andzia69 Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 [quote name='doddy']Kto tu więcej marudził hyhyhy[/QUOTE] oj tam, oj tam:):) Quote
Aleksa. Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='doddy']Więcej się w takie adopcje nie bawię :) Do czego tu dochodzi, że 2 super domki każą nam testować :) A tak poważnie, ogromnie się cieszę że Maszka została Warszawianką. ciesze się ! :loveu: Quote
doddy Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Macie jakieś wieści z nowego domku od Maszki? Quote
andzia69 Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 [quote name='doddy']Macie jakieś wieści z nowego domku od Maszki? tiaaa...Maszka rośnie na niskopiennego staffika:):) p. Paweł prosi o nr tel. do Izy, bo mu się zapodział (a ja ni mom) pan się nie rusza, coby pies mógł się wyspać:):) a tu Maszencja w calej swej niskopiennej okazałości: Quote
agaga21 Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 ale urosła! faktycznie niskopienna:evil_lol: fajny domek jej się trafił :) Quote
Marta2810 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Pieknie trafila malutka Maszenka wspanialy domek ,dobrych ludzi i przyjaciela z ktorym bedzie sie bawic i uczyc od niego . Super P Andziu pozdrawiamy mocno Kamusia z Paniusia. Quote
doddy Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Dwa nowe bazarki na asty w potrzebie, zapraszamy. Kolejne wkrótce :) http://www.dogomania.pl/threads/214690-DU%C5%BBO-FAJNYCH-NOWYCH-RZECZY-na-Fundacj%C4%99-AST-21.09.2011-godz.20 http://www.dogomania.pl/threads/214564-MEGA-BAZAR-kosmetyki-rzeczy-dla-ludzi-i-ps%C3%B3w-z-PL-i-Anglii-na-F.-AST-do-21.09. Quote
doddy Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Dzisiaj odbył się IV zlot Fundacji AST. Nie mogło zabraknąć i Maszki :) Quote
andzia69 Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 matko - ona nawet mniejsza jak bulinek:lol: jest jedyna w swoim rodzaju:loveu: nie śmiali się za bardzo z niej? grzeczna była? Quote
doddy Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Maszka jest fajniusia. Ze wszystkimi się bawi. Tylko maluuuusia jest :) Quote
andzia69 Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 doddy napisał(a):Maszka jest fajniusia. Ze wszystkimi się bawi. Tylko maluuuusia jest :) chyba jej Agnieszka jeść nie dawała i pod szafą trzymała:):) pasowała do tego bulinka i wzrostem i...kolorystycznie:evil_lol: tylko ten chart tu jakoś nie pasuje;) Quote
doddy Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Chart dawał radę! A bullinka to Vegas z niebieskiego. Urocza miniaturka! Quote
Marta2810 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Dzien dobry .Chcialam dowiedziec sie kiedy i gdzie odbyl sie zlot amstaffow i kiedy teraz bedzie ,bo jestem zainteresowana i chetnie poszlabym ze swoja sunka Kamusia . Czy w Warszawie tez sa takie zloty z gory dziekuje .Kamusia z Paniusia Quote
doddy Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Zlot odbył się w sobotę w Lasku Kabackim w Warszawie ;) To był IV zlot. Kolejny pewnie będzie, ale kiedy tego nie wiemy jeszcze. Na forum fundacji zawsze się zgadujemy na zloty. http://www.fundacja-ast.pl/forum/ Quote
Marta2810 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Dziekujemy bardzo Kamusia z Paniusia. Quote
Marta2810 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Chcialabym sie dowiedziec jak mozna stworzyc dom ymczasowy dla pieskow skrzywdzonych przez los ,jak moge nawiazac wspolprace z fundacja -ast . Wdomu mam jamnika ,kundelka sa to znajdki i sunieczke mix amstaffa ktora adoptowalam 2 lata temu od Pani Kasi Jasinskiej z pogotowia i strazy dla zwierzat , suni historia byla taka ze ktos wyzucil jej mame i szczeniaczki w pudelku do lasu . Moze w jakis sposob pomoge tym pieskom z fundacj mam duzo terenu do biegania ,wychodzimy na spacery .Pozdrawiamy Kamusia z Paniusia Quote
Rumi. Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Marta2810 napisał(a):Chcialabym sie dowiedziec jak mozna stworzyc dom ymczasowy dla pieskow skrzywdzonych przez los ,jak moge nawiazac wspolprace z fundacja -ast . Wdomu mam jamnika ,kundelka sa to znajdki i sunieczke mix amstaffa ktora adoptowalam 2 lata temu od Pani Kasi Jasinskiej z pogotowia i strazy dla zwierzat , suni historia byla taka ze ktos wyzucil jej mame i szczeniaczki w pudelku do lasu . Moze w jakis sposob pomoge tym pieskom z fundacj mam duzo terenu do biegania ,wychodzimy na spacery .Pozdrawiamy Kamusia z Paniusia myślę że możesz napisać do osób z fundacji ast, na stronie pewnie są namiary do nich ;) Quote
doddy Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Zachęcamy do kontaktu z nami :) Nie gryziemy :) Quote
Marta2810 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Sledze Panstwa strone fundacja - ast i zobaczylam pieknego Devila lzy sie same pchaly do oczu jaki moze byc czlowiek tak podly i okrotny nie moge tego pojac zeby tak zniszczyc i upokozyc .Wiec zadzwonilam dzis do fundacji i zapytalam o Devila bo chcialabym stworzyc domek tymczasowy dla takich pieskow skrzywdzonych przez los sama mam jamnika ,kundelka sa to znajdki i sunieczke adopcyjna od Pani Kasi Jasinskiej z pogotowia i strazy dla zwierzat sunia jest mix amstawunia . Jakie warunki trzeba spelnic do takiego domu tymczasowego i czy taka ilosc pieskow nie przeszkadza . Pozdrawiamy serdecznie Kamusia z Paniusia Quote
Marta2810 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 :multi:Oj bardzo sie ciesze ze z Pania rozmawialam jak wyglada sprawa Devilka czy jest cos pozytywnego w badaniach . Jak moge sie zarejestrowac na forum fundacji -ast . Kamusia z Paniusia Quote
doddy Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 A na forum zapraszamy, wystarczy kliknąć w Rejestracja :) Z Willym kiepsko wszystko wygląda. Kolejny wet raczej sugeruje eutanazję :( Dzisiaj wieczorem umówiliśmy się na rozmowę. Quote
paoiii Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 doddy napisał(a): Z Willym kiepsko wszystko wygląda. Kolejny wet raczej sugeruje eutanazję :( Dzisiaj wieczorem umówiliśmy się na rozmowę. Biedny pies... :( Quote
Recommended Posts