MaDi Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Merys napisał(a):zrobic jej ogloszenia? Poproszę dla Rudej i Lili i oddawaj Suzi do adopcji;) Quote
Merys Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 MaDi napisał(a):Poproszę dla Rudej i Lili i oddawaj Suzi do adopcji;) Never! Ruda juz ma:) Jak dasz rade, to zrob Bialej nowe zdjecia. Quote
MaDi Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Merys napisał(a):Never! Ruda juz ma:) Jak dasz rade, to zrob Bialej nowe zdjecia. Ciężko będzie. Quote
plastelina Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Ruda i Biała mają razem allegro. Poza tym Rudej się chyba zaczyna cieczka, bo mój pies coraz bardziej się nią interesuje:/ Quote
MaDi Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 plastelina napisał(a):Ruda i Biała mają razem allegro. Poza tym Rudej się chyba zaczyna cieczka, bo mój pies coraz bardziej się nią interesuje:/ O ja cie... gdzie Ty jesteś dobra dziewczynko;)? Quote
Merys Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 plastelina napisał(a):Ruda i Biała mają razem allegro. Poza tym Rudej się chyba zaczyna cieczka, bo mój pies coraz bardziej się nią interesuje:/ o niee, bedzie mieszanka boksera ze skrzatem z lasu:diabloti: Quote
plastelina Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 no wlaśnie nie wiem co robic:/chcialam wrocic za 2 tygodnie, Ruda nie dogadała się z psem u osoby u której miała zostac i teraz jest u mnie w domu z Ralfem i moją mamą Quote
MaDi Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 plastelina napisał(a):no wlaśnie nie wiem co robic:/chcialam wrocic za 2 tygodnie, Ruda nie dogadała się z psem u osoby u której miała zostac i teraz jest u mnie w domu z Ralfem i moją mamą Jak mama to znosi? Mogę jakoś pomoć? Quote
plastelina Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 znajdź tymczas na 3-4 dni ktory przyjmie psa z cieczką, las rąk pewnie będzie;) wracam w ten weekend. Quote
Merys Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Niestety ja nie wyrobie z 4 psami. ;/ Quote
MaDi Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 plastelina napisał(a):znajdź tymczas na 3-4 dni ktory przyjmie psa z cieczką, las rąk pewnie będzie;) wracam w ten weekend. Moje ją .... mimo że są po kastracji ostatnio byłam w szoku jak spotkaliśmy sunie z cieczką:shake: Quote
doris66 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/2151...ym-gara%C5%BCu. Kochani pozwoliłam sobie tu wkleić link do wątku Kai - suni która od dwóch lat jest uwięziona w garazu. Prosze czytajcie i rozsyłajcie dalej. Quote
bico Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 dziewczyny, czy po cieczce Rudej jest szansa na sterylkę dla niej? oczywiście bym się dorzuciła do kosztów zabiegu. Biała to Lili? plastelina, Biała/Lili też jest u Ciebie? matko...już kręćka dostaję...:( masakra z tą "adopcję" Lili:(:(:( Quote
MaDi Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 bico napisał(a):dziewczyny, czy po cieczce Rudej jest szansa na sterylkę dla niej? oczywiście bym się dorzuciła do kosztów zabiegu. Biała to Lili? plastelina, Biała/Lili też jest u Ciebie? matko...już kręćka dostaję...:( masakra z tą "adopcję" Lili:(:(:( Lili póki co jest u rodziny która ją adoptowała i może tam być. Ruda jest wciąż u Plasteliny:( Sterylka w odpowiednim czasie zostanie wykonana. Quote
plastelina Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Dziewczyny Ruda w dalszym ciągu nie ma wszystkich szczepień więc ze sterylką chyba tez trzeba się wstrzymac? a jeśli ma cieczkę to może miec szczepienie?teoretycznie w tym tygodniu powinna miec. Merys co to za 3 pies u Ciebie?:> ja w tym momencie nie bardzo mogę przyjąc Białą, bo już w domu jestem, nie na działce, no i w grudniu jadę z powrotem, mam nadzieję że Rudka znajdzie dom do tego czasu. Ruda jest super, przytula się nie boi się już obcych no i ma grzywę jak prawdziwy lew:) Quote
MaDi Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 [quote name='plastelina']Dziewczyny Ruda w dalszym ciągu nie ma wszystkich szczepień więc ze sterylką chyba tez trzeba się wstrzymac? a jeśli ma cieczkę to może miec szczepienie?teoretycznie w tym tygodniu powinna miec. Merys co to za 3 pies u Ciebie?:> ja w tym momencie nie bardzo mogę przyjąc Białą, bo już w domu jestem, nie na działce, no i w grudniu jadę z powrotem, mam nadzieję że Rudka znajdzie dom do tego czasu. Ruda jest super, przytula się nie boi się już obcych no i ma grzywę jak prawdziwy lew:)[/QUOTE] Kasiu czy ona może mieszkać w ciepłej budzie? Zaproponujemy ją tak na wszelki wypadek;) Merys miała Pirata, ja też;) ale ma już dom. Sterylka najwcześniej miesiąc po cieczce, szczepienie raczej odpada ale zapytam. Quote
MaDi Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 [quote name='plastelina']myślę że może, byle nie na łańcuchu;)[/QUOTE] Też mi nowość jak juz to ew. willa z ogrodem;) Quote
Merys Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='plastelina']Dziewczyny Ruda w dalszym ciągu nie ma wszystkich szczepień więc ze sterylką chyba tez trzeba się wstrzymac? a jeśli ma cieczkę to może miec szczepienie?teoretycznie w tym tygodniu powinna miec. Merys co to za 3 pies u Ciebie?:> ja w tym momencie nie bardzo mogę przyjąc Białą, bo już w domu jestem, nie na działce, no i w grudniu jadę z powrotem, mam nadzieję że Rudka znajdzie dom do tego czasu. Ruda jest super, przytula się nie boi się już obcych no i ma grzywę jak prawdziwy lew:)[/QUOTE] A byl taki maly urwis, teraz juz grzeje tylek w nowym domku :) Poka grzywe :D Quote
MaDi Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 Lili będzie u mnie pewnie już w weekend. Quote
MaDi Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 [quote name='Merys']Lili pojechala do nowego domku.[/QUOTE] Masz minusa:mad: Quote
Merys Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='MaDi']Masz minusa:mad:[/QUOTE] Oj tam oj tam ;) Quote
Recommended Posts