AśkaK Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 kacha_wawa napisał(a):Witajcie Cioteczki i Wujkowie ;) Cioteczka Kaśka ma teraz lekko zwariowany okres i nie mam za bardzo czasu na dogo :( W grudniu zostanę mamusią Oliwierka, a 2 października wyjeżdżam na stałe do Irlandii Północnej. Kasiu, Kasieńko, jesteś nareszcie!!!:loveu::loveu::loveu: Raz jeszcze GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:BIG::laola::cunao: Oliwier śliczne imię!:iloveyou::loveu: Ty zostaniesz w grudniu mamusią a ja się hajtam, ale zbieg okoliczności!:loveu: Dużo zdrówka dla Ciebie i małego Oliwierka!:lol: Quote
furciaczek Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Gratuluje Kasiu:loveu::multi: Widze ze coraz wiecej dogomaniakow na wyspy emigruje:roll: Nam kwarantanna prawie sie skonczyla... ciezki pol roku ale dacie rade:loveu: Quote
Anashar Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Kasiu, nie wziełabyś jeszcze mnie z psem do Irlandii jeśli masz miejsce? Quote
kacha_wawa Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Ale się naczekaliście na fotki, aż mi wstyd :shake: Niestety Tigruli nie ma ze mną, została w PL z moimi rodzicami. Wszystko już było załatwione, pół roku kwarantanny za nami, ale nie przewidziałam jednego, że moi rodzice oszaleją na punkcie Tigrusi tak jak ja i nie będą chcieli mi jej oddać:cool1: Próbowałam jeszcze przez jakiś czas walczyć, ale z marnym skutkiem, Tigra jest u rodziców i zastępuje mnie i mojego synka Oliverka mojemu tacie. Chodzi za nim krok w krok, śpi z nim w łóżku, rano przynosi mu ubrania i nawet do gołębnika próbuje wchodzić :lol: Ja muszę się Nią nacieszyć jak jestem w PL, jak na razie tylko dwa razy mi się udało wyrwać. A to wszystko przez to, że mój Syncio jest wyjątkowym dzieckiem i przyszedł na świat z całym towarzystwem, czyli Zespołem Downa. Większość czasu spędzamy na rehabilitacjach i wszelakich wizytach u specjalistów. W czerwcu Młody przeszedł operację na otwartym sercu, ale na szczęście wszystko się udało i teraz każdego dnia zachwyca nas swoim uśmiechem i przebiegłością :cool3: Dla zainteresowanych wrzucam link do Olisiowej galerii: Picasa Web Albums - Katarzyna A tak dla przypomnienia wrzucam moje sierściuszki :lol: Na dzień dobry najpiękniejsza z najpiękniejszych Tigrula :lol: Seniorka rodu, 12-letnia Elzunia i Jej ulubione zajęcie :lol: I na koniec największa ciapa z wszystkich ciap świata Sarunia, a przy okazji także moje Oliverstwo :lol: Pozdrowionka i buziaki dla Was wszystkich :lol: Quote
furciaczek Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Ciesze sie ze dalas znak zycia:multi: Synus bardzo przystojny, spoznione gratulacje:loveu: Quote
kacha_wawa Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 Tigrusi już nie ma, biega od dzisiaj za TM :placz: Nie wiem jak sobie z tym poradzę :placz::shake: Quote
furciaczek Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Strasznie mi przykro...niech biega szczesliwa za TM :( Trzymaj sie Kasiu! Quote
kacha_wawa Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 Nie potrafię się trzymać :-( Nie radzę sobie totalnie. Mój tata, zawsze taki twardy facet był, a teraz oboje siedzimy i ryczymy, bo takiego psa już nigdy nie będziemy mieć. Mamy jeszcze Sarę i Elzę, ale do Tigry żaden pies się nie równa. Cisza w domu jest przerażająca. Dzisiaj Tata pochował Tigrusię w ogródku za domem, tam gdzie zawsze chodziła polować na kury, dał jej ulubione ciasteczka, moje i swoje ubranie i ulubionego gumowego pieska i tylko tyle dla niej mogliśmy zrobić :-( Dlaczego tak jest, że zdrowy pies odchodzi tak nagle? Dostała ataku padaczki, tak silnego, że nic już nie było w stanie jej pomóc. Nie zdążyłam się z Nią pożegnać, podziękować Jej, to tak bardzo boli :-( Quote
furciaczek Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 To jest niesprawiedliwe...zbyt szybko odchodza, zbyt nagle...serducho peka :( Quote
kacha_wawa Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 Tigrulko, pamiętam, kocham i tęsknię... <*><*><*> Quote
kacha_wawa Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 Tigrusiu 14 sierpnia dołączyła do Ciebie Elzunia :-( Mam nadzieję, że się spotkałyście i się wspólnie bawicie. Quote
kacha_wawa Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 W ciągu zaledwie 8 miesięcy odeszły dwa nasze psiaki :( Z ferajny została tylko Sara. Wszyscy co prawda się spodziewali, że Elzuni już dużo życia nie zostało (już od dawna miała problemy ze stawami, od dawna trzeba było Ją podnosić i generalnie cały czas być przy Niej), ale i tak wielki żal. Nikt nie chciał podjąć decyzji o eutanazji, cały czas miała takie przytomne spojrzenie. W końcu w niedzielę o 8:30 rano sama zadecydowała, że czas się pożegnać :-(I tak Dziewczynka dożyła pięknego wieku jak na podhalana, 14 lat miała. Gosiu, Alu dziękuję :buzi: Quote
Recommended Posts