kamil19201 Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Shila to śliczna i mądra sunia średniego wzrostu (52cm w kłębie) :) była już na pierwszym szkoleniu opanowała komendy "siad, "łapa", "waruj"- to ostatnie tylko ze smakołykiem :d ale damy rade i bez :razz: Niestety sunia jest bardzo wychudzona : ;[ nie widać na niej tego aż tak bo ba dosyć gęste futro.... Na ogół jest pokojowo nastawiona do świata, lecz niestety czasami zdarzają się sytuacje, że warknie a nawet spróbuje ugryźć innego psa jeśli ten do niej za szybko podbiegnie...; [ Zazwyczaj jest spokojna, ale czasami lubi się pobawić :D Tutaj widać jaka z niej chudzina : ( Quote
madzia.uje93 Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 No nareszcie pierwsza u kochanej ślicznej Shilki:)!To pierwsze zdjęcie najlepsze!:) Quote
pralinka94 Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Śliczna sunia! pewnie raz dwa domek znajdzie :) Quote
kamil19201 Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 Istar.... możemy prosić o banerek? : ) Quote
Istar19 Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 możemy...ale dopiero we wtorek/środę :( bo mój komputer na razie w rozsypce...chyba że uda mi się jutro zrobić po południu:) Quote
Istar19 Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 banerki...tylko dwa narazie, zrobione na szybko, bo mój komp w rozsypce bez dostępu do neta a u mamy na laptopie dziwnie się robi, ale jak tylko się pozbieram po przeprowadzce mogę zrobić inne banerki...choć wtedy to już Shili pewnie w schronie nie będzie :D Quote
kamil19201 Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Co nowego u Shili? :D na spacerku w miare spokojna...:P ladnie idzie na smyczy, tylko czasem ciągnie......:eviltong: tylko jest strasznie o wszystko zazdrosna.... jak jakiś inny pies jest np na lince o biega za zabawką ona zaczyna piszczeć.....:shake: potrafi iść spokojnie z jakimś innym psem ale np gdy obok pojawi się parówka, albo jak inny pies do niej zbyt szybko podbiegnie zaczyna warczeć i się na niego rzucać... dodatkowo jest strasznie chuda.:shake: nie widać po niej tego aż tak bo ma gęstą sierść ale jest chuda i chudnie coraz bardziej.... nie wiem czy to przez inne psy z boksu, że jej nie dopuszczają do jedzenia czy przez coś innego.... ale straszcze chuda jest.... ;[ a ta niezbyt częsta agresja do innych psów może jest u niej w genach.... czytałem ostatnio o łajkach bo nic o nich nie wiem, a ona nawet podobna jest.... i właśnie wykazują czasem agresję do innych psów.....;[ Quote
pralinka94 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Shila ślicznie pozuje do zdjęć :D A tak w ogóle to :kciuki::kciuki: ale ciiii ;) Quote
arcana81 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Cóż za zjawiskowa dama... A czy ktoś jest w stanie powiedzieć jak wyglądają jej kupki? Czy aby nie ma problemów z trzustką i stąd to chudnięcie... Quote
kamil19201 Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 jej kupki? hmmm.... że tak powiem.... woda... ;[ ale w sumie u schroniskowych psów to jest normalka....:shake::shake: Quote
kimiji Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Proszę o przesłanie tekstu i zdjęć na allegro 5 zdjęć do tekstu + jedno na główne na meila pod banerkiem:) Quote
kimiji Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Allegro Shili: http://allegro.pl/mloda-srednia-lagodna-sunia-w-typie-lajki-shila-i1665043444.html jakby coś trzeba było zmienić to pisz :) Quote
Recommended Posts