Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agula99']Dzięki barb, liczę, że gdzieś tam jest ten człowieczek dla Kajuni!!![/QUOTE]

Ja też zwlaszcza, jak zobaczylam jej foty z mężem majowej :evil_lol:

Posted

[quote name='majuska']Barb na brzozowiaku aktywuje ogłoszenia jakiś tam ichniejszy moderator, nie dostaje się linków aktywujących, zwykla trwa to góra jeden dzień.[/QUOTE]

Acha, jeszcze raczej nigdy nie dawalam a zaglądalam przed chwila i dalej nie ma.

Posted

Tak chyba w naszej karierze jeszcze nie było. Tyle miesięcy ogłoszeń, na tylu portalach i nikt, dosłownie nikt nie interesuje się Kają. Nie wiem, może czas zmienić teksy, zdjęcia...bo to co jest widać nie działa. :shake:

Posted

Ale zdjęcia ona ma teraz bardzo ładne!!! Nie wiem, jakie jeszcze można inne zrobić, a tekst??? Hmmm, tylko co napisać, nieprawdę??? Echh dobija mnie ta cisza o Kaję!! Na dodatek Kaja doprowadza Sonię do szału , a ta przez to rzuca się na inne psy i do mnie też dziś podskoczyła, ale nie dziabła ani nic, ale w ataku złości może napaść, takie mam wrażenie, następny cięzki przypadek, chyba cięższy niż Kaja!

Posted

[quote name='Agula99'] w ataku złości może napaść, takie mam wrażenie, następny cięzki przypadek, chyba cięższy niż Kaja![/QUOTE]

no i gabaryty nie te same :shake:.

Posted

[quote name='Becia66']no i gabaryty nie te same :shake:.[/QUOTE]
Oj tak, gabaryty to już wogóle!! Ale mimo to Kajka nie odpuszcza!! ręce czasami przy niej opadają!!!!

Posted

Beciu, jak będziesz przy okazji u nas, to może podrzuciłabyś dla Kai jakieś szeleczki z tych co pan wysłał?? Tak myślałam, że może lepiej zmienić jej na szeleczki?? Albo jak będę wychodziła na spacerek, to zamienię jej na szeleczki. Bo jak spacerujemy, to ona strasznie ciągnie (tyle miesięcy chodzi na spacery ale dalej drze jak wariatka) i wiadomo jak to jest, za chwilę jest przyduszona, nie może złapać oddechu bo ją to wszystko wokół szyi przydusza, więc pomyślałam, że może szeleczki będą lepsze, dla niej wygodniejsze, no i bezpieczniejsze!!! Co o tym myślisz????

Posted

Kaja przez resztę zwierzyńca musiała się podzielić swoim czasem z innymi, czułam że była taka zawiedziona, bo nie poświęciłam jej tyle czasu co zwykle, ale przy takiej ilości psów (niby nie dużo, ale jak się nie lubią i każdego z osobna trzeba wyspacerować to nie dziwota), no i te szarości, ciemności zapadające tak szybko...Kajuniu, czy ciebie wreszcie ktoś pokocha??? Tak bym chciała, żeby mała miała swój domek i wreszcie poczuła co to znaczy to ciepło, kontakt z człowiekiem, a nie tylko boks, boks, boks i ciemności...