Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='doddy']Więcej się w takie adopcje nie bawię :) Do czego tu dochodzi, że 2 super domki każą nam testować :)
A tak poważnie, ogromnie się cieszę że Maszka została Warszawianką.

ciesze się ! :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='doddy']Macie jakieś wieści z nowego domku od Maszki?

tiaaa...Maszka rośnie na niskopiennego staffika:):) p. Paweł prosi o nr tel. do Izy, bo mu się zapodział (a ja ni mom)

pan się nie rusza, coby pies mógł się wyspać:):)

a tu Maszencja w calej swej niskopiennej okazałości:

• 3 weeks later...
Posted

doddy napisał(a):
Maszka jest fajniusia. Ze wszystkimi się bawi. Tylko maluuuusia jest :)

chyba jej Agnieszka jeść nie dawała i pod szafą trzymała:):) pasowała do tego bulinka i wzrostem i...kolorystycznie:evil_lol:

tylko ten chart tu jakoś nie pasuje;)

Posted

Dzien dobry .Chcialam dowiedziec sie kiedy i gdzie odbyl sie zlot amstaffow i kiedy teraz bedzie ,bo jestem zainteresowana i chetnie poszlabym ze swoja sunka Kamusia . Czy w Warszawie tez sa takie zloty z gory dziekuje .Kamusia z Paniusia

• 2 months later...
Posted

Chcialabym sie dowiedziec jak mozna stworzyc dom ymczasowy dla pieskow skrzywdzonych przez los ,jak moge nawiazac wspolprace z fundacja -ast . Wdomu mam jamnika ,kundelka sa to znajdki i sunieczke mix amstaffa ktora adoptowalam 2 lata temu od Pani Kasi Jasinskiej z pogotowia i strazy dla zwierzat , suni historia byla taka ze ktos wyzucil jej mame i szczeniaczki w pudelku do lasu . Moze w jakis sposob pomoge tym pieskom z fundacj mam duzo terenu do biegania ,wychodzimy na spacery .Pozdrawiamy Kamusia z Paniusia

Posted

Marta2810 napisał(a):
Chcialabym sie dowiedziec jak mozna stworzyc dom ymczasowy dla pieskow skrzywdzonych przez los ,jak moge nawiazac wspolprace z fundacja -ast . Wdomu mam jamnika ,kundelka sa to znajdki i sunieczke mix amstaffa ktora adoptowalam 2 lata temu od Pani Kasi Jasinskiej z pogotowia i strazy dla zwierzat , suni historia byla taka ze ktos wyzucil jej mame i szczeniaczki w pudelku do lasu . Moze w jakis sposob pomoge tym pieskom z fundacj mam duzo terenu do biegania ,wychodzimy na spacery .Pozdrawiamy Kamusia z Paniusia

myślę że możesz napisać do osób z fundacji ast, na stronie pewnie są namiary do nich ;)

Posted

Sledze Panstwa strone fundacja - ast i zobaczylam pieknego Devila lzy sie same pchaly do oczu jaki moze byc czlowiek tak podly i okrotny nie moge tego pojac zeby tak zniszczyc i upokozyc .Wiec zadzwonilam dzis do fundacji i zapytalam o Devila bo chcialabym stworzyc domek tymczasowy dla takich pieskow skrzywdzonych przez los sama mam jamnika ,kundelka sa to znajdki i sunieczke adopcyjna od Pani Kasi Jasinskiej z pogotowia i strazy dla zwierzat sunia jest mix amstawunia . Jakie warunki trzeba spelnic do takiego domu tymczasowego i czy taka ilosc pieskow nie przeszkadza . Pozdrawiamy serdecznie Kamusia z Paniusia

Posted

:multi:Oj bardzo sie ciesze ze z Pania rozmawialam jak wyglada sprawa Devilka czy jest cos pozytywnego w badaniach . Jak moge sie zarejestrowac na forum fundacji -ast . Kamusia z Paniusia

Posted

A na forum zapraszamy, wystarczy kliknąć w Rejestracja :)
Z Willym kiepsko wszystko wygląda. Kolejny wet raczej sugeruje eutanazję :( Dzisiaj wieczorem umówiliśmy się na rozmowę.

Posted

doddy napisał(a):

Z Willym kiepsko wszystko wygląda. Kolejny wet raczej sugeruje eutanazję :( Dzisiaj wieczorem umówiliśmy się na rozmowę.

Biedny pies... :(