Klaudia108 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Mała jest super bardzo mi i mojej rodzinie się podoba.;) Czy byłby jakiś kontakt .?:) Quote
ania z poznania Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Tutaj też :crazyeye::crazyeye:????? http://www.dogomania.pl/threads/208802-Szukam-amstaffa-do-Adopcji-!-jest-jaki%C5%9B Quote
Rumi. Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 [quote name='ania z poznania']Tutaj też :crazyeye::crazyeye:????? http://www.dogomania.pl/threads/208802-Szukam-amstaffa-do-Adopcji-!-jest-jaki%C5%9B ale to na tamtym wątku osoba podała link tutaj przecież Quote
ania z poznania Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 To poczytajcie ten wątek i oceńcie czy Klaudia jest odpowiednim kandydatem. Quote
Rumi. Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 ania z poznania napisał(a):To poczytajcie ten wątek i oceńcie czy Klaudia jest odpowiednim kandydatem. ależ ja mało wnioskuję z tego wątku bo większość to zachwyty i info o domkach :) i czemu mamy oceniać? ja tylko napisałam iż klaudia tu napisała ponieważ Aleksandra95 podała link na tamtym wątku... Quote
gryf80 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 słodka istotka.tak-domki trzeba rozważnie sprawdzać.macie rację Quote
Klaudia108 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 ania z poznania dlaczego wy mnie tak oceniacie;( Przecież i tak by moja mama dzwoniła i by i tak było sprawdzenie domu . Jest mi strasznie przykro że twierdzisz że jestem nieodpowiedzialna i jeszcze to rozpowiadasz chodź to nie jest prawdą! :( Quote
a.s. Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Tutaj też :crazyeye::crazyeye:????? http://www.dogomania.pl/threads/208802-Szukam-amstaffa-do-Adopcji-!-jest-jaki%C5%9B To poczytajcie ten wątek i oceńcie czy Klaudia jest odpowiednim kandydatem. Ech najpierw po kilku postach( bez ankiety, wizyty, rozmowy) skreślany jest potencjalny dom a później rozpacz, że ludzie kupują z pseudo, schroniska są przepełnione a chętnych na psiaki brak. Quote
agnieszka24 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Mało mnie na dogo ostatnio, ale chciałam się pochwalić, że pod mój dach zawitał maleńki skarb o imieniu Masza :loveu: Dziewuszka jest tak cudowna, że zdjęcia nie są w stanie oddać jej uroku! Niuńka bankowo ma 4 tygodnie, bo wszystkie ząbki się wyrżnęły i potrafi nimi porządnie capnąć w nos lub palce :evil_lol: Na szczęście od gryzienia ma Groszka - 5 mies. jamniczka szorstkowłosego, który oszalał z zachwytu gdy przyniosłam małą do domu. Bałam się że zamęczy okruszynkę, ale Maszeńka świetnie daje sobie radę - warczy tak zaciekle i rzuca się na Grocha z zębami, że ten odpuszcza :cool3: - mała ma charakterek i nie da sobie w kasze dmuchać. Groszek jest bardzo delikatny dla małej - wykłada się na pleckach i pozwala się gryźć; jest bardzo opiekuńczy i traktuje ją jak swoją siostrzyczkę. :loveu: Cudowny z nich duet! Quote
Aleksa. Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Super musi to wyglądać..:D to może jakieś fotki ?:):):) Quote
ania z poznania Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Super :)! Agnieszko, Groszek jeszcze nie w swoim domku??? Quote
andzia69 Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 ania z poznania napisał(a):Super :)! Agnieszko, Groszek jeszcze nie w swoim domku??? no niestety...groszek dalej czeka na dom:( co do domków - mamy 2 kandydatury domków - jeden jak już pisałam tu na miejscu u p. policjanta i jego rodziny, drugi w Markach.Oba będą sprawdzane... Ale doszłam do wniosku, ze mała musi troszkę podrosnąć więc adopcja nie wcześniej jak za 2 tyg. Więc wszyscy chętni muszą się uzbroic w cierpliwość:p a moze Aga nie będzie chciała jej oddać:diabloti: Quote
sieka Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 a.s. napisał(a):Ech najpierw po kilku postach( bez ankiety, wizyty, rozmowy) skreślany jest potencjalny dom a później rozpacz, że ludzie kupują z pseudo, schroniska są przepełnione a chętnych na psiaki brak. dokładnie...przecież wiadomo, że nikt nie wyda 16 letniej dziewczynie psa i że decydować będą jej rodzice, osoba która wyadoptuje, ankieta, wizyta przed adopcyjna i wiele innych czynników. Widać, że dziewczyna jest świadoma jakie formalności ją czekają. Dobrze, że chce psa zaadoptować, a nie kupować pierwszego lepszego za 200 zł z pseudo... Quote
gryf80 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 rodzina policjanta?wiem że nie wrzuca się wszystkich do jednego worka.ale pierwsze co mi przyszło do głowy to pitbull hackenbush(ma tu watek),albo ten owczarek na łańcuchu zabiedzony u dzielnicowego co go straz dla zwierząt odebrała wycieńczonego... Quote
chita Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 sie opanujcie troche z takim podejsciem to z miejsca bym waliła do pseudo... policjanci jak i weterynarze, księza i sprzątaczki... bywają różni! przeciez wiadomo ze andzia psa byle gdzie nie wyda wiec w ogole nie wiem po co te komentarze... Quote
gryf80 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 dobra dobra,napisałam bo mi sie tak skojarzyło,wiem że domki sprawdzane.pierwszemu lepszemu sie nie daje Quote
chita Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 no a szczególnie takiej Maszy...ja tam nie wiem czy bylabym w stanie oddac:evil_lol: Quote
necianeta89 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Dziewczęta, przepraszam, że się wetnę w pól zdania, ale może mi pomożecie? Dostałam taką widomość: OTO OSTRZEŻENIE, KTÓRE PRZEKAZUJEMY DALEJ: "Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to C. Lukasz lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !" Pomożecie ją rozesłać do kogo trzeba? Z góry dziękuje! Quote
arabiansaneta Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Ojej, jak pluszak! Tylko taka zabaweczkę łatwo rozpuścić na dziadowski bicz... Quote
ania z poznania Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 http://img856.imageshack.us/img856/3747/06062011014.jpg Te stópeczki :)! Quote
necianeta89 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 rozkoszna :) na pewno szybko ktoś się w niej zakocha i podaruje wspaniały domek :) Quote
Rudzia-Bianca Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Ależ ona jest słodka :) te wszystkie różowości och ach och ich Quote
Recommended Posts