Wiki&Jantar Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 (edited) ........................................................................................................................... Edited May 8, 2012 by Wiki&Jantar Quote
Wiki&Jantar Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 (edited) ........................................................................... Edited May 8, 2012 by Wiki&Jantar Quote
Agnieszkaa Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Mnie za gościa macie już na pewno :) Cudny pomarańczek :loveu: Tryska energią i widać jaki jest szczęśliwy. :loveu: Piękne fotki i równie piękny psiak :cool3: Quote
AgataP Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 jesteśmy i my:multi: piękny futrzak :) http://img862.imageshack.us/img862/2605/p5273653.jpg - no i najważniejsze, aby łapkom też było wygodnie;) Quote
Wiki&Jantar Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 (edited) ......................................................... Edited May 8, 2012 by Wiki&Jantar Quote
vege* Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 jaka śliczna, radosna i uśmiechnięta kuleczka z niego :loveu: Quote
*Magda* Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Witam się w galerii. Przeczytałam historię Jantara i zastanawiam się, jak takiego pieska można było trzymać w kojcu?! Przecież to typowy domowy pupil :loveu: Proszę więcej fotek. Będę zaglądać :p Quote
FredziaFredzia Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Jantar jest piękny i naprawdę oszałamia wyglądem - mam słabość do dużej ilości sierści! ;) Quote
Wiki&Jantar Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 (edited) ................................................................ Edited May 8, 2012 by Wiki&Jantar Quote
Aleksa. Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Witamy się ! :loveu: śliczny psiak z niego ,a to jakaś rasa ?:loveu: zapraszamy też do nas. :) Quote
ahedok Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 piękny Jantar, cudownie że trafił do dobrego domu ;) Quote
mychaaaaa Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Śliczny psiak :) przykre, że takie historie jak ta Jantara są na porządku dziennym :( dobrze, że znalazł kochający dom i ludzi, którzy obdarzają go miłością i o niego dbają... Będę zaglądać częściej. Banerek zrobię możliwie najszybciej ;) Propozycja na początek: Quote
FredziaFredzia Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 O, ten banerek jest cudny :) mychaaaaa nie wiedziałam, że robisz! ;) A gdzie nowe jakieś zdjęcia małego puchacza? Quote
Wiki&Jantar Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 [quote name='Aleksandra95']Witamy się ! :loveu: śliczny psiak z niego ,a to jakaś rasa ?:loveu: zapraszamy też do nas. :) To pomeranian :) I oczywiście, zawitamy do Was. [quote name='ahedok']piękny Jantar, cudownie że trafił do dobrego domu ;) Staram się jak mogę :) [quote name='mychaaaaa']Śliczny psiak :) przykre, że takie historie jak ta Jantara są na porządku dziennym :( dobrze, że znalazł kochający dom i ludzi, którzy obdarzają go miłością i o niego dbają... Będę zaglądać częściej. Banerek zrobię możliwie najszybciej ;) Propozycja na początek: Jest piękny! Teraz mi powiedz, jak go zalinkować i będzie świetnie :D [quote name='FredziaFredzia']O, ten banerek jest cudny :) mychaaaaa nie wiedziałam, że robisz! ;) A gdzie nowe jakieś zdjęcia małego puchacza? fotki, fotki... A dobra, dodam :D Quote
mychaaaaa Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 wchodzisz w sygnaturę i wrzucasz kod: [URL ="adres www galerii"][ IMG]http://ajent89.wrzuta.pl/sr/f/4Pf1b5yDOQu[ /IMG][ /URL] usuń tylko spacje i wrzuć adres do galerii :) Quote
Agucha Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Ale piękny Pomponik! :) :) :) A może chcecie jeszcze jednego do pary? http://www.dogomania.pl/threads/208412-Szpic-Miniaturowy-Niunio-niepotrzebny-nikomu-dziadeczek-%28-PRZYGARNIJ-KROPKA! Quote
Wiki&Jantar Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 [quote name='mychaaaaa']wchodzisz w sygnaturę i wrzucasz kod: [URL ="adres www galerii"][ IMG]http://ajent89.wrzuta.pl/sr/f/4Pf1b5yDOQu[ /IMG][ /URL] usuń tylko spacje i wrzuć adres do galerii :) Ok, wielkie dzięki! Odezwę się za jakiś czas, jaki się ten znudzi :) A podobno myślisz o pomeraniankowej hodowli... Dobre mam informacje? [quote name='Agucha']Ale piękny Pomponik! :) :) :) A może chcecie jeszcze jednego do pary? http://www.dogomania.pl/threads/208412-Szpic-Miniaturowy-Niunio-niepotrzebny-nikomu-dziadeczek-%28-PRZYGARNIJ-KROPKA! Ja bardzo chętnie, ale rodzice nie ulegną już... Gdybym wiedziała o nim wcześniej... Biedny jest... [quote name='ania90']piekny banerek bedziesz miala :) Dzięki :D Quote
mychaaaaa Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Wiki&Jantar napisał(a):Ok, wielkie dzięki! Odezwę się za jakiś czas, jaki się ten znudzi :) A podobno myślisz o pomeraniankowej hodowli... Dobre mam informacje? D Aż tak poważnie - w sensie o hodowli - to jeszczee nie ;) zastanawiamy się nad dołączeniem za jakiś czas do naszej gromadki pomponika :) a co z tego wyjdzie - czas pokaże. Ciężko myśleć o hodowaniu czegokolwiek gdy się nie ma tego pod dachem :evil_lol: Quote
Wiki&Jantar Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 mychaaaaa napisał(a):Aż tak poważnie - w sensie o hodowli - to jeszczee nie ;) zastanawiamy się nad dołączeniem za jakiś czas do naszej gromadki pomponika :) a co z tego wyjdzie - czas pokaże. Ciężko myśleć o hodowaniu czegokolwiek gdy się nie ma tego pod dachem :evil_lol: No ba :) Ja już wiem, że na 100% będę mieć i pomponiki i maluchy niemieckie białe. Na pewno nie będzie to duże stadko, ale może ze 4 suczki i na początek bez psa... Quote
Wiki&Jantar Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 A oto Jantar w roli głównej nad rzeką Więcej jutro - dziś muszę się uczyć na ważny sprawdzian z fizyki. Oby mi się fartło! Nie lubię fizyki, nie bez powodu jestem na humanie :D Quote
Wiki&Jantar Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 mychaaaaa napisał(a):Z jakiej hodowli jest Jantar? :) A bo ja wiem z jakiej... Nie mam jego metryki, ani rodowodu... Hah! Banerek już mam :D Quote
Recommended Posts