feliksik Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Nutusia napisał(a):Bo nie chciała patrzeć na ten podły świat. Teraz to co innego! ;) zgadzam sięw 100% Quote
Hotel KADIF Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Jasza napisał(a): A już Dunia w czerwieni - przepiękna i przeurocza!!:sweetCyb: Czarne psiaki najpiękniej wyglądają w czerwieni!:loveu: Dunieczka wygląda wspaniale! Quote
barbarela Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Bylismy dziś z Dunią u doktora Stefanowicza do kontroli oka i z oczkiem wszystko wporządku. Jeżeli nic nie będzie się działo to następna kontrola za 3 miesiące. Bardzo sie cieszymy ze Dunia jest młodsza niz było to określone :) Quote
ania shirley Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Dziękujemy za informację!:lol: Dunia, ale pieknie wyglądasz na tym posłanku! Masz szczęście!:lol::lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Piękna Dunieczka:loveu::loveu::loveu: Quote
Jasza Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 Dunieczko, szczęściaro :-) Nie mogę się napatrzeć! Quote
Nutusia Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Ale tapczan, a jaki dumny pies na nim leży! I jaki... młody! :) Quote
Javena Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Cudowna niunia. Tyle musiała przejsć ,zeby trafić do takiego superowego domku ,na swja kanapę ,na dodatek [SIZE="3"]widzi!!!!! Quote
chita Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 ten watek przywraca wiare doslownie we wszystko...tak sie ciesze:) *** zapraszam na bazarekFoto którego zwyciezcy trafia do kalendarza dogo:) http://www.dogomania.pl/threads/217513-fotoBazar-do-kalendarza-dogo!!!-do-27.11-g-22.00-!-ZAPRASZAM! Quote
Nutusia Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Duniaszka z dnia na dzień młodnieje w cudnym, kochającym domku! A ja pozwolę sobie zaprosić do mojej nowej lokatorki ;) http://www.dogomania.pl/threads/217525-Masza-za-serce-i-dom-odda-ca%C5%82%C4%85-siebie?p=17976574#top Quote
barbarela Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 młodnieje to fakt. widać że czuje się co dzień bardziej bezpieczna i pewniejsza że to jej dom na stałe co powoduje że z dnia na dzień jest weselsza zaczyna się bawić czego dawniej nie umiała. a gdy się bawi i szaleje widać że jest młodym pieskiem, myśle że niebawem zapomnie o szarej przeszłości. życzę wszystkim biednym psiakom aby znalazły swój dom i zaznały szczęścia Quote
inga.mm Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 pewnie teraz dopiero przeżywa dzieciństwo. Zupełnie jak Birma. Quote
Jasza Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 A pamiętam jak Leonarda podesłała mi jej zdjęcie....z dopiskiem, ze ślepa, PIĘTNASTOLETNIA babcia nie da rady w schronisku.... Serce mi pękło, bo to kolejna Misko - Florko-podobna czarnulka....i tak się zaczęło. Leonarda - wierzysz w cuda? ;-):loveu::loveu: Quote
Mysza2 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Jasza napisał(a):Leonarda - wierzysz w cuda? ;-):loveu::loveu: Na szczęście się zdarzają:) powodzenia Dunieczko Quote
magda222 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 BARDZO PROSZĘ O POMOC!!! Zadzwoniła do mnie pani u której na DT przebywa stary, ślepy jamnik Atos z tyskiego schronu. http://www.dogomania.pl/threads/198664-%C5%9Alepy-jamnik-Atos-w-DT!!!-Potrzebne-og%C5%82oszenia! Musimy na już zabierać gdzieś Atosa, bo pani ma chorą mamę i musi jechać do niej i się nią zaopiekować. Nie mam go gdzie zabrać Bardzo proszę o pomoc. Znacie może jakiś domowy DT na Śląsku? Pieniądze na ten cel mamy. Pani zagroziła, że zawiezie Atosa do schroniska :( Quote
Jasza Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 O mamo...znam Atosa....idę na wątek...:-( Quote
inga.mm Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 to tak samo jak u Fugi. Dziadek do domu opieki, Fuga do schronu? POMOCY!!!! Quote
Nutusia Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Pani zagroziła... Kocham takie stwierdzenia! I w obliczu choroby mamy tej osoby aż mi się pcha pod palce... Ale nie napiszę, bo nie będę się zniżać do takieog poziomu.. Quote
ania shirley Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Jasza napisał(a):3 lub 5 :-) Maxymalnie:cool3:. Pół roku temu miała 13-15. W marcu powinna zbliżyć się do 7 miesięcy:cool3:. Ona po prostu, otoczona miłością- młodnieje z dnia na dzień!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kinia1984 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Kochani chciałabym zaprosić na wątek szkielecika niewidomego...Buli nie dotrwa do wiosny w schronie... http://www.dogomania.pl/threads/218150-Niewidomy-szkielecik-Buli-nie-prze%C5%BCyje-zimy... Quote
LadyS Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Jasza, zgłaszałaś do Akcji Sterylizacji sukę do refundacji sterylizacji, nie widzę na początku wątku banerka ani wzmianki dokładnej w rozliczeniu - czy suka została wysterylizowana na koszt akcji sterylizacji? Jeśli tak, to za ile i gdzie? Pomagam w aktualizacji wątku Soemie i potrzebuje tych informacji. Quote
Jasza Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 Zgłaszałam na wątku, ale nie dostałam odpowiedzi. Dunia nie została wysterylizowana, bo nam się pozmieniały terminy operacji. Jeżeli to z mojej winy to zamieszanie - to przepraszam. Quote
LadyS Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Jasza napisał(a):Zgłaszałam na wątku, ale nie dostałam odpowiedzi. Dunia nie została wysterylizowana, bo nam się pozmieniały terminy operacji. Jeżeli to z mojej winy to zamieszanie - to przepraszam. Nie zamieszanie, po prostu brak aktualizacji - na przyszłość wpisujcie na wątku aktualizacje dotyczące sterylek zgłaszanych suk. Obecnie nie obowiazuje kolejka. Quote
Recommended Posts