Natalia&Cody Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Widzieliście ten teledysk ? :loveu: http://www.youtube.com/watch?v=BXpdmKELE1k Quote
Guest Dreaming Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Słodkie zdjęcia słodkiego kuzyna Pozdrowienia Od Tysi i Aluchy :P;P PS.Świetny teledysk Quote
mychaaaaa Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Dawno nas tu nie było, ale staram się nadrobić :) http://img19.imageshack.us/img19/876/dsc00044gv.jpg jakbym widziała Haniska po spacerze w lesie :loveu: Quote
Vesper Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Witam po długiej nieobecności- Silky jak zawsze piękny :) Pozwolę sobie zrobić mały OT- zapraszamy na bazarek ogłoszeniowy, mający na celu wsparcie westie w potrzebie... www.dogomania.pl/threads/212317-Ogłoszeniowy-bazarek-dla-westie-w-potrzebie-do-wyczerpania-)? Quote
Natalia&Cody Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 [quote name='Patka & Alan']Słodkie zdjęcia słodkiego kuzyna Pozdrowienia Od Tysi i Aluchy :P;P PS.Świetny teledysk My też pozdrawiamy. :) [quote name='mychaaaaa']Dawno nas tu nie było, ale staram się nadrobić :) http://img19.imageshack.us/img19/876/dsc00044gv.jpg jakbym widziała Haniska po spacerze w lesie :loveu: Do Haniska mu daleko. :eviltong: [quote name='arielka186']Witam po długiej nieobecności- Silky jak zawsze piękny :) Pozwolę sobie zrobić mały OT- zapraszamy na bazarek ogłoszeniowy, mający na celu wsparcie westie w potrzebie... www.dogomania.pl/threads/212317-Ogłoszeniowy-bazarek-dla-westie-w-potrzebie-do-wyczerpania-)? Nie ma sprawy, ale się troszkę pomyliłaś, bo ma na imię Cody. ;) Quote
mychaaaaa Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Silky123 napisał(a):Do Haniska mu daleko. :eviltong: oj tam oj tam :eviltong: tylko kilka cm i kg :evil_lol: Quote
Natalia&Cody Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 mychaaaaa napisał(a):oj tam oj tam :eviltong: tylko kilka cm i kg :evil_lol: hehe. :evil_lol: cockermaister napisał(a):Śliczny Coda :loveu: Witamy się po raz pierwszy na naszym wątku. :) Quote
kiniaaa Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 hej :multi: jak zawsze piękne zdjęcia :) i jak Cody'emu Big Milk smakuje :razz: Quote
Aleksa. Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 ładnie mu włoski odrosły. :):) nie widziałam tego teledysku. znaczy teraz juz tak. :D Quote
Doginka Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 [quote name='Silky123']Widzieliście ten teledysk ? :loveu: http://www.youtube.com/watch?v=BXpdmKELE1k Sam teledysk świetny, tylko muza do bani, bo ja wole ostry rock:lol: Quote
Natalia&Cody Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 [quote name='kiniaaa']hej :multi: jak zawsze piękne zdjęcia :) i jak Cody'emu Big Milk smakuje :razz: jak widać to bardzo mu smakuje. ;p [quote name='Aleksandra95']ładnie mu włoski odrosły. :):) nie widziałam tego teledysku. znaczy teraz juz tak. :D czy ja wiem czy odrosły. ;p [quote name='Doginka']Sam teledysk świetny, tylko muza do bani, bo ja wole ostry rock:lol: Nie jest, aż taka zła. :) [FONT=Arial]PS. Słuchajcie. Planuję Codyemu zakupić szelki z Julius-K9, ale nie wiem co to jest za kolor, a bardzo mi się podoba. :[/FONT] http://juliusk9-sport.pl/images/16idc-be-mm_1.jpg [FONT=Arial]Kolory jakie są tam wypisane :[/FONT] [FONT=Arial]czerwony[/FONT] [FONT=Arial]pomarańczowy[/FONT] [FONT=Arial]czarny[/FONT] [FONT=Arial]błękitny[/FONT] [FONT=Arial]odcienie brązu(moro.)[/FONT] [FONT=Arial]seledynowy/neon[/FONT] Quote
Qeeriefire Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Mi to wygląda na beż :D Ale być może odcienie brązu, my mamy szelki z Julius K-9 i szczerze polecam ;) Quote
Natalia&Cody Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 Może wyśle do nich maila z pytaniem ? ;) Quote
Qeeriefire Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Silky123 napisał(a):Może wyśle do nich maila z pytaniem ? ;) Tak chyba najlepiej :) Quote
Natalia&Cody Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 Collie napisał(a):Tak chyba najlepiej :) Już wysłałam. :D Aleksandra95 napisał(a):oj już odrosły . :D nie przesadzaj.;) Może trochę. ;p Quote
Doginka Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Ja jestem przeciwnikiem szelek, bo młody pies może mieć później wystające łokcie;-) Quote
Natalia&Cody Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 Doginka napisał(a):Ja jestem przeciwnikiem szelek, bo młody pies może mieć później wystające łokcie;-) Każdy ma swoje zdanie. ;) Ja tam wole szelki. :D Quote
Yuveza Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 A jak to sie dzieje z tymi łokciami? Moja nosi szelki chyba.... jakoś od 9miesiąca życia czy jakoś tak... lubie szleki ale w obrożach tez chodzi:) Quote
Natalia&Cody Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 Wiem tylko, że psy, które rosną - szczeniaki nie mogą nosić szelek, bo wtedy może wystąpić jakieś wykrzywienie, ale o dorosłych psach to nie słyszałam. :) Quote
Yuveza Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 no o szczeniakach to wiem;) ale Dotka już wtedy nie rosła;) No ja tez nie wiem co z dorosłymi:P Quote
Doginka Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Silky123 napisał(a):Wiem tylko, że psy, które rosną - szczeniaki nie mogą nosić szelek, bo wtedy może wystąpić jakieś wykrzywienie, ale o dorosłych psach to nie słyszałam. :) No dokładnie, mówiłam o młodziakach i psach w fazie rozwoju;-) Quote
Yuveza Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 ahaa:) no to zapamietam sobie żeby szczylowi szelek nie kupować;) Quote
Natalia&Cody Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 Doginka napisał(a):No dokładnie, mówiłam o młodziakach i psach w fazie rozwoju;-) To nie zrozumiałam w takim razie. :) westie_justa napisał(a):ahaa:) no to zapamietam sobie żeby szczylowi szelek nie kupować;) Szczyl tylko w obroży. :D PS. Muszę się czymś pochwalić. :D Cody wczoraj perfekt nauczył się aportować(najbardziej ćwiczyłam nad przynoszeniem, bo miał z tym problemy) i komendy na miejsce. :D :cool3: :multi: Quote
Recommended Posts