Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 631
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Minie troche czasu i bedzie dobrze. Suzi tez zwiewa. Duzo moja Beti pomogla, bo non stop sie bawia i razem smigaja. Resocjalizuje sie przy niej :)

Posted

uroczy Klapciuch :)

Vicky62 napisał(a):
Malenka...jaka szczęśliwa,śpi w łóżeczku ...zdjęcie miłe dla oka, po tym co przeszła.

Jakby psiaki wiedzialy co je czeka, to same by nam na rece wskoczyly. Zyc i nie umierac :D

Posted

Cudne foty.
Toadie btył wczoraj u lekarza, trzeba mu będzie kupić całkiem sporo suplementów dla skóry:(
Kasiu nic się nie martw będzie dobrze.
Musimy rozruszać wątek, pomożecie?

Posted

Cocker_The_Best napisał(a):

Byłem na spacerze to teraz mnie miziać na łóżeczku...aż zasnę:cool3:

Nawet się spotkaliśmy;)
Przytył chłopak.

Posted

Toadie to niestety, przy większym natężeniu hałasów i ludzi panikuje, ale zawsze moja sunia w pobliżu dodaje mu otuchy. Teraz trzeba go w jak najwięcej miejsc zabierać, gdzie się tylko da w końcu się przyzwyczai;-) Liczę na to, że znajdzie cudowny domek jeszcze skóra mu się poprawi i zacznę szukać apaszki SZUKAM DOMU :cool3:

Posted

MaDi napisał(a):
Cudne foty.
Toadie btył wczoraj u lekarza, trzeba mu będzie kupić całkiem sporo suplementów dla skóry:(
Kasiu nic się nie martw będzie dobrze.
Musimy rozruszać wątek, pomożecie?

MaDi, nie trzeba Wam tych witamin dla szczeniąt z Beaphara? Mam i Junior Cal, i Salvikal, mogę Wam odsypać.

Posted

Ja sama mam suczkę urodzoną w lisiej norze w lesie z wątku
http://www.dogomania.pl/threads/182730-Szczeniaki-z-LISIEJ-NORY!-5sz.-EX-DZIKUS%C3%93W-MA-DOMY!!!-Mama-nadal-w-lesie-%28/page24 i wielkie dzięki i wielka zasługa Ulii , że doprowadziła małe do tak " normalnego " stanu na początku panicznie bały się ludzi, a teraz... na początku szczeka jak człowiek przejdzie za futkę to już podchodzi i wącha i tak po kilku - kilkunastu minutach już jest OK, a jak ktoś jej bardziej przypadnie do gustu to wpycha pychol pod rękę żeby ją głaskać:)i nic jej nie przeszkadza normalnie funkcjonować, myslę, że jest normalniejsza niż wiele ze szczeniąt wychowanych w zwyczajnych warunkach. To tak ku pokrzepieniu!

Posted

ladySwallow napisał(a):
MaDi, nie trzeba Wam tych witamin dla szczeniąt z Beaphara? Mam i Junior Cal, i Salvikal, mogę Wam odsypać.

Wszystkiego nam trzeba;(

Posted

Cocker_The_Best napisał(a):
Toadie to niestety, przy większym natężeniu hałasów i ludzi panikuje, ale zawsze moja sunia w pobliżu dodaje mu otuchy. Teraz trzeba go w jak najwięcej miejsc zabierać, gdzie się tylko da w końcu się przyzwyczai;-) Liczę na to, że znajdzie cudowny domek jeszcze skóra mu się poprawi i zacznę szukać apaszki SZUKAM DOMU :cool3:

Apaszkę nawet chyba jeszcze mam.