Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Właśnie co byśmy miały napisać? ;)

Karolcia, Figa, no jak to co napisać?? Jakie hasło?? A no takie: ciachnąć czy nie ciachnąć, oto jest pytanie!! :)

Posted

Pisałem już, że laska ładnie siada i łapkę podaje czy nie ? Uczy się szybciutko i do współpracy z człowiekiem się wręcz garnie. Kojec wystarczy jej tylko pokazać i sama ładnie wchodzi. Ataków ostatnio nie zauważam. Dzisiaj zimno jak diabli więc tylko krótka sesja była w baraczku.

Posted

[quote name='Becia66']wy tu myślcie nad zdrówkiem Kai, a nie swoim upiększaniem, próżne baby...
Beciu myślimy cały czas i się martwimy!
[quote name='Becia66']dobrze Rozio że wróciłeś bo jakoś pusto na wątkach bez twoich postów....i barb tez zniknęła, mam nadzieję że niedługo wróci do nas.
Rozio fajnie,że jesteś! :) .Właśnie Barb wracaj!:mad:

Posted

rozio napisał(a):
Pisałem już, że laska ładnie siada i łapkę podaje czy nie ? Uczy się szybciutko i do współpracy z człowiekiem się wręcz garnie. Kojec wystarczy jej tylko pokazać i sama ładnie wchodzi. Ataków ostatnio nie zauważam. Dzisiaj zimno jak diabli więc tylko krótka sesja była w baraczku.

Fajna, mądra psinka, a i tak nikt jej nie chce:shake:.

Posted

U Kajuni też wszystko w porządeczku, spacerki zawsze muszą być (razem z Terrutkiem), w końcu to moje oczko w głowie. A tak bez zmian, koty z Sonią drą, czasem Ozika, albo Terrutka upomni zębami, czyli szafa gra :p