andegawenka Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 malawaszka napisał(a):żeby łapa uschła temu co zastrzelił tą suczkę! uschła???!!! raczej gniła powoli:angryy: Quote
Vicky62 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 andegawenka napisał(a):uschła???!!! raczej gniła powoli:angryy: O tak, święta racja... Quote
Vicky62 Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Malenka...jaka szczęśliwa,śpi w łóżeczku ...zdjęcie miłe dla oka, po tym co przeszła. Quote
plastelina Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 śliczna mała, no i te łóżkowy pozy;) nie wiem czy z Rudą sunią dojdę kiedykolwiek do takiego etapu. Quote
Merys Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Minie troche czasu i bedzie dobrze. Suzi tez zwiewa. Duzo moja Beti pomogla, bo non stop sie bawia i razem smigaja. Resocjalizuje sie przy niej :) Quote
Merys Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 uroczy Klapciuch :) Vicky62 napisał(a):Malenka...jaka szczęśliwa,śpi w łóżeczku ...zdjęcie miłe dla oka, po tym co przeszła. Jakby psiaki wiedzialy co je czeka, to same by nam na rece wskoczyly. Zyc i nie umierac :D Quote
Vicky62 Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Merys napisał(a):uroczy Klapciuch :) Jakby psiaki wiedzialy co je czeka, to same by nam na rece wskoczyly. Zyc i nie umierac :D Tak to prawda Quote
MaDi Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 Cudne foty. Toadie btył wczoraj u lekarza, trzeba mu będzie kupić całkiem sporo suplementów dla skóry:( Kasiu nic się nie martw będzie dobrze. Musimy rozruszać wątek, pomożecie? Quote
Cocker_The_Best Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Byłem na spacerze to teraz mnie miziać na łóżeczku...aż zasnę:cool3: Quote
MaDi Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 Cocker_The_Best napisał(a): Byłem na spacerze to teraz mnie miziać na łóżeczku...aż zasnę:cool3: Nawet się spotkaliśmy;) Przytył chłopak. Quote
Vicky62 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Kocurek napisał(a):Normalnie kanapowce:) I pomyśleć,że niedawno biedaki w norze siedziały...a tu prosze kanapowce na całego...piekne psinki... Quote
Cocker_The_Best Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Toadie to niestety, przy większym natężeniu hałasów i ludzi panikuje, ale zawsze moja sunia w pobliżu dodaje mu otuchy. Teraz trzeba go w jak najwięcej miejsc zabierać, gdzie się tylko da w końcu się przyzwyczai;-) Liczę na to, że znajdzie cudowny domek jeszcze skóra mu się poprawi i zacznę szukać apaszki SZUKAM DOMU :cool3: Quote
LadyS Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 MaDi napisał(a):Cudne foty. Toadie btył wczoraj u lekarza, trzeba mu będzie kupić całkiem sporo suplementów dla skóry:( Kasiu nic się nie martw będzie dobrze. Musimy rozruszać wątek, pomożecie? MaDi, nie trzeba Wam tych witamin dla szczeniąt z Beaphara? Mam i Junior Cal, i Salvikal, mogę Wam odsypać. Quote
masza44 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Ja sama mam suczkę urodzoną w lisiej norze w lesie z wątku http://www.dogomania.pl/threads/182730-Szczeniaki-z-LISIEJ-NORY!-5sz.-EX-DZIKUS%C3%93W-MA-DOMY!!!-Mama-nadal-w-lesie-%28/page24 i wielkie dzięki i wielka zasługa Ulii , że doprowadziła małe do tak " normalnego " stanu na początku panicznie bały się ludzi, a teraz... na początku szczeka jak człowiek przejdzie za futkę to już podchodzi i wącha i tak po kilku - kilkunastu minutach już jest OK, a jak ktoś jej bardziej przypadnie do gustu to wpycha pychol pod rękę żeby ją głaskać:)i nic jej nie przeszkadza normalnie funkcjonować, myslę, że jest normalniejsza niż wiele ze szczeniąt wychowanych w zwyczajnych warunkach. To tak ku pokrzepieniu! Quote
MaDi Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 ladySwallow napisał(a):MaDi, nie trzeba Wam tych witamin dla szczeniąt z Beaphara? Mam i Junior Cal, i Salvikal, mogę Wam odsypać. Wszystkiego nam trzeba;( Quote
MaDi Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 Cocker_The_Best napisał(a):Toadie to niestety, przy większym natężeniu hałasów i ludzi panikuje, ale zawsze moja sunia w pobliżu dodaje mu otuchy. Teraz trzeba go w jak najwięcej miejsc zabierać, gdzie się tylko da w końcu się przyzwyczai;-) Liczę na to, że znajdzie cudowny domek jeszcze skóra mu się poprawi i zacznę szukać apaszki SZUKAM DOMU :cool3: Apaszkę nawet chyba jeszcze mam. Quote
Cocker_The_Best Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Może jakieś allegro adopcyjne dla Suzi i Toadiego :) Quote
Recommended Posts