Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjęcia z DCDC zaczynają się na stronie 5. Teraz Cody i jego nagrody pocieszenia. :P
Przywiozłam mu 4 paczki Dental Pro Bar, Frisbee, kurs Dogfrisbee i nową obroże. :loveu:

Może jeszcze na jutro uda mi się tate namówić to będą lepsze zdjęcia i więcej Codusia. :loveu:

Posted

ja jestem w szoku jaka oni mają ze sobą więź...
ja się w sumie zastanawiam czy czymś moich potworków nie zainteresować, bo o Sonii stawy się boję, a Ciap to musi mieć dzień aby być posłusznym jak na jego możliwości...

Posted

Z Codym próbowałam już Frisbee, ale nie był za bardzo zaangażowany, bo źle zaczęłam. Przed chwilą obejrzałam płytę z kursem i teraz już wiem jak to zacząć etc. Jutro zobaczymy jak to będzie i raczej pojade jeszcze raz, bo mieliśmy jechać na piknik lotniczy w Płocku, ale dzisiaj ten samolot akrobatyczny wpadł do Wisły i odwołali wszystko - pewnie słyszeliście, więc pewnie pojade tylko, że teraz z Codym i z lepszym aparatem. :evil_lol: :eviltong:
A co do tych rzeczy, to 4 paczki Pro Barów kupiłam, a gratis dostałam to pudełeczko z dyskiem i z płytą. Można było wybrać co się chcę dostać, ale ja wybrałam to. :)
Pozdrowiam nocno-wakacyjnie wszystkich psiarzy i psiaki. ;)

Posted

Silky123 napisał(a):
Z Codym próbowałam już Frisbee, ale nie był za bardzo zaangażowany, bo źle zaczęłam. Przed chwilą obejrzałam płytę z kursem i teraz już wiem jak to zacząć etc. Jutro zobaczymy jak to będzie i raczej pojade jeszcze raz, bo mieliśmy jechać na piknik lotniczy w Płocku, ale dzisiaj ten samolot akrobatyczny wpadł do Wisły i odwołali wszystko - pewnie słyszeliście, więc pewnie pojade tylko, że teraz z Codym i z lepszym aparatem. :evil_lol: :eviltong:
A co do tych rzeczy, to 4 paczki Pro Barów kupiłam, a gratis dostałam to pudełeczko z dyskiem i z płytą. Można było wybrać co się chcę dostać, ale ja wybrałam to. :)
Pozdrowiam nocno-wakacyjnie wszystkich psiarzy i psiaki. ;)

Też chciałabym dysk za darmo. :D

Posted

Fajna impreza- zauważyłam nawet Staffika -stoi taki czerwony- jak to się mówi- czyli po prostu mocno rudy- staffiki są skoczne, on też startował? A co do Frisbee ja też miałam kiedyś taki pomysł, ale jak zobaczyłam "latające bordery" to stwierdziłam że nie będę z Pakiem takich akrobacji ryzykować- westy są malutkie, chociaż wskakiwać na klatkę piersiową i zeskakiwać po drugiej stronie- z dolnej części pleców- umiał, tyle że bez dysku :P, taka sztuczka ;)

Posted

Pojechaliśmy dzisiaj niestety na działkę, ale to z drugiej strony dobrze, bo przećwiczyliśmy nasze kochane Agility i zaczęliśmy też naukę Frisbee. Bardzo mu się spodobało. Łapał nawet ładnie Rollery. Prróbowałam mu rzucać też lekkie Floatery, ale zaczęło padać i nie wyszło, ale z dwa złapał. :loveu:
Oczywiście w nagrode małe szarpanko dyskiem. Mogę śmiało powiedzieć, że to będzie jego drugi ulubiony sport. Nie mamy niestety fotek z ćwiczeń, bo nie miał nam kto zrobić, a ja się nie rozdwoje. Tata akurat składał huśtawkę, a mama zrobiłaby takie zdjęcia, że szkoda gadać. :eviltong:
Teraz bym mogła wyjść z nim na ogród i mu porzucać, bo teraz już mają czas, żeby nam zdjęcia porobić, ale jest mokro i nie chcę go narażać na poślizgnięcie na mokrej trawie. Przeżyjemy jakoś bez tych zdjęć, pewnie w tygodniu pojedziemy na działkę jak będzie ładna pogoda to wtedy coś tam wstawimy na forum. ;)
Znalazłam taką panią w poznaniu, która prowadzi kursy Agility i tak sobie myślę, żeby się z Codym zapisać. Co o tym myślicie ?

Posted

Gratuluje.. ja kupiłam jakieś nędzne frisbee to takie na wode jest i już rozgryzła rurkę w środku.. ale jakoś jej nie idzie bo ona zabiera z ziemi. a nie wiem jak sie do tego zabrać.. może jak kupię nowe frisbee to popróbujemy.
A co do kursów to jak masz możliwość się Zapisuj! ja jak tylko będą w Warszawskim klubie Cavano to też sie zapisuje:)

Posted

ja tylko czekam na poznański Artefakt, aż się miejsce zwolni. Chociaż narazie pójde na te kursy, tylko nie wiem czy mam iść na indywidualne czy grupowe, maksymalnie może być 4 psy, co mi radzisz ? :)