plastelina Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Biała pojechała "na próbę" do domu,mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze, a nawet jeśli nie to socjalizacja z innymi ludźmi bardzo jej się przyda.Rudzik dzisiaj ma wizytę kontrolną w sprawie grzybka, więc trzymajcie kciuki. Dzisiaj pierwszy raz odkąd sunie były u nas, Ruda wstała o 7:30 a nie jak zwykle o 5:30 był już jazgot, wniosek z tego że to Biała lubi poranne pobudki. Rudzik jest teraz u mnie w domu, na początku trochę się bała ale po 5 minutach od razu do lóżka się wpakowała i śpi:) Quote
MaDi Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 Kłamiesz coś bo Biała vel Lili wstała o 6;) Póki co jest baaardzo grzeczna! Quote
plastelina Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 A ja podnoszę, Aneta jak tam Suzi?Rudka odkąd nie ma Białej stała się mega przytulasem najchętniej z łóżka i kolan by nie schodziła,ale dalej nie umiem przyzwyczaic jej do smyczy:/jeśli macie jakieś propozycje to piszcie bo ja jakieś błędy wychowawcze popełniam;) Olu jak tam Biała?:> Quote
MaDi Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 [quote name='plastelina']A ja podnoszę, Aneta jak tam Suzi?Rudka odkąd nie ma Białej stała się mega przytulasem najchętniej z łóżka i kolan by nie schodziła,ale dalej nie umiem przyzwyczaic jej do smyczy:/jeśli macie jakieś propozycje to piszcie bo ja jakieś błędy wychowawcze popełniam;) Olu jak tam Biała?:>[/QUOTE] Jeszcze się nie rozkręciła;) Kasiu napisz do Evel może pomoże w nauce chodzenia. Quote
Merys Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 A Suzi jak zostaje sama, to robi burdel niestety;/ Ja na poczatku zalozylam jej obroze przyczepilam smycz i lazila tak po domu, zeby sie przyzwyczaic. Quote
Merys Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 [quote name='MaDi']Bardzo rozrabia?[/QUOTE] Ostatnio przewrocila monitor (nie wiem jak wlazla na biurko) wylala kawe, podarla poszewke od jasia, gryzla ladowarki na szczescie przetrwaly, pozniej zamknelam je w kuchni, to otworzyla szafke i wyciagnela make (chyba chciala ciasto upiec na powitanie;d) Quote
andegawenka Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 [quote name='ladySwallow']U nas to samo, zero deklaracji ani nawet nikt nie udaje, że się interesuje psami - czasem ktoś wejdzie i podniesie...[/QUOTE] Jakoś mi się przykro zrobiło......bo ile można wydawać z wcale nie jakiegoś wielkiego dochodu.....tu każdy obciążony- mam 3 psy zupełnie nieadopcyjne....:shake::roll: Quote
LadyS Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 [quote name='andegawenka']Jakoś mi się przykro zrobiło......bo ile można wydawać z wcale nie jakiegoś wielkiego dochodu.....tu każdy obciążony- mam 3 psy zupełnie nieadopcyjne....:shake::roll:[/QUOTE] Ja mówię o obecności na wątku - jest garstka osób, które są na wątku. Deklaracje wiadomo, że nie każdy może mieć, ale chyba skoro ktoś podnosił wcześniej wątek kilka razy dziennie, to teraz też to może robić, prawda? Quote
MaDi Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 [quote name='ladySwallow']Ja mówię o obecności na wątku - jest garstka osób, które są na wątku. Deklaracje wiadomo, że nie każdy może mieć, ale chyba skoro ktoś podnosił wcześniej wątek kilka razy dziennie, to teraz też to może robić, prawda?[/QUOTE] Nawet nie chcę wspominać ile osób krzyczało na FB aby je ratować, pojechaliśmy i co? Quote
LadyS Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 [quote name='MaDi']Nawet nie chcę wspominać ile osób krzyczało na FB aby je ratować, pojechaliśmy i co?[/QUOTE] Otóż to... Quote
Kocurek Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Ja juz jestem na normalnym internecie wreszcie i zwyczajowo podnosze maluchy:) Quote
MaDi Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 Dzięki, zasiedziały się nam dziewczymy. Ruda MUSI znaleźć dom do września. Bardzo proszę połączmy siły;) Może trzeba im zrobic nowe wydarzenie? Quote
Maccadi25 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Hop do góry. Może jakieś nowe zdjęcia Suzi są? Mogłabym wydrukować ogłoszenia i porozwieszać u siebie, jestem z okolic Wrocławia, więc nie wiem czy by wam to odpowiadało? To jednak strasznie daleko od Was Quote
bico Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 heh...ja jestem z doskoku:( w okresie urlopowym jestem w pracy dość "osamotniona" i nie mam czasu się w tyłek podrapać:( Toadie i Biała mają już ds? Jak one się tam sprawują? No i na co jest chora Rudzia? Te skórne problemy da się wyleczyć? Quote
Recommended Posts