kacha_wawa Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 AgaiTheta napisał(a):Co tam u łobuza??? Bzzzzzzzz ;) Łobuz teraz rozwala moją maskotkę hipcia, którą dostałam na 18 :cool3: Co z tego, że hipcio jej wzrostu jest ;) I tak go bierze w pysk i go tarmosi... I nie da sobie wytłumaczyć, że o tej godzinie małe dziewczynki już powinny spać ;););) Bzzzzz już nie działa ;) Musisz Ciotka jakąś inną metodę opracować ;) Quote
AgaiTheta Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Bo Ty bzzzzzzzzzzzytać nie umiesz!!! Quote
kacha_wawa Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 AgaiTheta napisał(a):Bo Ty bzzzzzzzzzzzytać nie umiesz!!! Już wszyscy w domu chodzimy i bzzzzytamy i ona się chyba przyzwyczaiła już do tego, czasami tylko działa ;) Biedny hipcio już pępek stracił :cool3: Quote
AgaiTheta Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Mój bzzzzyyyt zawsze działał :D Stnowczości troszkę!! To rozpieszczona Toffaniutka panna :) Quote
kacha_wawa Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 AgaiTheta napisał(a):Mój bzzzzyyyt zawsze działał :D Stnowczości troszkę!! To rozpieszczona Toffaniutka panna :) Nie rozpieszczona ;) To za mało powiedziane :):):) Ona jest nieprzeciętnie rozwydrzona ;) Quote
Ola&Kora Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Hej, lasencje! Nie gadać tyle tylko fotki dawać! :eviltong: Quote
kacha_wawa Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Ola&Kora napisał(a):Hej, lasencje! Nie gadać tyle tylko fotki dawać! :eviltong: Fotki niedługo dam, niestety teraz skupiam się przede wszystkim na rodzinie... Tragedia nam się przytrafiła i proszę Was o cierpliwość... Quote
AśkaK Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 O nie no, jak mnie tu długo nie było.:oops: Ale jak to, nowych foteczek nie ma???!:crazyeye: Kacha...:mad: ;) :evil_lol: :lol: Bo się doigrasz!:evil_lol: Wpadasz jutro na imprezkę mam nadzieję! Jadłodajnia Filozoficzna, start o 16.:cool3: Może wreszcie pogadamy sobie, bo ostatnio w EMPiKu imprezka szybko się skończyła.:oops: A co tam u Tigruni? Jak się czuje jednoroczna panna?:cool3: Spoważniała choć trochę po tych urodzinach..?:evil_lol: Musimy się kiedyś spiknąć na spacerze, założę się że z Luśką się pokochają i będą szaleć do upadłego.:lol: Quote
kacha_wawa Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 AśkaK napisał(a):O nie no, jak mnie tu długo nie było.:oops: Ale jak to, nowych foteczek nie ma???!:crazyeye: Kacha...:mad: ;) :evil_lol: :lol: Bo się doigrasz!:evil_lol: Wpadasz jutro na imprezkę mam nadzieję! Jadłodajnia Filozoficzna, start o 16.:cool3: Może wreszcie pogadamy sobie, bo ostatnio w EMPiKu imprezka szybko się skończyła.:oops: A co tam u Tigruni? Jak się czuje jednoroczna panna?:cool3: Spoważniała choć trochę po tych urodzinach..?:evil_lol: Musimy się kiedyś spiknąć na spacerze, założę się że z Luśką się pokochają i będą szaleć do upadłego.:lol: Asiu chętnie bym pogadała, ale z niestety nie mogę się pojawić na imprezie :( We wtorek zginął tragicznie mój wujek, nie potrafię teraz gdziekolwiek pójść, w tygodniu pogrzeb mnie czeka :( Po prostu popieprzone życie... Quote
kacha_wawa Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Jeśli zaś chodzi o Tigrunię to ma się świetnie, ale wogóle się nie uspokoiła :cool3: No cóż taka jej natura, poza tym my też jej pobłażamy... Psoci cały czs, to nasza gwiazda, nasza pociecha największa... Quote
