Jump to content
Dogomania

Tigra, ostrowska Kuleczka(skończyła rok) , Elza,Kubuś (za TM [']) i reszta ferajny ;)

Recommended Posts

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AśkaK napisał(a):
Kacha, a co tu tak pusto?!Pisz szybko co tam u Tigruśki?:loveu: A mały Tigerek już w nowym domu tak?

Mały Tigerek już w domku :)
A Tigruśka szaleje po podwórku z Elzą, tarzają się w śniegu i znowu wrócą dwa śmierdziuchy do domu ;)
Niestety mój ojciec nie dał się przekonać do psa z rodowodem i wziął od swojego kolegi owczarka podhalańskiego bez rodowodu :(
Jednym słowem pomógł pseudohodowcy... Jestem na niego wk...
Chociaż, mała Sarcia jest boska...
Obawiam się, że mogłaby się stać kolejną ,maszynką do rozmnażania :(
No cóż błędu ojca nie naprawię, on wie swoje i już... Szkoda gadać...
Dobrze chociaż, że ojciec chce Sarę wysterylizować...

Posted

Anashar napisał(a):
My prosimy o jakieś nowe zdjęcia :cool3:

ps. musze się pochwalić, w końcu założyłem Rockowi galerię :lol:

Nowe fotki będą jak skończy mi się remont w Warszawie, teraz jestem u rodziców, a ich net mnie dobija ;)
Dawaj mi tu linka do galerii Rockusia :cool3:

Posted

[quote name='Anashar'] My prosic o nowe zdjęcia Tigruli :cool3:

Wy chcieć, Kasia słuchać ;)

Kilka fotek kosmicznych uszu :cool3:

Troszkę małej terrorystki teraz, a tak słodko Sarka wygląda ;)

I dwie terrorystki razem ;) Obserwują babcię Elzę, jak Jej tu dokuczyć :cool3:

Jak tylko wrócę do Wawy wrzucę więcej fotek, u rodziców mam lipny net...

Posted

Anashar napisał(a):
Ale fajna kluska z tej Sarki :loveu: Ty uważaj na Tigre, zeby jej nie nauczyła jak podporządkowywać sobie właścicieli :evil_lol:

Sarka na szczęście się słucha... No powiedzmy...
Ma na swoim koncie już dwa gołębie mojego ojca, wampir taki to jest ;)

Posted

O kurde, ale Tigra czy Sarka ma na sumieniu te gołąbki?:-o :evil_lol:
Ucholce super, chyba od królisia ['] przejęła Tigrunia takie klapciaki wielkie.:lol: :loveu: Moja chrześniaczka...prezent jej obiecywałam i o! Taka wyrodna ze mnie ciotka.:oops: Szkoda Kacha że mieszkasz kawałek ode mnie, by se z Luśką poszalały.:lol:

• 1 month later...
Posted

Wpadłam w dziki zachwyt, gdy zobaczyłam Kachy avatar (chyba nie muszę mówić, że moja Łaćka też się tak zakotwicza na fotelu) i właśnie skończyłam czytanie Tigrusiowego wątku. No, Kasia, teraz dopiero zobaczysz, co to znaczy molestowanie o zdjęcia!

Posted

Wiedźma napisał(a):
Wpadłam w dziki zachwyt, gdy zobaczyłam Kachy avatar (chyba nie muszę mówić, że moja Łaćka też się tak zakotwicza na fotelu) i właśnie skończyłam czytanie Tigrusiowego wątku. No, Kasia, teraz dopiero zobaczysz, co to znaczy molestowanie o zdjęcia!

Jak net na działce pozwoli to nawet dzisiaj powrzucam fotki mojej gromadki :)

Posted

Ach towarzyszko Wiedźmo, dzisiaj na tydzień uciekam do Irlandii i trochę o fotencjach zapomniałam, ale jak tylko wrócę powrzucam nowe zdjęcia i filmiki z psotami Tigry i Sary ;)

• 2 weeks later...
  • 4 months later...
Posted

Witajcie Cioteczki i Wujkowie ;)
Cioteczka Kaśka ma teraz lekko zwariowany okres i nie mam za bardzo czasu na dogo :( W grudniu zostanę mamusią Oliwierka, a 2 października wyjeżdżam na stałe do Irlandii Północnej.
Jak znajdę chwilkę w tym całym wariactwie to w końcu powrzucam aktualne fotki Tigruśki, Elzy i Sarci, a troszkę mi się tego nazbierało ;)
Latam teraz jak szalona, załatwiam wszystkie dokumenty związane z wyjazdem i z ciążą, a do tego dochodzi jeszcze załatwianie papierów dla Tigruśki. W październiku niestety nie dam rady jej wziąć, bo obowiązuje półroczna kwarantanna, ale łobuziara zostanie pod czujnym okiem moich rodziców (którzy tak naprawdę nie chcą, żebym ją zabierała ze sobą, bo odkąd wyniosłam się do nich to bardzo się do niej przywiązali;) ).
Jejku, nie wiem jak ja wytrzymam bez tego mojego kręcidupka kochanego tyle czasu :(