Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cała szóstka trafiła pod opiekę fundacji Animalia z Poznania.
Podaję numer konta:
Konto bankowe:
Fundacja dla Zwierząt Animalia
Nordea Bank Polska S.A. Oddział POB Poznań I
53 1440 1286 0000 0000 0453 3704
Konto do wpłat zagranicznych:
Fundacja dla Zwierząt Animalia
SWIFT: NDEAPLP2
IBAN: PL53 1440 1286 0000 0000 0453 3704

Nadal potrzebne jedzonko dla juniorków, pieniądze na szczepienia, odrobaczenia, ogłoszenia też by się przydały....Potrzebne wszystko, a przede wszystkim dt/ds!!!!!

Pod moją opieką będzie mama szczeniaków, jutro łapiemy i mamy nadzieję że się uda, potrzebujemy wsparcia na sterylkę!

MAMUŚKA...niesamowicie smutne suniątko...

Podaję konto:
Konto Fundacji:
Fundacja dla Ratowania Zwierząt Bezdomnych "EMIR"
Oddział, ul. Słoneczna 4, 96-321 Żabia Wola
Bank Śląski O/Grodzisk Maz.
88 1050 1924 1000 0022 6878 6056

Przelewy zagraniczne:
ING Bank Śląski S.A.
Kod SWIFT:
ING Banku: INGBPLPW
IBAN: PL 88 1050 1924 1000 0022 6878 6056

JAZON

JAR

JANTAR

JUPI

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja nie mogę ich zabrać. Moje możliwości sie wyczerpały, zawsze brałam bo pilne, bo w niebezpieczeństwie, bo agresywny i wraca z adopcji, w ten sposób zostałam z trzema tymczasami psimi, trzema kocimi, kotką w dt (co prawda darmowym, ale u weta nadal wisi dług 120 za sterylkę) i amstafem w hotelu od zeszłego roku. Nie mam żadnych środków na te maluchy, o miejscu nie wspomnę, mieszkam w bloku....Sama nie jestem w stanie im pomóc...

allegro: http://allegro.pl/sliczne-szczeniaki-do-adopcji-i1639329740.html
fb : http://www.facebook.com/event.php?eid=150448025025074

Biorę się za resztę ogłoszeń...Pomoc mile widziana.

Posted

iwonamaj napisał(a):
Trzeba zaprosić cioteczki na wątek...Teraz nie mam czasu, bo brat jedzie do mnie, ale wieczorkiem postaram się to zrobić...Niestety nie mogę pomóc inaczej :(

To bardzo potrzebna pomoc :) Ja tez troszkę porozsyłam i biorę się za moje psy, cała siódemeczka potrzebuje dłuższego spacerku.

Posted

Właśnie tak myślałam, żeby je rozdzielić. Całą szóstkę ciężko będzie gdzieś umieścić. Ja muszę jeszcze ogarnąć mamuśkę dziką, trzeba ja złapać i wysterylizować, ale najpierw trzeba się skupić na tych maluchach. Nie mam naprawdę nikogo, kto by je przyjął a moje mieszkanie niestety nie jest z gumy.

Posted

stonka1125 napisał(a):
Właśnie tak myślałam, żeby je rozdzielić. Całą szóstkę ciężko będzie gdzieś umieścić. Ja muszę jeszcze ogarnąć mamuśkę dziką, trzeba ja złapać i wysterylizować, ale najpierw trzeba się skupić na tych maluchach. Nie mam naprawdę nikogo, kto by je przyjął a moje mieszkanie niestety nie jest z gumy.

Każdy to rozumie:) Hmm Będę zapraszać ludzi na watek.

Posted

supergoga napisał(a):
Juz dumam. Nad trójką może. Jeszcze dziś dam znać.

Dzięki, transport do Poznania to dla nas żaden problem :)

Tak jakoś mi lżej na duszy jak Was tu widzę, dziękuję!

Posted

Możemy przyjąć szczyle. Mamy u wolontariuszki wielki kontener - klatke - na owczarka - jak się zmieszczą to moga wszystkie przyjechać. Podejmuje się odrobaczyć, zaszczepić i poproszę tylko o pomoc w adopcjach. I karmową, jak się da.
Co Wy na to. Tylko musiałabym zabrać je dzisiaj. Jutro praca i póxno wracam. Wtorek p[raca i zebranie fundacyjne.

Chyba żebyście mogli nam przywieźć dzisiaj - to nie odrywałabym TZ od pracy - wtedy jest zły jak cholera.