Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bylismy dziś z Dunią u doktora Stefanowicza do kontroli oka i z oczkiem wszystko wporządku.
Jeżeli nic nie będzie się działo to następna kontrola za 3 miesiące.
Bardzo sie cieszymy ze Dunia jest młodsza niz było to określone :)

Posted

młodnieje to fakt. widać że czuje się co dzień bardziej bezpieczna i pewniejsza że to jej dom na stałe co powoduje że z dnia na dzień jest weselsza zaczyna się bawić czego dawniej nie umiała. a gdy się bawi i szaleje widać że jest młodym pieskiem, myśle że niebawem zapomnie o szarej przeszłości. życzę wszystkim biednym psiakom aby znalazły swój dom i zaznały szczęścia

Posted

A pamiętam jak Leonarda podesłała mi jej zdjęcie....z dopiskiem, ze ślepa, PIĘTNASTOLETNIA babcia nie da rady w schronisku....
Serce mi pękło, bo to kolejna Misko - Florko-podobna czarnulka....i tak się zaczęło.
Leonarda - wierzysz w cuda? ;-):loveu::loveu:

• 2 weeks later...
Posted

BARDZO PROSZĘ O POMOC!!!

Zadzwoniła do mnie pani u której na DT przebywa stary, ślepy jamnik Atos z tyskiego schronu.

http://www.dogomania.pl/threads/198664-%C5%9Alepy-jamnik-Atos-w-DT!!!-Potrzebne-og%C5%82oszenia!

Musimy na już zabierać gdzieś Atosa, bo pani ma chorą mamę i musi jechać do niej i się nią zaopiekować.
Nie mam go gdzie zabrać
Bardzo proszę o pomoc.
Znacie może jakiś domowy DT na Śląsku?
Pieniądze na ten cel mamy.
Pani zagroziła, że zawiezie Atosa do schroniska :(

Posted

Pani zagroziła... Kocham takie stwierdzenia! I w obliczu choroby mamy tej osoby aż mi się pcha pod palce... Ale nie napiszę, bo nie będę się zniżać do takieog poziomu..

Posted

Jasza napisał(a):
3 lub 5 :-)

Maxymalnie:cool3:. Pół roku temu miała 13-15. W marcu powinna zbliżyć się do 7 miesięcy:cool3:. Ona po prostu, otoczona miłością- młodnieje z dnia na dzień!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Jasza, zgłaszałaś do Akcji Sterylizacji sukę do refundacji sterylizacji, nie widzę na początku wątku banerka ani wzmianki dokładnej w rozliczeniu - czy suka została wysterylizowana na koszt akcji sterylizacji? Jeśli tak, to za ile i gdzie? Pomagam w aktualizacji wątku Soemie i potrzebuje tych informacji.

Posted

Zgłaszałam na wątku, ale nie dostałam odpowiedzi.
Dunia nie została wysterylizowana, bo nam się pozmieniały terminy operacji.
Jeżeli to z mojej winy to zamieszanie - to przepraszam.

Posted

Jasza napisał(a):
Zgłaszałam na wątku, ale nie dostałam odpowiedzi.
Dunia nie została wysterylizowana, bo nam się pozmieniały terminy operacji.
Jeżeli to z mojej winy to zamieszanie - to przepraszam.

Nie zamieszanie, po prostu brak aktualizacji - na przyszłość wpisujcie na wątku aktualizacje dotyczące sterylek zgłaszanych suk. Obecnie nie obowiazuje kolejka.