Blondy Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Mój york ma teraz 8 tygodni, cały czas ma brzydki zapach w pyszczku. Nie wiem co zrobić proszę poradźcie mi coś! Quote
Lilu Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Najczęstszą przyczyną brzydkiego zapachu z pyska są zęby. U młodych psow podczas wymiany na stałe - ale twój jest jeszcze za mały. U psów dorosłych - kamień nazębny, też odpada.:shake: Problem leży więc gdzie indziej. Koniecznie do weta. Quote
MAREA SHAPIRO Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 URM NIE JESTEM EXPERTEM:shake: ALE POWODEM MOZE BYC ZOLADEK.... Moze warto spytac lekarza...;) a tak na zarty to moja MEL uwielbia krasc gumy do zucia (te mietowe) co doprowadza mnie do szalu no i oczywiscie bardzo mnie to martwi ale na szczescie nie zdarza sie czesto ...a zapaszek wtedy...no wiecie freshmaker!!!! Quote
Megula Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Megi smiedzi z pyszczka, ale jak pytalam weta powiedzial ze to normalne.. nie przekonuje mnie to tak do konca, poniewaz "zapach" jest dosc mocny.. co z tego ze poszlam do weta, skoro on nie ma takiego sprzetu zeby cokolwiek zrobic? Nie wiem czy z wiekiem zapach sie nasila, bo jak byla mala nic nie czulam.. doradzcie cos, czy to moze byc cos powaznego? Quote
Anusia & Alutka Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 A czym dziewczynki karmicie swoje pieseczki? Moja jak była malutka i jadła tylko suche /moczone/ to śmierdziało jej z pysia. Później zaczęła jeść gotowane i jest ok. Quote
Burchardt Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Witam, właśnie przeczytałam o tabletkach z chlorofilem. Może one pomogą. Ja spróbuję bo mojemu Tupkowi też jedzie z pyska. Zęby ostatnio miał sprawdzane i są czyste, innych infekcji też brak. Pozdrawiamy. Kasia i Tuptuś Quote
Mynia Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Mój Shaggy je suche (i suche-namoczone) i nic mu nie śmierdoli. A jaką karme mu dajesz? Pozdrawiamy Quote
Anusia & Alutka Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Mynia jeżeli to pytanie było do mnie, to odpowiadam :p : Royala. Teraz czasem jak ma psina ochotę to sobie pochrupie troszkę, ale kłopotów z oddechem jako takich nie ma. Może to jest jakoś związane z wiekiem psiaka? Quote
Megula Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Ja karmie Megi gotowanym. Nie wiem co moze byc tego przyczyna. Moze tak ma byc? Nie mam pojecia.. Quote
Recommended Posts