Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Konga jest super!!! Grzeczna, dobrze wychowana, czysta... Nie pcha się do łóżka (fotel wystarczy:evil_lol: ), bawi sie ładnie z dziecmi, nie szrpie, nie próbuje uciekać. Lubi zabawy patykiem i piłką. No to komu psi ideał? Futerko zarośnie, skóra jest coraz lepsza (tylko jedno uszko rozcięte jeszcze czasem krwawi:-( ), a sunia jest młodziutka...:cool3:

• Replies 151
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Konga jest super!!! Grzeczna, dobrze wychowana, czysta... Nie pcha się do łóżka (fotel wystarczy:evil_lol: ), bawi sie ładnie z dziecmi, nie szrpie, nie próbuje uciekać. Lubi zabawy patykiem i piłką. No to komu psi ideał? Futerko zarośnie, skóra jest coraz lepsza (tylko jedno uszko rozcięte jeszcze czasem krwawi:-( ), a sunia jest młodziutka...:cool3:

Daj mi znać, kiedy leci na allegro :cool3:

Posted

Tak, tak - Ulv na razie nie ma... jak się tylko pojawi wejdzie na dogo... dzisiaj Konga miała jechać do Zuzi M., ale ostateczna decyzja należy do Ulv, więc ona jak wróci, to wszystko powie ;)

Posted

pucka69 napisał(a):
... a kiedy Ulv wróci - czy wiesz, Rebelio? Bo mam małe pytanko do niej w całkiem innej sprawie...

No właśnie nie wiem:cool1: Nawet nie jestem pewna czy wyjechała :oops: Niestety po ostatnich przebojach z rachunkiem za telefon nie mogę zadzwonić :oops: W każdym bądź razie na GG jej nie ma, a jakby chodziło o net, to raczej dałaby mi znać

Posted

Konga najprawdopodobniej wcześniej miała na imię Kora... bo reakcję na to imie zauważyło niezależnie od siebie kilka osób.
Psica powoli zarasta futerkiem, na razie goły tyłek jest ukryty pod kubraczkiem w dziki wręcz wzorek graffiti....:evil_lol:
Tylko niestety wciąż nie ma domu:-( mieszka w "hoteliku" tzn w mieszkaniu znajomej- nie jest to droga stancja- 50 zł/tydzień... ale dom jednak poszukiwany pilnie!!!

*moja nieobecność=awaria życia....

Posted

Oj tam... "nie było nas był las..."

Za to Konga- Kora;) robi się coraz puchatsza... w sumie to się dziś ciężko zdziwiłam, bo nie widziałam jej raptem tydzień i oczy przecierałam, bo rozumiem, że psu odrasta sierść szybko, ale na niej to chyba normalnie słychać jak rośnie:crazyeye: Główkę ma już całą w meszku, w zasadzie robi się z tego futerko, na łapach futerko, na grzbiecie meszek...:crazyeye:

Na razie wydałam na nią 2x50zł za hotel i 22,99 maść...