AśkaK Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 O matko, Kasiu, bardzo mi przykro.:-( Trzymaj się Kasiula! :calus: Quote
Ola&Kora Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Cześć Kasiu! Tak mi przykro z powodu śmierci twojego wujka... [*] :-( :-( :-( Trzymaj się malutka... :calus: :calus: :calus: Quote
kacha_wawa Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Troszkę zaniedbałam galerię, ale teraz dodam fotki z Sylwestra: Tigra w roli króliczka Playboya: Jak zwykle podsłu****ę o czym dorośli rozmawiają... Czy te oczy mogą kłamać... Po sylwestrowej zabawie.. (mam nadzieję, że mnie koleżanka nie udusi za upublicznianie jej wizerunku po cięęęężżżkiej nocy) A tak wogóle to mój pies to zdrajca, zamiast z nami świętować, poszła spać z koleżanką ;) Pozdrawiamy wszystki Cioteczki i Wujków :) Quote
kacha_wawa Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 AśkaK napisał(a):O nie no, jak mnie tu długo nie było.:oops: Ale jak to, nowych foteczek nie ma???!:crazyeye: Kacha...:mad: ;) :evil_lol: :lol: Bo się doigrasz!:evil_lol: Wpadasz jutro na imprezkę mam nadzieję! Jadłodajnia Filozoficzna, start o 16.:cool3: Może wreszcie pogadamy sobie, bo ostatnio w EMPiKu imprezka szybko się skończyła.:oops: A co tam u Tigruni? Jak się czuje jednoroczna panna?:cool3: Spoważniała choć trochę po tych urodzinach..?:evil_lol: Musimy się kiedyś spiknąć na spacerze, założę się że z Luśką się pokochają i będą szaleć do upadłego.:lol: Asiu, napewno się pokochają, w końcu to dwie szalone młode laseczki ;););) Zapewniam Cię, że Tigrunia nic nie spoważniała, jej to napewno nie grozi ;) Quote
kacha_wawa Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Anashar napisał(a):A ile Tigrula wypila? :lol: Jakieś dwie miski wody :D Na procenty ma zakaz, 18 lat nie ma jeszcze ;) Quote
Anja33 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Cześć Kasiu Fajna ta Twoja Tigrunia i Króliczek Quote
kacha_wawa Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Anka12 napisał(a):Cześć Kasiu Fajna ta Twoja Tigrunia i Króliczek Dziękujemy bardzo :) Przydałoby się u nas jeszcze jedno futerko w domu, ale TZ niestety jest narazie nieugięty, jednak co się odwlecze nie uciecze ;) Quote
Anashar Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Oj to aktualnie macie chyba aż zanadto tych futerek :cool3: Quote
kacha_wawa Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [quote name='Anashar']Oj to aktualnie macie chyba aż zanadto tych futerek :cool3: Jakie zanadto ;) Jedyne dwa futerka ;) To jest mój Tigerek na tymczasie, komu taka bestyja????:cool3: Quote
Kati Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Śliczny ten mały Tigerek i bardzo fajnego ma starszego kolegę. Quote
kacha_wawa Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Kati napisał(a):Śliczny ten mały Tigerek i bardzo fajnego ma starszego kolegę. Koleżankę ;) Oboje śliczni, ale tylko z wyglądu aniołki ;) Piłują te swoje buźki i psocą ile wlezie :evil_lol: Quote
Anashar Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 A nie chcesz mojego burka do kompletu? :evil_lol: Quote
kacha_wawa Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Anashar napisał(a):A nie chcesz mojego burka do kompletu? :evil_lol: Jak bym Twojego burka ściągnęła to musiałbyś mnie na tymczas przygarnąć chyba, bo już bym nie miała wolnych łóżek w domu ;) Quote
Recommended Posts