Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kiniaaa']http://img689.imageshack.us/img689/7690/26661120.jpg jaki kochany :loveu:
ma w pysiu coś takiego, że można patrzeć i patrzeć... :)

ja go mam na codzień, ale i tak na tym zdjęciu tak słodko wyszedł. :loveu:

[quote name='Collie']jaki słodki kudłacz :D http://img96.imageshack.us/img96/4476/83987705.jpg
hehe, specjalnie zrobiłam mu zdjęcie, żeby zapamiętać, jak wyglądał jak miał tyle kłaków. :eviltong:

Pozdrawiam Wszystkich ! :evil_lol:

Posted

świetnie jak narazie, ale teraz mu muszę pare przeszkód dołożyć, bo narazie umie tylko trzy - tunel, hopka i kładka. Myślę, że narazie dołoże mu slalom i huśtawkę. Ale to dopiero na wakacje jak będzie czas, a to już niedługo. :D

Posted

Byliśmy dzisiaj na wycieczce w Kórnickich ogrodach, zwanych "Arboretum". Wpuścili nas z Codusiem, więc wszystko wypaliło. No i oczywiście wróciliśmy z paroma fotkami. :cool3:

Oczywiście wariował jak widział wodę. :eviltong:

Posted

Zobaczył kaczki i jego instynkt myśliwski się włączył. :eviltong:

no swojej pani ? pokazywać język .. Cody no kto cie wychował ? :evil_lol:

Nie wyraźne, ale ważne, że słodkie .. :loveu:

+ Nie miał bandanki, bo się zerwała, a miała tylko dwa, albo trzy dni. Jakieś dziadostwo, muszę mu jakąś porządną szeroką kupić. :cool3:

Posted

Silky123 napisał(a):
słodziutki to może jest, ale jaki ciapowaty. :loveu: :eviltong:

czemu to Pańcia w psa nie wierzy :)
coś na temat ciapowatości wiem :D

Posted

Byłam dzisiaj na DCDC, bez Cody'ego, bo nie chciałam go telepać przez pół miasta autobusem. Kochanemu tatusiowi coś wypadło i oczywiście nie mógł nas zawieść. To w takim razie pojechałam sama, przywiozłam Cody'emu prezenty na pocieszenie. Teraz zdjęcia z DCDC(z góry przepraszam za jakość, ponieważ pozostało mi tylko robienie zdjęć telefonem).
Dagmara&Tina.