Merys Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Postanowilismy z familia, ze Suzi zostanie u nas :) Quote
MaDi Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Merys napisał(a):Postanowilismy z familia, ze Suzi zostanie u nas :) Kurcze ubiegłaś mnie,miałam napisać że ma dom i liczyłam na masę pytań:evil_lol: Quote
as_ko Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Merys napisał(a):Postanowilismy z familia, ze Suzi zostanie u nas :) Super :multi::multi::multi: Nie mogła trafić lepiej :loveu: Quote
Vicky62 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Bardzo dobra wiadomość superr Merys gratulacje pieknego psiaka ...tak go wypiekniłaś ze ho ho :multi::multi::multi: Quote
Merys Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Dzieki :) Kojot spi na lozku :D Jakis czas temu ze zlosc,ze ja i Beti zostawilam w domu zerwala mi tapete:diabloti: Poki co jest spokoj z demolka, mam nadzieje, ze na stale. Quote
andegawenka Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Merys napisał(a):Dzieki :) Kojot spi na lozku :D Jakis czas temu ze zlosc,ze ja i Beti zostawilam w domu zerwala mi tapete:diabloti: Poki co jest spokoj z demolka, mam nadzieje, ze na stale. no bo już nie ma co zrywać;) Quote
Merys Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 andegawenka napisał(a):no bo już nie ma co zrywać;) hehe cos tam zostalo :D Quote
andegawenka Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Merys napisał(a):hehe cos tam zostalo :D Masz dodatkową rolkę tapety:razz: Quote
Merys Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 andegawenka napisał(a):Masz dodatkową rolkę tapety:razz: Nie, trzeba bedzie zrywac cala i pomalowac sciany. Quote
marcelinka371 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Biedne szczeniaczki:( A one bedom przeznaczone do adopcji??? Quote
Merys Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 marcelinka371 napisał(a):Biedne szczeniaczki:( A one bedom przeznaczone do adopcji??? ee? prawie wszystkie zostaly adoptowane, zostala tylko jedna sunia w domu tymczasowym. Quote
bico Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Merys napisał(a):Postanowilismy z familia, ze Suzi zostanie u nas :) Fajnie!:multi::multi::multi: Gratulacje dla Waszej całej rodzinki no i dla Suzi!:lol: Quote
MaDi Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 Ruda podobno jest już całkiem miejska i nadaje się nawet do bloku:) Quote
plastelina Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Tak:)Ruda tak samo odnajduje się i w domu i na działce, chociaż na działce jej zdecydowanie lepiej;)w domu nie szczeka, załatwia się na dworze, jeszcze niczego nie pogryzła,ale obłożona jest mega ilością zabawek.Boi się rowerów i nie przepada za dziecmi, ale nie miała z nimi do tej pory kontaktu więc może to dlatego. Poza tym szczeka jak ktoś obcy chce ją pogłaskac ale to bardziej ze strachu. Ona byłaby super dla jakiejś spokojnej osoby, najlepiej która miałaby już psa i dom z ogrodem takie tam życzenia;p Quote
Merys Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 A co beda do niej jakies obce ludzie podchodzic! ;) Jak bede miala czas, to porobie znowu ogloszenia, oby znalazla taki dom jak mowisz. Quote
plastelina Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 A jak tam Suzi?wie już ze zostaje? Ruda jak tylko zaczynam mówic o jej oddaniu to się zaczyna przytulac, w ogóle pierwszy raz widziałam jak pies podbiega przytula się i odbiega żeby bawic się dalej:/dom z ogłoszeń to będzie miał przewalone ze mną:/ Quote
Merys Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 plastelina napisał(a):A jak tam Suzi?wie już ze zostaje? Ruda jak tylko zaczynam mówic o jej oddaniu to się zaczyna przytulac, w ogóle pierwszy raz widziałam jak pies podbiega przytula się i odbiega żeby bawic się dalej:/dom z ogłoszeń to będzie miał przewalone ze mną:/ Ona chyba nigdy nie myslala, ze znajdzie sie w innym miejscu ;) daje buziaczki i sie przytula, jak ja puszczam zeby sobie pobiegala, to po zawolaniu od razu przybiega. Spoko przeswietli sie dom bedzie dobrze. Quote
Vicky62 Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Trzymam kciuki za domek dla Rudej ...oby jej sie poszczęściło jak dla Suzi ;-) Quote
Recommended Posts