Merys Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 MaDi napisał(a):Kasiu musimy znaleźć im domyc do Twojego wyjazdu, przecież nie możesz wiecznie siedzieć na dzialce bo kto Was tam odkopie w zimie;)? Kiedy mijają 3 tygodnie od szczepienia? Merys czy udało Ci się zrobić oddzielne ogłoszenia? Jak stoi ich allegro? Ogloszenia robie im co drugi dzien. Nie ogarniam allegro. Dzieki Plastelinko za nowe wiesci, bede musiala zmienic info w ogloszeniach. heheh jakie foty :D Quote
MaDi Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 Cudne zdjęcia, koniecznie trzeba dodać do ogłoszeń jakieś "domowe". Merys Ty nie ogarniasz allegro to co ja mam powiedzieć;)? Quote
plastelina Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 https://picasaweb.google.com/118308713816101438406/Psy?authkey=Gv1sRgCMiv_Pj1q4j4pwE# tutaj zdjęcia już dla wszystkich, allegro robiła Asko, jeśli go nie wznowi to ja wystawię,ale dopiero w pon lub środę bo wtedy dostęp do neta będę miała Quote
andegawenka Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 [quote name='plastelina']https://picasaweb.google.com/118308713816101438406/Psy?authkey=Gv1sRgCMiv_Pj1q4j4pwE# tutaj zdjęcia już dla wszystkich, allegro robiła Asko, jeśli go nie wznowi to ja wystawię,ale dopiero w pon lub środę bo wtedy dostęp do neta będę miała ...i boksio tam jest:loveu::loveu::loveu: Quote
plastelina Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Boksio -sierota nie do oddania;) Wczoraj Biała podbiegła do niego jak jadł i zabrał mu miskę z jedzeniem a on dalej stał i wpatrywał się w podłogę:)Dogo która robiła ogłoszenia dla psiaków przesłała mi mejla od pani zainteresowanej Białą zaraz odpiszę,może akurat coś z tego wyjdzie Quote
andegawenka Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Mojej też goście z miski wyjadali, a ona tylko wzdychała i gapiła sie na mnie ...."no zrób coś bo mi wszystko zeżrą". Są bardzo mimiczne... Quote
MaDi Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 Toadie pojechał dzisiaj do domu! Trzymajcie kciuki aby ta adopcja była udana i aby zwiastowała szczęście dla reszty leśnych skrzatów. Quote
MaDi Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 plastelina napisał(a):Boksio -sierota nie do oddania;) Wczoraj Biała podbiegła do niego jak jadł i zabrał mu miskę z jedzeniem a on dalej stał i wpatrywał się w podłogę:)Dogo która robiła ogłoszenia dla psiaków przesłała mi mejla od pani zainteresowanej Białą zaraz odpiszę,może akurat coś z tego wyjdzie Mam nadzieję,że się uda:) Quote
plastelina Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Pani jest z Warszawy, ma kota bez tylnych nóżek, mieszka w bloku trochę się boi że Biała będzie zbyt żywiołowa dla kota, ja właściwie też bo ona pewnie potraktuje go jak zabawkę, no i może biegac non stop. szukac kogoś do wizyty przedadopcyjnej? a gdzie Toadi domek znalazł?:> Quote
MaDi Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 plastelina napisał(a):Pani jest z Warszawy, ma kota bez tylnych nóżek, mieszka w bloku trochę się boi że Biała będzie zbyt żywiołowa dla kota, ja właściwie też bo ona pewnie potraktuje go jak zabawkę, no i może biegac non stop. szukac kogoś do wizyty przedadopcyjnej? a gdzie Toadi domek znalazł?:> Toadie zamieszkał w Świdniku. Wizyta jak najbardziej wskazana, podeślemy Pani najwyżej inną psinkę. Quote
Merys Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Suzi dzielna dostala dzisiaj kuj w tylek nawet nie poczula:) a teraz spi wtulona w moja torebke....... Quote
MaDi Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Merys napisał(a):Suzi dzielna dostala dzisiaj kuj w tylek nawet nie poczula:) a teraz spi wtulona w moja torebke....... Bo to super laska;) Sierść też ma już śliczną. Poproszę o zdjęcia siostrzyczek na maila. Quote
as_ko Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Wystawiłam allegro: http://allegro.pl/trzy-suczki-mix-owczarek-niemiecki-husky-i1751268913.html Jednak nie dałam rady wstawić nowych zdjęć, mój laptop zdechł, a komputer z którego korzystam zawiesza się przy każdej próbie wgrania zdjęć na serwer. Jedynie jeżeli ktoś wrzuci na wątek pomniejszone zdjęcia suczek to będę mogła je przekopiować do allegro. Quote
MaDi Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 [quote name='as_ko']Wystawiłam allegro: http://allegro.pl/trzy-suczki-mix-owczarek-niemiecki-husky-i1751268913.html Jednak nie dałam rady wstawić nowych zdjęć, mój laptop zdechł, a komputer z którego korzystam zawiesza się przy każdej próbie wgrania zdjęć na serwer. Jedynie jeżeli ktoś wrzuci na wątek pomniejszone zdjęcia suczek to będę mogła je przekopiować do allegro. Dzięki Asiu, mi ostatnio padły dwa laptopy:( Kto ma pomniejszone foty? Quote
MaDi Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Mam złe wieści Ruda jest chora, ma poważne problemy skórne. Potrzebne będą fundusze m.in. na specjalną karmę:( Biała została ponownie zaszczepiona. Quote
Merys Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 MaDi napisał(a):Mam złe wieści Ruda jest chora, ma poważne problemy skórne. Potrzebne będą fundusze m.in. na specjalną karmę:( Biała została ponownie zaszczepiona. Cholera! ;/ Quote
MaDi Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Merys napisał(a):Cholera! ;/ Niestety a zainteresowanie dziewczynami i wątkiem zerowe. Quote
Merys Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 MaDi napisał(a):Niestety a zainteresowanie dziewczynami i wątkiem zerowe. Wiem:( dzisiaj tez robilam im ogloszenia ehhh, wyslalam info do ludzi na fb. Quote
MaDi Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Merys napisał(a):Wiem:( dzisiaj tez robilam im ogloszenia ehhh, wyslalam info do ludzi na fb. Psy bezpieczne więc cisza. Quote
LadyS Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 MaDi napisał(a):Psy bezpieczne więc cisza. U nas to samo, zero deklaracji ani nawet nikt nie udaje, że się interesuje psami - czasem ktoś wejdzie i podniesie... Quote
MaDi Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 ladySwallow napisał(a):U nas to samo, zero deklaracji ani nawet nikt nie udaje, że się interesuje psami - czasem ktoś wejdzie i podniesie... Takie życie,mam nadzieję że ludzie zaczną dzwonić w sprawie adopcji. Quote
Recommended Posts