Alicja Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 ;)rebellia ..już bede grzeczna ... psinka ma coś z psów pierwotnych...jest naprawdę taka dystyngowana Quote
rebellia Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Halo, halo - kto pokocha łysego psa? Nie ma chwili, abym o niej nie myslałam... jest taka... ujmująca... mi całej choroby, taka pogodna, że aż by się chciało od niej uczyć tego życia... Quote
ulvhedinn Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Domek tymczasowy chwali sunię - czysta, grzeczna, nie niszczy, nie płacze... Umie siadac i podawać łapkę:lol: Kto ma ochotę na metamorfozę roku??? Quote
rebellia Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 Ech no - taki super piesek :( ja wiedziałam, że ona jest rewelacyjna :( Quote
Aga_Mazury Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 a co tu tak mało Ciotek i Wujkó zagląda?:mad: Quote
zuziaM Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Kochana biedna psinka, ale i tak miala wielkie szczescie, ze ja znalazlyscie, bo w schronisku ..... matko, a ona taka urocza ! Czy jest jakas specjalna karma dla psich alergikow ? Ponoc Eukanuba ( Ulv cos wspominala ) . Quote
ulvhedinn Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Na razie próbujemy nieco hmmm... tańszych rozwiązań. Tzn. jedzonko domowe;) ostatnio dorwałam płucoserce z królika, no i DT gotuje ryż z tym, albo z idykiem. Mam nadzieję, że to nie jest upiorna alergia, tylko jak dostała kolorową karme... (też bym miała alergię;) ). Jak nie pomoże to wtedy się przerzucamy na kolejny stopień. Biorąc pod uwagę reakcje ludzi, to mała miałaby większe szanse na domek, gdyby NIE zarosła... te pytania- co to za rasa? a szczeniaki można będzie kupić?:shake: Quote
Celina12 Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Śliczna-skacz wysoko.Teraz wyglądasz o wiele lepiej-a to dzięki Cioteczkom co mają Ogromne Serce-kocham WAS!!!:loveu: Quote
loozerka Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Wyslalam 70 zł na tymczas Łysej suni, albo- jesli juz opłacone- na co będzie trzeba. Nie mogła patrzec na to nieszczęscie biedne. A co do zainteresowania mloda...hmm, nie mialam pojęcia, ze parcie na udziwnione rasy jest az tak ogromne..... Quote
pucka69 Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 ... czy ona nazywa się Konga? czy mi się coś pomyliło? bo tak wpłaciłam tzn. na Kongę, jest na AFN Quote
ulvhedinn Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Tak, nazywa sie Konga:p bo to przecie grzywacz afrykański:evil_lol: czyli skrzyżowanie grzywacza z likaonem:evil_lol: Quote
Seaside Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Ulv czy faktycznie powolutku Konga już "obrasta w piórka"???? Sercr mi się kraje jak patrzę na te stare zdjęcie :( Quote
Celina12 Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 No Bohaterze-czas znów podskoczyć-HOP!!!! Quote
ulvhedinn Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Obrasta, obrasta:evil_lol: tzn na razie głównie na łepetynie, a plecy łyse jak księżyc... ale to mam nadzieje kwestia czasu:cool3: Quote
rebellia Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 Czy ktos zechciałby pokochać łysego psa? Quote
rebellia Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Za niedługo Kongusia będzie na allegro... ;) moze tam jej się poszczęści :evil_lol: Quote
Celina12 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Kongusiu-3mamy kciuki!!!!!!!!!!!!!:loveu: Quote
Recommended Posts