Vicky62 Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 U nas na podlasiu problem z DT jest straszny ...na terenie jednostki wojskowej, też znaleziono sukę z 8 szczeniakami i też pieski siedzą w norze wykopanej przez matkę Jak widzicie ten sam problem ...wszystkim szczeniakom potrzebny DT bo inaczej schron, gdzie najprawdopodobniej zostano uśpione...szczeniaki mają termin do poniedziałku, poniewaz dowódca jedn. karze je zabierać :-( Quote
Merys Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Vicky62 napisał(a):U nas na podlasiu problem z DT jest straszny ...na terenie jednostki wojskowej, też znaleziono sukę z 8 szczeniakami i też pieski siedzą w norze wykopanej przez matkę Jak widzicie ten sam problem ...wszystkim szczeniakom potrzebny DT bo inaczej schron, gdzie najprawdopodobniej zostano uśpione...szczeniaki mają termin do poniedziałku, poniewaz dowódca jedn. karze je zabierać :-( Cholera :( a schronisko? Quote
Vicky62 Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Co u psiaków? Jak sunia chora na bebeszjozę, lepiej? Quote
MaDi Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Vicky62 napisał(a):Co u psiaków? Jak sunia chora na bebeszjozę, lepiej? Lepiej, jak dzisiejsze badania pozwolą to opuszczą klinikę. Bura sunia wciąż straszy. Oba są w bardzo kiepskiej kondycji psychicznej. Mam prośbę o pomoc w zebraniu funduszy, dzisiaj zakupiłam wór karmy, szelki, obróżki itp. rzeczy. Quote
Merys Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Nowe wydarzenie: http://www.facebook.com/event.php?eid=105814459511531 Quote
bico Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 MaDi napisał(a):Lepiej, jak dzisiejsze badania pozwolą to opuszczą klinikę. Bura sunia wciąż straszy. Oba są w bardzo kiepskiej kondycji psychicznej. Mam prośbę o pomoc w zebraniu funduszy, dzisiaj zakupiłam wór karmy, szelki, obróżki itp. rzeczy. Zapłaciłaś z konta LSOZ czy założyłaś ze swoich prywatnych funduszy? Ile kolejno kosztowały te rzeczy? Quote
MaDi Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 bico napisał(a):Zapłaciłaś z konta LSOZ czy założyłaś ze swoich prywatnych funduszy? Ile kolejno kosztowały te rzeczy? Z konta jednak będę musiała to uzupełnić;) Obroże x 3 po 4,94 Szelki x 3 po 17,59 Karma ( nowość z USA:evil_lol:, zobaczymy jak się sprawdzi) 137,44 Linki stalowe x 2( tak na wszelki wypadek) 23,30 Wszystko zakupione w hurtowniach aby ceny były jak najmniejsze. Z tego wszystkiego nie napisałam chyba,że wczoraj sunie opuściły klinikę i pojechały do Plasteliny:loveu: Było tragicznie, bura sunia gryzie na oślep i wciąż jest niedotykalska, biało szara nieco spokojniejsza i mam nadzieję,że nie jest to spowodowane tylko osłabieniem. Nie mam jeszcze faktury za pobyt w klinice, doktor powiedział,że później się policzymy za co bardzo mu dziękuję. Quote
bico Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 kasa idzie jak woda...:( starczyło z pieniędzy fundacyjnych czy za własne z plasteliną musiałyście zakładać? Bura i biało-szara zostały w klinice czy to one pojechały do DT? a piesek-rodzynek też w klinice czy DT...już kręćka dostaję:evil_lol::oops: Quote
