Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 631
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

plastelina napisał(a):
Ruda i Biała mają razem allegro. Poza tym Rudej się chyba zaczyna cieczka, bo mój pies coraz bardziej się nią interesuje:/

O ja cie... gdzie Ty jesteś dobra dziewczynko;)?

Posted

plastelina napisał(a):
Ruda i Biała mają razem allegro. Poza tym Rudej się chyba zaczyna cieczka, bo mój pies coraz bardziej się nią interesuje:/

o niee, bedzie mieszanka boksera ze skrzatem z lasu:diabloti:

Posted

plastelina napisał(a):
no wlaśnie nie wiem co robic:/chcialam wrocic za 2 tygodnie, Ruda nie dogadała się z psem u osoby u której miała zostac i teraz jest u mnie w domu z Ralfem i moją mamą

Jak mama to znosi? Mogę jakoś pomoć?

Posted

plastelina napisał(a):
znajdź tymczas na 3-4 dni ktory przyjmie psa z cieczką, las rąk pewnie będzie;) wracam w ten weekend.

Moje ją .... mimo że są po kastracji ostatnio byłam w szoku jak spotkaliśmy sunie z cieczką:shake:

Posted

dziewczyny, czy po cieczce Rudej jest szansa na sterylkę dla niej? oczywiście bym się dorzuciła do kosztów zabiegu.

Biała to Lili? plastelina, Biała/Lili też jest u Ciebie? matko...już kręćka dostaję...:( masakra z tą "adopcję" Lili:(:(:(

Posted

bico napisał(a):
dziewczyny, czy po cieczce Rudej jest szansa na sterylkę dla niej? oczywiście bym się dorzuciła do kosztów zabiegu.

Biała to Lili? plastelina, Biała/Lili też jest u Ciebie? matko...już kręćka dostaję...:( masakra z tą "adopcję" Lili:(:(:(

Lili póki co jest u rodziny która ją adoptowała i może tam być.
Ruda jest wciąż u Plasteliny:( Sterylka w odpowiednim czasie zostanie wykonana.

Posted

Dziewczyny Ruda w dalszym ciągu nie ma wszystkich szczepień więc ze sterylką chyba tez trzeba się wstrzymac? a jeśli ma cieczkę to może miec szczepienie?teoretycznie w tym tygodniu powinna miec. Merys co to za 3 pies u Ciebie?:> ja w tym momencie nie bardzo mogę przyjąc Białą, bo już w domu jestem, nie na działce, no i w grudniu jadę z powrotem, mam nadzieję że Rudka znajdzie dom do tego czasu. Ruda jest super, przytula się nie boi się już obcych no i ma grzywę jak prawdziwy lew:)

Posted

[quote name='plastelina']Dziewczyny Ruda w dalszym ciągu nie ma wszystkich szczepień więc ze sterylką chyba tez trzeba się wstrzymac? a jeśli ma cieczkę to może miec szczepienie?teoretycznie w tym tygodniu powinna miec. Merys co to za 3 pies u Ciebie?:> ja w tym momencie nie bardzo mogę przyjąc Białą, bo już w domu jestem, nie na działce, no i w grudniu jadę z powrotem, mam nadzieję że Rudka znajdzie dom do tego czasu. Ruda jest super, przytula się nie boi się już obcych no i ma grzywę jak prawdziwy lew:)[/QUOTE]
Kasiu czy ona może mieszkać w ciepłej budzie? Zaproponujemy ją tak na wszelki wypadek;) Merys miała Pirata, ja też;) ale ma już dom. Sterylka najwcześniej miesiąc po cieczce, szczepienie raczej odpada ale zapytam.

Posted

[quote name='plastelina']Dziewczyny Ruda w dalszym ciągu nie ma wszystkich szczepień więc ze sterylką chyba tez trzeba się wstrzymac? a jeśli ma cieczkę to może miec szczepienie?teoretycznie w tym tygodniu powinna miec. Merys co to za 3 pies u Ciebie?:> ja w tym momencie nie bardzo mogę przyjąc Białą, bo już w domu jestem, nie na działce, no i w grudniu jadę z powrotem, mam nadzieję że Rudka znajdzie dom do tego czasu. Ruda jest super, przytula się nie boi się już obcych no i ma grzywę jak prawdziwy lew:)[/QUOTE]
A byl taki maly urwis, teraz juz grzeje tylek w nowym domku :)
Poka grzywe :D