Jusis <3 Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 No więc postanowiłam założyć galerie Suzi i Tofika :) Suzi ma 4 latka a Tofik ma roczek w tym Suzi jest z nim w ciąży . Tylko na tym zdjęciu Tofik to jescze szczeniaczek ale teraz ma rok i jakoś tak się stało że zapłodniił Suze :P :) A oto one; i jeszcze moge wam pokazać zdjęcie jej brzuszka ale jest słaba jakość ale trudno ;) Przepraszam jak źle wstawiłąm zdjęcia ale jak narazie się ucze :d Quote
Guest Fusiafusia Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Witamy nowego yoreczka na forum! :multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Czekamy na więcej fotek! ;)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Pozdrawiamy i zapraszamy do nas! ;)[/FONT] Quote
Balbina. Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Czy twoje psy mają rodowody?Uprawnienia hodowlane?Bo jeśli nie to własnie dołożyłaś cegiełkę do skali bezdomności psów w Polsce...Smutne bo w schroniskach czeka naprawdę mnóstwo psiaków a ludzie tak bezmyślnie mnożą kolejne... Quote
Majka0010 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Balbina12 napisał(a):Czy twoje psy mają rodowody?Uprawnienia hodowlane?Bo jeśli nie to własnie dołożyłaś cegiełkę do skali bezdomności psów w Polsce...Smutne bo w schroniskach czeka naprawdę mnóstwo psiaków a ludzie tak bezmyślnie mnożą kolejne... dokładnie..wątpię,że mają.. ;/ Szkoda ale zapraszam do poczytania artykułu o rozmnażaniu nierodowodowych psów. Quote
FREDZIU Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Witamy nowe yorczki na dogo. Nie przejmuj się atakiem i wracaj do nas.:lol: Każdy ma prawo mieć swoje zdanie i każdy ma prawo mieć takiego psiaczka jakiego chce- PRAWDA DZIEWCZYNY????;) Quote
ania90 Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 FREDZIU napisał(a):Witamy nowe yorczki na dogo. Nie przejmuj się atakiem i wracaj do nas.:lol: Każdy ma prawo mieć swoje zdanie i każdy ma prawo mieć takiego psiaczka jakiego chce- PRAWDA DZIEWCZYNY????;) masz racje:) Quote
Yorkomanka Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 no i dobrze ja nie wierzę że to krycie było przez przypadek, już raz miała mieć szczeniaki i wszystkie zdechły:roll: zresztą na innym wątku próbowała wcisnąć kit że psy mają uprawnienia a ona nie ma pseudo:diabloti: Quote
ania90 Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Yorkomanka napisał(a):no i dobrze ja nie wierzę że to krycie było przez przypadek, już raz miała mieć szczeniaki i wszystkie zdechły:roll: zresztą na innym wątku próbowała wcisnąć kit że psy mają uprawnienia a ona nie ma pseudo:diabloti: znasz ja wiec dlatego ja atakujesz? Quote
Yorkomanka Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 ja jej nie atakuje :roll: tylko stwierdzam fakty:evil_lol: w końcu do niej nic nie powiedziałam :siara: i to teraz ty atakujesz mnie:diabloti: Quote
Balbina. Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 nie ma prawa skoro tym samym przyczynia się do krzywdy innych psiaków.Ja nic nie mówię jak ktoś kupił z niewiedzy psa z pseudo-zdarza się ale żeby jeszcze rozmnażać...No to już jest przesada. Nikt komu zalezy na dobru psów-nie tylko na szczęściu własnego psa nie będzie siedział i patrzył jak kolejna osoba mnoży psy BO TAK.Skala bezdomności psów w Polsce jest PRZERAŻAJĄCA i smutne jest to ,ze dla niektórych osób na forum ta sprawa jest niczym,bo przecież nie można nikomu zwrócić uwagi bo się wystraszy.:roll: Juz po fakcie można było coś zadziałać np. przeprowadzić suczce sterylizację aborcyjną:roll: Quote
FREDZIU Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Balbina jeżeli mnie wywołujesz do odpowiedzi to słuchaj: ja nie jestem osobą dla której los zwierzą jest obojętny, nie jestem bezduszna. Natomiast uważam, ze niektóre osoby zbyt impulsywnie reagują na psiaczki bez rodowodu. O to mi chodziło!!!!! Natomiast jeżeli znacie tą dziewczynę, a jej postępowanie jest niedwuznaczne, to zgadzam się z waszą krytyką:roll: Quote
Yorkomanka Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Marzenko tu nikt nie krytykuje samego faktu posiadania psa bez papierów ale wystarczy zerknać wątki które ona założyła nie trzeba kogoś znać żeby o pewnych rzeczach wiedzieć:roll: Quote
kiniaaa Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 FREDZIU napisał(a):Balbina jeżeli mnie wywołujesz do odpowiedzi to słuchaj: ja nie jestem osobą dla której los zwierzą jest obojętny, nie jestem bezduszna. Natomiast uważam, ze niektóre osoby zbyt impulsywnie reagują na psiaczki bez rodowodu. O to mi chodziło!!!!! Natomiast jeżeli znacie tą dziewczynę, a jej postępowanie jest niedwuznaczne, to zgadzam się z waszą krytyką:roll: Marzenko, a ja wcale nie uważam, żeby to była jakaś nagonka na osoby mające psa bez rodowodu,przecież dziewczyny,które to napisały same mają pieski bez rodowodu, więc nie w tym rzecz. Chodziło o KONKRETNĄ osobę i to co ona robi. Ja zgadzam się z dziewczynami,bo nie popieram rozmnażania psów bez uprawnień,w dodatku przez osoby nie znające się ani na hodowli ani na genetyce, co jest bardzo ważne gdy chce się rozmnażać zwierzęta. Quote
Yourii Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Jusis <3;16975099 napisał(a): teraz ma rok i jakoś tak się stało że zapłodniił Suze :P :) jakoś tak się stało (??) ... :/ myślałaś że co ? że się bawią ?? Quote
Recommended Posts