie mam juz warunkow na psa domowego. Ale za to zycze Maxowi wspanialego domku.

• 3 weeks later...
Posted

Marlena:) napisał(a):
Co taka ciszaa???:roll: Co tam u psiaka? Ma domek?:razz: ??

w ostatnim czasie nie udalo mi sie dotrzec do schroniska, dlatego nie mam zadnych nowych wiadomosci :shake:
licze na to ze przed swietami jakis Mikołaj podarował Maksiowi i innym schroniskowym bidulom domki...

Posted

byłam w Wigilię w schronisku ale nie rozglądałam się za tym pieskiem bo jeszcze nie trafiłam na jego wątek na dogomani, nie chcę go zaśmiecać mam tylko pytanie do Joli K czy jesteś tam wolontariuszką??

Posted

Hund napisał(a):
byłam w Wigilię w schronisku ale nie rozglądałam się za tym pieskiem bo jeszcze nie trafiłam na jego wątek na dogomani, nie chcę go zaśmiecać mam tylko pytanie do Joli K czy jesteś tam wolontariuszką??

witaj Hund
wolontariuszka nie jestem, bylam w tym schronisku zawiezc karme, koce i zapytac o psy do pilnej adopcji, wtedy tez obfotografowalam Maxa i Tosie

od dluzszego czasu wybieram sie tam ponownie bo mam dla nich specyfiki na robale - jednak odleglosc (nie mieszkam w Zywcu) i brak wlasnego samochodu, sa trudnoscia
w zywcu owszem bywam przejazdem ale zwykle z kims grzecznosciowo...

jest jeszcze jedna osoba ktora chciala pomoc zywieckiemu schronisku, wystawiala kosmetyki na bazarku, to goldenka245 (chyba dobrze nick pamietam)
ona w miedzyczasie miala ich odwiedzic

czy ty jestes z Zywca? czesto tam bywasz?

pozdrawiam
jola