goldenkaa Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Na wiosne mam zamiar kupić sobie psa rasy Golden Retriever. Prosze o pomoc w wyborze hodowli. Zależy mi na zdrowym, wesołym i ruchliwym goldenku. Nie musi być wystawowy. Prosze pilnie o pomoc w wyborze hodowli najlepiej z adresem strony e-mail. Quote
MaRiCia Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 hm...a mogłabyś podać w jakim regionie mieszkasz? Może udaj się na wystawe psów...ja znam dobrą chodowle w Rzeszowie... Quote
wolin6 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Chcialbym zapowiedziec miot psów rasy Entlebucher Sennenhund z hodowli Wolin Dog's. Mianowicie pieski urodza sie w juz za pare tygodni, wiec prosimy zainteresowanych o kotnakt. wolinski@entlebucher.com.pl www.entlebucher.com.pl Quote
ktrebor Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Najlepie swoje kroki skierować do działu w którym znajdują się goldeny, jest tam wielu posiadaczy psów tej rasy, można też tam spotkać wielu hodowców. Quote
Recommended Posts