Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 631
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Merys napisał(a):
Postanowilismy z familia, ze Suzi zostanie u nas :)

Kurcze ubiegłaś mnie,miałam napisać że ma dom i liczyłam na masę pytań:evil_lol:

Posted

Dzieki :) Kojot spi na lozku :D Jakis czas temu ze zlosc,ze ja i Beti zostawilam w domu zerwala mi tapete:diabloti: Poki co jest spokoj z demolka, mam nadzieje, ze na stale.

Posted

Merys napisał(a):
Dzieki :) Kojot spi na lozku :D Jakis czas temu ze zlosc,ze ja i Beti zostawilam w domu zerwala mi tapete:diabloti: Poki co jest spokoj z demolka, mam nadzieje, ze na stale.

no bo już nie ma co zrywać;)

Posted

marcelinka371 napisał(a):
Biedne szczeniaczki:( A one bedom przeznaczone do adopcji???

ee? prawie wszystkie zostaly adoptowane, zostala tylko jedna sunia w domu tymczasowym.

Posted

Merys napisał(a):
Postanowilismy z familia, ze Suzi zostanie u nas :)

Fajnie!:multi::multi::multi: Gratulacje dla Waszej całej rodzinki no i dla Suzi!:lol:

Posted

Tak:)Ruda tak samo odnajduje się i w domu i na działce, chociaż na działce jej zdecydowanie lepiej;)w domu nie szczeka, załatwia się na dworze, jeszcze niczego nie pogryzła,ale obłożona jest mega ilością zabawek.Boi się rowerów i nie przepada za dziecmi, ale nie miała z nimi do tej pory kontaktu więc może to dlatego. Poza tym szczeka jak ktoś obcy chce ją pogłaskac ale to bardziej ze strachu. Ona byłaby super dla jakiejś spokojnej osoby, najlepiej która miałaby już psa i dom z ogrodem takie tam życzenia;p

Posted

A jak tam Suzi?wie już ze zostaje? Ruda jak tylko zaczynam mówic o jej oddaniu to się zaczyna przytulac, w ogóle pierwszy raz widziałam jak pies podbiega przytula się i odbiega żeby bawic się dalej:/dom z ogłoszeń to będzie miał przewalone ze mną:/

Posted

plastelina napisał(a):
A jak tam Suzi?wie już ze zostaje? Ruda jak tylko zaczynam mówic o jej oddaniu to się zaczyna przytulac, w ogóle pierwszy raz widziałam jak pies podbiega przytula się i odbiega żeby bawic się dalej:/dom z ogłoszeń to będzie miał przewalone ze mną:/

Ona chyba nigdy nie myslala, ze znajdzie sie w innym miejscu ;) daje buziaczki i sie przytula, jak ja puszczam zeby sobie pobiegala, to po zawolaniu od razu przybiega.
Spoko przeswietli sie dom bedzie dobrze.