Merys Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 MaDi napisał(a):Z konta jednak będę musiała to uzupełnić;) Obroże x 3 po 4,94 Szelki x 3 po 17,59 Karma ( nowość z USA:evil_lol:, zobaczymy jak się sprawdzi) 137,44 Linki stalowe x 2( tak na wszelki wypadek) 23,30 Wszystko zakupione w hurtowniach aby ceny były jak najmniejsze. Z tego wszystkiego nie napisałam chyba,że wczoraj sunie opuściły klinikę i pojechały do Plasteliny:loveu: Było tragicznie, bura sunia gryzie na oślep i wciąż jest niedotykalska, biało szara nieco spokojniejsza i mam nadzieję,że nie jest to spowodowane tylko osłabieniem. Nie mam jeszcze faktury za pobyt w klinice, doktor powiedział,że później się policzymy za co bardzo mu dziękuję. O to super :) szykowalam sie do kliniki,a tu prosze jaka szybka akcja :D Niestety, ich socjalizacja moze troche potrwac :( A ta wariatka mala od rana dostala jakiegos swira. Biega, szczeka, bije mnie lapami, podrapala mi nogi, kradnie mi ciapy, jak wrocilam ze spaceru z Beti za smycz ja ciagnela. ADHD normalnie! Ciekawe co jeszcze dzisiaj zrobi... :D Zalozylam jej szelki od Ciebie, sa za duze na nia, chodzila w nich jak pajak:lol: Ale spoko jest jeszcze obrozka, ktora jej pasuje. Quote
MaDi Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Normalnie szok dzika bura ledwo się dopięła a na Suzi za duże. Zacznijcie ją wreszcie karmić:eviltong: Wczoraj wieczorem był u mnie Toadie w odwiedzinach:loveu: :loveu:Cudny jest sama bym go sobie zabrała...Sąsiadka DT powiedziała,że to pewnie lis:evil_lol: Są też przykre informacje, Toadie ma bardzo kiepską skórę, musi pójść do dermatologa, sunie które pojechały do Plasteliny też, ale najpierw powinny choć odrobinę zaakceptować człowieka. Jak dasz radę to powrzucaj trochę fotek od Muzzego:Rose: Quote
Merys Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 MaDi napisał(a):Normalnie szok dzika bura ledwo się dopięła a na Suzi za duże. Zacznijcie ją wreszcie karmić:eviltong: Wczoraj wieczorem był u mnie Toadie w odwiedzinach:loveu: :loveu:Cudny jest sama bym go sobie zabrała...Sąsiadka DT powiedziała,że to pewnie lis:evil_lol: Są też przykre informacje, Toadie ma bardzo kiepską skórę, musi pójść do dermatologa, sunie które pojechały do Plasteliny też, ale najpierw powinny choć odrobinę zaakceptować człowieka. Jak dasz radę to powrzucaj trochę fotek od Muzzego:Rose: Zeby nic sie wiecej do niego nie przyplatalo, matko tyle juz przeszedl:( Ona je i to duzo tylko efektow zadnych :P Chyba zaczne ja pasza dla swin karmic haha zartuje oczywiscie. Juz wrzucam zdjecia. Quote
Kocurek Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Alez piekne te dzikuski:) Do tej brazowej sunieczki pasuje imie Maja,bo tak jakos "pszczolkowato"wyglada.... Quote
Merys Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Kocurek napisał(a):Alez piekne te dzikuski:) Do tej brazowej sunieczki pasuje imie Maja,bo tak jakos "pszczolkowato"wyglada.... Jestem za :) Quote
MaDi Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Maja pod warunkiem,że do mnie nie trafi bo mnie zabiją za drugą Maję w rodzinie( to moja chrześnica:oops:) Quote
MaDi Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Może coś z tych? Lorii Kada Bea Bima Dixi Emi Holi Moli Osa W razie co poczekamy kilka dni aby lepiej je poznać, biało szara już nieco przekupiona, bura nadal straszy. Quote
Kocurek Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Cioteczki sunie jak do tej pory mialy smutne zycie to trzeba je teraz rozpiescic i rozweselic imieniem.:) Ja jeszcze dorzuce swoje smieszne imionka:Pepsi albo Fanta:) No ale imiona sa rzecza drugorzedna najwazniejsze zeby teraz psinki dochodzily do siebie:)za co mocno trzymam kciuki.Finansowo teraz naprawde nie mam jak pomoc....Ale w sierpniu chetnie podesle grosika:) Quote
MaDi Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Jednak aby nawiązać kontakt m.in mówiąc do nich wskazane jest posiadanie imienia;) Plastelina żyje i ma wszystkie palce, lepiej chyba nie mogły trafić:multi: Muzzy pewnie się tu pojawi i powie,że jedna ma być koniecznie Plomba;):cool3: Quote
Recommended Posts