Natalia&Cody Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 Aleksandra95 napisał(a):czekam na filmik .:loveu: Już jest! [video=youtube;R-Vy8XINm08]http://www.youtube.com/watch?v=R-Vy8XINm08&feature=youtu.be[/video] Quote
whiteterrier Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Silky123 napisał(a):Jeszcze bym się nie ździwiła jak kiedyś Westy zastąpią Onki...:D No i mi wyszło , że białas jest lewołapny :D Lub jak mój tata stwierdził , lewokopytny ^^ Quote
whiteterrier Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Silky123 napisał(a):Już jest! [video=youtube;R-Vy8XINm08]http://www.youtube.com/watch?v=R-Vy8XINm08&feature=youtu.be[/video] O jeju Cody jest boski ! :loveu: Świetnie Wam idzie no,no :cool3: Nasze sesje treningowe w domu kończą się zazwyczaj wywróceniem jakiegoś kwiatka albo popsuciem kolejnego wazonu, dlatego żeby ćwiczyć musimy chodzić aż na boisko :shake: Quote
Bejkowa Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Genialnie , genialnie , genialne :loveu::loveu::loveu: Czekam na filmik treningu na dworzu :D Pozdr! Quote
Natalia&Cody Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 whiteterrier napisał(a):O jeju Cody jest boski ! :loveu: Świetnie Wam idzie no,no :cool3: Nasze sesje treningowe w domu kończą się zazwyczaj wywróceniem jakiegoś kwiatka albo popsuciem kolejnego wazonu, dlatego żeby ćwiczyć musimy chodzić aż na boisko :shake: Dzięki :) To trochę kiepsko...Ale może znajdziesz inne rozwiązanie? Glaria napisał(a):Genialnie , genialnie , genialne :loveu::loveu::loveu: Czekam na filmik treningu na dworzu :D Pozdr! Dzięki!:D Filmik na dworzu będzie na 100%. Dostałam super spóźniony prezent na dzień kobiet. Jest naprawdę świetny. Oby było więcej tego typu prezentów(zobaczycie prezent na zdjęciach i następnym filmiku...). :D Quote
Natalia&Cody Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 westie_justa napisał(a):to ja chce zobaczyc ten prezent :diabloti: zobaczysz, zobaczysz...:diabloti: Quote
whiteterrier Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Bliżej mamy pola, ale na nich ciężko mu się skupiać :shake: Ale jak tylko sąsiad zagrodzi swoją część płotu to zaczniemy treningi koło domu :evil_lol: Quote
Natalia&Cody Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 whiteterrier napisał(a):Bliżej mamy pola, ale na nich ciężko mu się skupiać :shake: Ale jak tylko sąsiad zagrodzi swoją część płotu to zaczniemy treningi koło domu :evil_lol: no to namawiać sąsiada! :D Quote
whiteterrier Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 namawiamy, namawiamy :D Na wiosnę ma się grodzic na szczęście :evil_lol: Dziś byliśmy na polu na małej sesji z piłeczką. Mam kilka ciekawych zdjęć z dziś no i ogólnie dużo,dużo z innych dni i zastanawiam się czy założyć galerię :roll: Quote
Natalia&Cody Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 whiteterrier napisał(a):namawiamy, namawiamy :D Na wiosnę ma się grodzic na szczęście :evil_lol: Dziś byliśmy na polu na małej sesji z piłeczką. Mam kilka ciekawych zdjęć z dziś no i ogólnie dużo,dużo z innych dni i zastanawiam się czy założyć galerię :roll: To super...:D Nie zastanawiaj się tylko zakładaj!!! :D Quote
whiteterrier Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 ehehe założyłam :D http://www.dogomania.pl/threads/224404-Amoor-vel-Diablo.?p=18806892#post18806892 a więc zapraszam :) Quote
Aleksa. Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 jaki super !!!!! :loveu: nie dość że fajnie Wam idzie, to Ty je fajnie montujesz :lol: Quote
Natalia&Cody Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 [quote name='whiteterrier']ehehe założyłam :D http://www.dogomania.pl/threads/224404-Amoor-vel-Diablo.?p=18806892#post18806892 a więc zapraszam :) Super! :D [quote name='Aleksandra95']jaki super !!!!! :loveu: nie dość że fajnie Wam idzie, to Ty je fajnie montujesz :lol: Dziękujemy:) Quote
Natalia&Cody Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 Mam wiadomości. Więc tak...filmy z frisbee i agility mam. Zdjęcia też jakieś są, także dzisiaj wstawie zdjęcia(i pochwale się super prezentem!), a jutro popracuje nad filmem. :D Quote
Aleksa. Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Silky123 napisał(a):Mam wiadomości. Więc tak...filmy z frisbee i agility mam. Zdjęcia też jakieś są, także dzisiaj wstawie zdjęcia(i pochwale się super prezentem!), a jutro popracuje nad filmem. :D super czekam ! :lol: Quote
betty_labrador Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 o jaki fajny filmik z cwiczeniami :D widze ze przygotowujesz sie solidnie do borderka :D Quote
kaskaSz Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 ja też zaglądam z nadzieją, że jest pokazany prezent i psiak :D Quote
Natalia&Cody Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 [quote name='kaskaSz']ja też zaglądam z nadzieją, że jest pokazany prezent i psiak :D [quote name='whiteterrier']Czekam, czekam ! :D [quote name='Aleksandra95']super czekam ! :lol: właśnie się doczekałyście...:D [quote name='Patka & Alan']Super filmik ;) :loveu: [quote name='Patik']Świetny film!! Dzięki!! :D [quote name='betty_labrador']o jaki fajny filmik z cwiczeniami :D widze ze przygotowujesz sie solidnie do borderka :D dziękujemy! Solidnie i z głową! :D Quote
Natalia&Cody Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 A oto mój spóźniony prezent na dzień kobiet... Quote
Bejkowa Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Świetne hopki :) Zazdrościmy :D Jak je zrobiłaś ? Quote
Recommended Posts