Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U nas na podlasiu problem z DT jest straszny ...na terenie jednostki wojskowej, też znaleziono sukę z 8 szczeniakami i też pieski siedzą w norze wykopanej przez matkę
Jak widzicie ten sam problem ...wszystkim szczeniakom potrzebny DT bo inaczej schron, gdzie najprawdopodobniej zostano uśpione...szczeniaki mają termin do poniedziałku, poniewaz dowódca jedn. karze je zabierać :-(

• Replies 631
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Vicky62 napisał(a):
U nas na podlasiu problem z DT jest straszny ...na terenie jednostki wojskowej, też znaleziono sukę z 8 szczeniakami i też pieski siedzą w norze wykopanej przez matkę
Jak widzicie ten sam problem ...wszystkim szczeniakom potrzebny DT bo inaczej schron, gdzie najprawdopodobniej zostano uśpione...szczeniaki mają termin do poniedziałku, poniewaz dowódca jedn. karze je zabierać :-(

Cholera :( a schronisko?

Posted

Vicky62 napisał(a):
Co u psiaków? Jak sunia chora na bebeszjozę, lepiej?

Lepiej, jak dzisiejsze badania pozwolą to opuszczą klinikę. Bura sunia wciąż straszy. Oba są w bardzo kiepskiej kondycji psychicznej.
Mam prośbę o pomoc w zebraniu funduszy, dzisiaj zakupiłam wór karmy, szelki, obróżki itp. rzeczy.

Posted

MaDi napisał(a):
Lepiej, jak dzisiejsze badania pozwolą to opuszczą klinikę. Bura sunia wciąż straszy. Oba są w bardzo kiepskiej kondycji psychicznej.
Mam prośbę o pomoc w zebraniu funduszy, dzisiaj zakupiłam wór karmy, szelki, obróżki itp. rzeczy.

Zapłaciłaś z konta LSOZ czy założyłaś ze swoich prywatnych funduszy? Ile kolejno kosztowały te rzeczy?

Posted

bico napisał(a):
Zapłaciłaś z konta LSOZ czy założyłaś ze swoich prywatnych funduszy? Ile kolejno kosztowały te rzeczy?

Z konta jednak będę musiała to uzupełnić;)
Obroże x 3 po 4,94
Szelki x 3 po 17,59
Karma ( nowość z USA:evil_lol:, zobaczymy jak się sprawdzi) 137,44
Linki stalowe x 2( tak na wszelki wypadek) 23,30
Wszystko zakupione w hurtowniach aby ceny były jak najmniejsze.
Z tego wszystkiego nie napisałam chyba,że wczoraj sunie opuściły klinikę i pojechały do Plasteliny:loveu:
Było tragicznie, bura sunia gryzie na oślep i wciąż jest niedotykalska, biało szara nieco spokojniejsza i mam nadzieję,że nie jest to spowodowane tylko osłabieniem.
Nie mam jeszcze faktury za pobyt w klinice, doktor powiedział,że później się policzymy za co bardzo mu dziękuję.

Posted

kasa idzie jak woda...:(

starczyło z pieniędzy fundacyjnych czy za własne z plasteliną musiałyście zakładać?

Bura i biało-szara zostały w klinice czy to one pojechały do DT? a piesek-rodzynek też w klinice czy DT...już kręćka dostaję:evil_lol::oops:

Posted

MaDi napisał(a):
Z konta jednak będę musiała to uzupełnić;)
Obroże x 3 po 4,94
Szelki x 3 po 17,59
Karma ( nowość z USA:evil_lol:, zobaczymy jak się sprawdzi) 137,44
Linki stalowe x 2( tak na wszelki wypadek) 23,30
Wszystko zakupione w hurtowniach aby ceny były jak najmniejsze.
Z tego wszystkiego nie napisałam chyba,że wczoraj sunie opuściły klinikę i pojechały do Plasteliny:loveu:
Było tragicznie, bura sunia gryzie na oślep i wciąż jest niedotykalska, biało szara nieco spokojniejsza i mam nadzieję,że nie jest to spowodowane tylko osłabieniem.
Nie mam jeszcze faktury za pobyt w klinice, doktor powiedział,że później się policzymy za co bardzo mu dziękuję.

O to super :) szykowalam sie do kliniki,a tu prosze jaka szybka akcja :D
Niestety, ich socjalizacja moze troche potrwac :(

A ta wariatka mala od rana dostala jakiegos swira. Biega, szczeka, bije mnie lapami, podrapala mi nogi, kradnie mi ciapy, jak wrocilam ze spaceru z Beti za smycz ja ciagnela. ADHD normalnie! Ciekawe co jeszcze dzisiaj zrobi... :D Zalozylam jej szelki od Ciebie, sa za duze na nia, chodzila w nich jak pajak:lol: Ale spoko jest jeszcze obrozka, ktora jej pasuje.

Posted

Normalnie szok dzika bura ledwo się dopięła a na Suzi za duże. Zacznijcie ją wreszcie karmić:eviltong: Wczoraj wieczorem był u mnie Toadie w odwiedzinach:loveu: :loveu:Cudny jest sama bym go sobie zabrała...Sąsiadka DT powiedziała,że to pewnie lis:evil_lol:
Są też przykre informacje, Toadie ma bardzo kiepską skórę, musi pójść do dermatologa, sunie które pojechały do Plasteliny też, ale najpierw powinny choć odrobinę zaakceptować człowieka.
Jak dasz radę to powrzucaj trochę fotek od Muzzego:Rose:

Posted

MaDi napisał(a):
Normalnie szok dzika bura ledwo się dopięła a na Suzi za duże. Zacznijcie ją wreszcie karmić:eviltong: Wczoraj wieczorem był u mnie Toadie w odwiedzinach:loveu: :loveu:Cudny jest sama bym go sobie zabrała...Sąsiadka DT powiedziała,że to pewnie lis:evil_lol:
Są też przykre informacje, Toadie ma bardzo kiepską skórę, musi pójść do dermatologa, sunie które pojechały do Plasteliny też, ale najpierw powinny choć odrobinę zaakceptować człowieka.
Jak dasz radę to powrzucaj trochę fotek od Muzzego:Rose:

Zeby nic sie wiecej do niego nie przyplatalo, matko tyle juz przeszedl:(

Ona je i to duzo tylko efektow zadnych :P Chyba zaczne ja pasza dla swin karmic haha zartuje oczywiscie.
Juz wrzucam zdjecia.

Posted

Może coś z tych?
Lorii
Kada
Bea
Bima
Dixi
Emi
Holi
Moli
Osa
W razie co poczekamy kilka dni aby lepiej je poznać, biało szara już nieco przekupiona, bura nadal straszy.

Posted

Cioteczki sunie jak do tej pory mialy smutne zycie to trzeba je teraz rozpiescic i rozweselic imieniem.:)
Ja jeszcze dorzuce swoje smieszne imionka:Pepsi albo Fanta:)

No ale imiona sa rzecza drugorzedna najwazniejsze zeby teraz psinki dochodzily do siebie:)za co mocno trzymam kciuki.Finansowo teraz naprawde nie mam jak pomoc....Ale w sierpniu chetnie podesle grosika:)

Posted

Jednak aby nawiązać kontakt m.in mówiąc do nich wskazane jest posiadanie imienia;)
Plastelina żyje i ma wszystkie palce, lepiej chyba nie mogły trafić:multi:
Muzzy pewnie się tu pojawi i powie,że jedna ma być koniecznie Plomba;):cool3: