Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

My zanocujemy po polskiej stronie.

A gdzie, w Cieszynie lub okolicy może?? Jeśli do tego dysponujecie jednym miejscem siedzącym (bez psa), to służę za pilota :loveu:

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aluzja napisał(a):
res.CAC po Championie Czech daje pelen CAC.3x res.CAC zastepuja jeden (ale tylko jeden) z trzech CACow potrzebnych do Championatu Czech.

3 res CAC na 1 CAC wystepuje na Slowacji a nie w Czechach

Posted

Może ktoś się orientuje, czy opłatę za wystawę trzeba uiścić w euro czy można w koronach?

My nocleg mamy już w samym Brnie. Pokoik dwu osobowy 680 CZK + 100 CZK za psa. Wolę nocować na miejscu i nie martwić się czy aby napewno dojadę, czy nie dopadnie nas ulewa, wichura czy śnieżyca ;)

Posted

Ja się wycofałam z tej wystawy, ale już dużo wcześniej i nie ze względu na pogodę

ale jak wspomnę Trencin to mnie aż dreszcze przechodza i teraz jak pomyslę o tym co za oknem to uuuuuuu

bedę za Was trzymać kciuki !!

Posted

puz napisał(a):
moze zadam głupie pytanie wybieram sie 1 raz i w koncu wystawa jest w brnie czy w mlada boledsłav?

moze dokladny adres wystawy

PUZ wystawa jest na halach BVV, jadac autostrada sa znaki na te hale BVV. Sa dobrze oznakowane. Szkoda ze tym razem nie jade, bo od kilku lat jezdzilam tam co pol roku.

Posted

flashka-g napisał(a):
PUZ wystawa jest na halach BVV, jadac autostrada sa znaki na te hale BVV. Sa dobrze oznakowane. Szkoda ze tym razem nie jade, bo od kilku lat jezdzilam tam co pol roku.

Dzieki znalezlismy i sie pochwale CAC CACIB BOB zakończyłam Intera

Posted

Z rana napisalam jeden post ale gdzies sobie poszedl :evil_lol:
Poprosze o stawke king charles spaniela(nie cavalier). Bylo ich zdaje sie 11. I stawke buldoga francuskiego psy championy.:lol:

Posted

puz napisał(a):
Dzieki znalezlismy i sie pochwale CAC CACIB BOB zakończyłam Intera

Gratulacje :klacz: :klacz: :klacz:

Jeśli można to ja poproszę stawkę angielskich cocker spanieli:rolleyes:
Z góry dziękuję:Rose: