wikikoniki Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Silky123 napisał(a):Może narazie nie rzucaj tak, żeby napierał łapami tylko na początek uklęknij i rób tak, żeby wyskakiwał i brał Ci frisbee z ręki. Jak nie naprze łapami, np. roller, albo inna nagroda, a jak zacznie to cały czas próbuj, żeby tego nie robił, a jak zrobi : nagroda. I tak cały czas do perfekcji. ;) [video=youtube;DXHnDtE48XE]http://www.youtube.com/watch?v=DXHnDtE48XE&feature=youtu.be[/video] No... będziemy próbować. Teraz ma cieczkę, więc się zbyt leni ;p Filmik super :D Quote
Natalia&Cody Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 Jak nie będzie nadal wychodziło to napisz na jakimś forum frisbowym. ;) No to jak ma chorobe kobiecą to ją wszystko narazie usprawiedliwia. ;p Quote
wikikoniki Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Silky123 napisał(a):Jak nie będzie nadal wychodziło to napisz na jakimś forum frisbowym. ;) No to jak ma chorobe kobiecą to ją wszystko narazie usprawiedliwia. ;p Właśnie... frizbowe fora... nigdy o tym nie myślałam :-o EDIT: znasz jakieś ? bo nie mogę znaleźć Quote
paulaa. Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Filmiki super. :smile: A co wy za frisbee fajne macie macie ? Ono jest z materiału, fajnie się sprawdzają ? ;) Quote
Natalia&Cody Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 wikikoniki napisał(a):Właśnie... frizbowe fora... nigdy o tym nie myślałam :-o EDIT: znasz jakieś ? bo nie mogę znaleźć http://www.latajacepsy.pl/forum/ ;) paulaa. napisał(a):Filmiki super. :smile: A co wy za frisbee fajne macie macie ? Ono jest z materiału, fajnie się sprawdzają ? ;) Jest to tekstylny dysk, wypełniony jest gąbką czy czymś takim. Jest lekki, miękki i dość sztywny jak na takie frisbee. Jest trochę śliski także czasami psu jest trudno złapać. Chyba, że mój to jakaś ciapa i mu czasami nie wychodzi. Jak narazie fajnie się sprawdza. Pisali też, że nie tonie w wodzie także jest to następny plus, narazie go nie sprawdze. Może jak wytrzyma do późnej wiosny...:D EDIT: Nazywa się Dodgebee, firmy Hero. ;) Quote
wikikoniki Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Silky123 napisał(a):http://www.latajacepsy.pl/forum/ ;) Jest to tekstylny dysk, wypełniony jest gąbką czy czymś takim. Jest lekki, miękki i dość sztywny jak na takie frisbee. Jest trochę śliski także czasami psu jest trudno złapać. Chyba, że mój to jakaś ciapa i mu czasami nie wychodzi. Jak narazie fajnie się sprawdza. Pisali też, że nie tonie w wodzie także jest to następny plus, narazie go nie sprawdze. Może jak wytrzyma do późnej wiosny...:D Dzięki;. A może tak link gdzie go kupiłaś ? :) Quote
Natalia&Cody Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 wikikoniki napisał(a):Dzięki;. A może tak link gdzie go kupiłaś ? :) Już daje. :D http://whippy.pl/ Quote
wikikoniki Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Silky, jesteś na borderowym forum ? Ile się tam czeka na akceptację konta ? Bo jakoś chcę popatrzeć a nie do wszystkich tematów można wpaść jako gość... Quote
Natalia&Cody Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 wikikoniki napisał(a):Silky, jesteś na borderowym forum ? Ile się tam czeka na akceptację konta ? Bo jakoś chcę popatrzeć a nie do wszystkich tematów można wpaść jako gość... Oczywiście, że jestem. :D Ja czekałam...hmm...może z 2 minuty? Odświeżałaś skrzynkę pocztową? Quote
Yuveza Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 ja tez jestem a jakby inanczej :diabloti: Natalia i co wybieracie sie w koncu na te jakies kursy:)? Quote
Natalia&Cody Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 westie_justa napisał(a):ja tez jestem a jakby inanczej :diabloti: Natalia i co wybieracie sie w koncu na te jakies kursy:)? my to MUSIMY być na tym forum. :diabloti: Tak, jestem już zapisana na 'poczekalni'. Dużo ludzi poprostu się zapisuje na te kursy dla początkujących, a oni nie chcą robić tego na byle jak, dlatego jest ona trochę długa. ;) Quote
wikikoniki Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 A mi nie chce admin aktywować konta ;( Dostałam tylko e-ail, że czekam na akceptację... Quote
Natalia&Cody Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 wikikoniki napisał(a):A mi nie chce admin aktywować konta ;( Dostałam tylko e-ail, że czekam na akceptację... hmmm...To może admin jeszcze nie wchodził i nie sprawdzał?... Quote
wikikoniki Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Silky123 napisał(a):hmmm...To może admin jeszcze nie wchodził i nie sprawdzał?... http://img690.imageshack.us/img690/9959/dsc01869yn.jpg http://img42.imageshack.us/img42/7633/dsc01872f.jpg Super fotki ! Może... A Wy jesteście z Poznania ! Wybieracie się do GRAF-a, nie ? A potem do Was wpadniemy z Neską :evil_lol: Quote
Natalia&Cody Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 wikikoniki napisał(a):Wybieracie się do GRAF-a, nie ? A potem do Was wpadniemy z Neską :evil_lol: Ja nic nie wiem. :eviltong: O co chodzi? :evil_lol: Quote
wikikoniki Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Silky123 napisał(a):Ja nic nie wiem. :eviltong: O co chodzi? :evil_lol: O obóz --->KLIK A po obozie do Was z Neską wpadniemy na kawkę :evil_lol: Quote
Natalia&Cody Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Na obóz raczej w tym roku nie pojedziemy. :( Ale wpaść możecie. :D Quote
wikikoniki Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Silky123 napisał(a):Na obóz raczej w tym roku nie pojedziemy. :( Ale wpaść możecie. :D A gdzieś się wgl wybieracie ? Noo... to trzymam Cię za słowo :) Quote
wikikoniki Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Sorry, dubel :p Masz jakieś gg ? Bo przez galerię to tak dziwnie pisze się ;p Quote
Pauliii Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 witam : D widziałam Was na forum borderowym :) i ogllądałam jak Cody zmaga się z frisbee; D słodziak ;p Quote
Natalia&Cody Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 wikikoniki napisał(a):A gdzieś się wgl wybieracie ? Noo... to trzymam Cię za słowo :) wikikoniki napisał(a):Sorry, dubel :p Masz jakieś gg ? Bo przez galerię to tak dziwnie pisze się ;p W tym roku niestety nigdzie. :( W przyszłym roku napewno gdzieś pojedziemy. ;) Do tego czasu jeszcze się umówimy, co jak i gdzie. :D Jasne, że mam. 3286774. Pisz. :D Pauliii napisał(a):witam : D widziałam Was na forum borderowym :) i ogllądałam jak Cody zmaga się z frisbee; D słodziak ;p Super, że do nas wpadliście. :D Pozdrawiamy. :D Quote
Natalia&Cody Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 westie_justa napisał(a):to ja sobie gg też zapisze ^^ nie ma sprawy. ;) Quote
wikikoniki Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 TO ja może swoje dam dla Justy :) 22224476 Quote
Recommended Posts