ulvhedinn Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Konga jest super!!! Grzeczna, dobrze wychowana, czysta... Nie pcha się do łóżka (fotel wystarczy:evil_lol: ), bawi sie ładnie z dziecmi, nie szrpie, nie próbuje uciekać. Lubi zabawy patykiem i piłką. No to komu psi ideał? Futerko zarośnie, skóra jest coraz lepsza (tylko jedno uszko rozcięte jeszcze czasem krwawi:-( ), a sunia jest młodziutka...:cool3: Quote
Celina12 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Kongusiu Cudowna-hopkaj wysoko!!!!!!!!!! Quote
rebellia Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 ulvhedinn napisał(a):Konga jest super!!! Grzeczna, dobrze wychowana, czysta... Nie pcha się do łóżka (fotel wystarczy:evil_lol: ), bawi sie ładnie z dziecmi, nie szrpie, nie próbuje uciekać. Lubi zabawy patykiem i piłką. No to komu psi ideał? Futerko zarośnie, skóra jest coraz lepsza (tylko jedno uszko rozcięte jeszcze czasem krwawi:-( ), a sunia jest młodziutka...:cool3: Daj mi znać, kiedy leci na allegro :cool3: Quote
pucka69 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 ... myśle, że Ulv gdzieś wyjechała i dlatego nic nam nie opowiada. Pewnie dziś wieczorem wróci .. Quote
rebellia Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Tak, tak - Ulv na razie nie ma... jak się tylko pojawi wejdzie na dogo... dzisiaj Konga miała jechać do Zuzi M., ale ostateczna decyzja należy do Ulv, więc ona jak wróci, to wszystko powie ;) Quote
pucka69 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 ... a kiedy Ulv wróci - czy wiesz, Rebelio? Bo mam małe pytanko do niej w całkiem innej sprawie... Quote
rebellia Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 pucka69 napisał(a):... a kiedy Ulv wróci - czy wiesz, Rebelio? Bo mam małe pytanko do niej w całkiem innej sprawie... No właśnie nie wiem:cool1: Nawet nie jestem pewna czy wyjechała :oops: Niestety po ostatnich przebojach z rachunkiem za telefon nie mogę zadzwonić :oops: W każdym bądź razie na GG jej nie ma, a jakby chodziło o net, to raczej dałaby mi znać Quote
ulvhedinn Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Konga najprawdopodobniej wcześniej miała na imię Kora... bo reakcję na to imie zauważyło niezależnie od siebie kilka osób. Psica powoli zarasta futerkiem, na razie goły tyłek jest ukryty pod kubraczkiem w dziki wręcz wzorek graffiti....:evil_lol: Tylko niestety wciąż nie ma domu:-( mieszka w "hoteliku" tzn w mieszkaniu znajomej- nie jest to droga stancja- 50 zł/tydzień... ale dom jednak poszukiwany pilnie!!! *moja nieobecność=awaria życia.... Quote
Seaside Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Ulv - trzymaj się dobra kobieto - bez ciebie życie na dogo umrze :( Quote
ulvhedinn Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Oj tam... "nie było nas był las..." Za to Konga- Kora;) robi się coraz puchatsza... w sumie to się dziś ciężko zdziwiłam, bo nie widziałam jej raptem tydzień i oczy przecierałam, bo rozumiem, że psu odrasta sierść szybko, ale na niej to chyba normalnie słychać jak rośnie:crazyeye: Główkę ma już całą w meszku, w zasadzie robi się z tego futerko, na łapach futerko, na grzbiecie meszek...:crazyeye: Na razie wydałam na nią 2x50zł za hotel i 22,99 maść... Quote
pixie Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 czy fotkami nas obdarujesz? jak ta ondulacja Kory wyglada? a kubraczek? Quote
ulvhedinn Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Z fotami kłopot, nie mam aparatu i muszę bazować na innych:shake: ale się postaram...:evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 ...a może by tak ciotki zajrzały do biednego łysego psa?:-( Quote
Aga_Mazury Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 mówisz i masz.........Ciotka mazurska się melduje :) Quote
loozerka Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 juz nadrabiają? A Ciotka bardziej zorientowana mogłaby powiedziec, co tam u Koreczka? Quote
Recommended Posts