Jusis <3 Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Cześć ;) Mam do was pytanko i żeby nie było mi tu takich odpowiedzi jak pseudohodowla czy coś nic z tych rzeczy, chce tylko żebyście mi powiedzieli co i jak ;) No więc 2 lata temu moja suczka zaszła w ciąże no i uderzyłą się w brzuszek i poroniła teraz po tych 2 latach znów zaszła w ciąże i jest już w 48 dniu. Weterynarz robił jej usg no i jest okej wszystko tylko ma aż 6 szczeniąt... powiedzcie mi 1.czy ona da rade je wykarmić wszystkie psiaki 2. ile powinna max zjeść to co jest na tych psiakach łożysko czy nie wiem dokładnie jak to się nazywa. 3. Po czym poznać że podczas porodu coś z nią nie tak i trzeba dzwonić po weta 4. Ile dni suczka chodzi w ciąży ? (żeby nie było pies jest z rodowodem ;) ) Quote
Yorkomanka Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 wiesz ja nie wierze żeby ona miała rodowód no i jeszcze pozostaje kwestia tego że roczny pies na pewno nie miałby jeszcze uprawnień nawet gdyby miał rodek:diabloti: [quote name='Jusis'] No więc postanowiłam założyć galerie Suzi i Tofika :smile: Suzi ma 4 latka a Tofik ma roczek w tym Suzi jest z nim w ciąży . Tylko na tym zdjęciu Tofik to jescze szczeniaczek ale teraz ma rok i jakoś tak się stało że zapłodniił Suze :P :smile: A oto one; Quote
paawel Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Witam, No proszę jakie cwaniurki..."tylko żeby nie było mi tu takich odpowiedzi jak pseudohodowla czy coś nic z tych rzeczy...".Oczywiście, że pseudo hodowla. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts