Jump to content
Dogomania

Tigra, ostrowska Kuleczka(skończyła rok) , Elza,Kubuś (za TM [']) i reszta ferajny ;)

Recommended Posts

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Co tam u łobuza??? Bzzzzzzzz ;)

Łobuz teraz rozwala moją maskotkę hipcia, którą dostałam na 18 :cool3:
Co z tego, że hipcio jej wzrostu jest ;) I tak go bierze w pysk i go tarmosi...
I nie da sobie wytłumaczyć, że o tej godzinie małe dziewczynki już powinny spać ;););)
Bzzzzz już nie działa ;) Musisz Ciotka jakąś inną metodę opracować ;)

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Bo Ty bzzzzzzzzzzzytać nie umiesz!!!

Już wszyscy w domu chodzimy i bzzzzytamy i ona się chyba przyzwyczaiła już do tego, czasami tylko działa ;)
Biedny hipcio już pępek stracił :cool3:

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Mój bzzzzyyyt zawsze działał :D Stnowczości troszkę!!

To rozpieszczona Toffaniutka panna :)

Nie rozpieszczona ;)
To za mało powiedziane :):):) Ona jest nieprzeciętnie rozwydrzona ;)

• 3 weeks later...
Posted

Ola&Kora napisał(a):
Hej, lasencje!
Nie gadać tyle tylko fotki dawać! :eviltong:

Fotki niedługo dam, niestety teraz skupiam się przede wszystkim na rodzinie...
Tragedia nam się przytrafiła i proszę Was o cierpliwość...

Posted

O nie no, jak mnie tu długo nie było.:oops: Ale jak to, nowych foteczek nie ma???!:crazyeye: Kacha...:mad: ;) :evil_lol: :lol: Bo się doigrasz!:evil_lol: Wpadasz jutro na imprezkę mam nadzieję! Jadłodajnia Filozoficzna, start o 16.:cool3: Może wreszcie pogadamy sobie, bo ostatnio w EMPiKu imprezka szybko się skończyła.:oops:

A co tam u Tigruni? Jak się czuje jednoroczna panna?:cool3: Spoważniała choć trochę po tych urodzinach..?:evil_lol:
Musimy się kiedyś spiknąć na spacerze, założę się że z Luśką się pokochają i będą szaleć do upadłego.:lol:

Posted

AśkaK napisał(a):
O nie no, jak mnie tu długo nie było.:oops: Ale jak to, nowych foteczek nie ma???!:crazyeye: Kacha...:mad: ;) :evil_lol: :lol: Bo się doigrasz!:evil_lol: Wpadasz jutro na imprezkę mam nadzieję! Jadłodajnia Filozoficzna, start o 16.:cool3: Może wreszcie pogadamy sobie, bo ostatnio w EMPiKu imprezka szybko się skończyła.:oops:

A co tam u Tigruni? Jak się czuje jednoroczna panna?:cool3: Spoważniała choć trochę po tych urodzinach..?:evil_lol:
Musimy się kiedyś spiknąć na spacerze, założę się że z Luśką się pokochają i będą szaleć do upadłego.:lol:

Asiu chętnie bym pogadała, ale z niestety nie mogę się pojawić na imprezie :(
We wtorek zginął tragicznie mój wujek, nie potrafię teraz gdziekolwiek pójść, w tygodniu pogrzeb mnie czeka :(
Po prostu popieprzone życie...

Posted

Jeśli zaś chodzi o Tigrunię to ma się świetnie, ale wogóle się nie uspokoiła :cool3:
No cóż taka jej natura, poza tym my też jej pobłażamy...
Psoci cały czs, to nasza gwiazda, nasza pociecha największa...

• 1 month later...
Posted

Troszkę zaniedbałam galerię, ale teraz dodam fotki z Sylwestra:

Tigra w roli króliczka Playboya:

Jak zwykle podsłu****ę o czym dorośli rozmawiają...

Czy te oczy mogą kłamać...

Po sylwestrowej zabawie.. (mam nadzieję, że mnie koleżanka nie udusi za upublicznianie jej wizerunku po cięęęężżżkiej nocy)

A tak wogóle to mój pies to zdrajca, zamiast z nami świętować, poszła spać z koleżanką ;)

Pozdrawiamy wszystki Cioteczki i Wujków :)

Posted

AśkaK napisał(a):

Asiu, napewno się pokochają, w końcu to dwie szalone młode laseczki ;););)
Zapewniam Cię, że Tigrunia nic nie spoważniała, jej to napewno nie grozi ;)

Posted

Anka12 napisał(a):
Cześć Kasiu
Fajna ta Twoja Tigrunia i Króliczek

Dziękujemy bardzo :)
Przydałoby się u nas jeszcze jedno futerko w domu, ale TZ niestety jest narazie nieugięty, jednak co się odwlecze nie uciecze ;)

Posted

Kati napisał(a):
Śliczny ten mały Tigerek i bardzo fajnego ma starszego kolegę.

Koleżankę ;)
Oboje śliczni, ale tylko z wyglądu aniołki ;)
Piłują te swoje buźki i psocą ile wlezie :evil_lol:

Posted

Anashar napisał(a):
A nie chcesz mojego burka do kompletu? :evil_lol:

Jak bym Twojego burka ściągnęła to musiałbyś mnie na tymczas przygarnąć chyba, bo już bym nie miała wolnych łóżek w domu ;)