MaDi Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 ladySwallow napisał(a):A po cholerę ktoś bierze psa do sklepu? Tego to już zupełnie nie jestem w stanie zrozumieć. Teraz to możemy tylko się wkur... zostały podobno we dwójkę, po wyjściu była tylko sunia DT. Quote
LadyS Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 MaDi napisał(a):Teraz to możemy tylko się wkur... zostały podobno we dwójkę, po wyjściu była tylko sunia DT. Co nie zmienia faktu, że do sklepu to się chodzi z reklamówką, a nie z psem... Quote
Merys Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 MaDi napisał(a):Toadie się odnalazł:) ufff kamien z serca! Quote
LadyS Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 MaDi napisał(a):Toadie się odnalazł:) I gdzie był? Quote
plastelina Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Olu a Toadie wrócił do Dt?super że się znalazł:) Quote
Merys Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Fajnie gdyby powstalo allegro cegielkowe dla psiakow. Pisalam w tej sprawie do Selengi, ale nic mi nie odpisala... Ja niestety nie mam konta. ;/ Quote
MaDi Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 plastelina napisał(a):Olu a Toadie wrócił do Dt?super że się znalazł:) Taa DT sam go nawet znalazł. Quote
MaDi Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 Merys napisał(a):Fajnie gdyby powstalo allegro cegielkowe dla psiakow. Pisalam w tej sprawie do Selengi, ale nic mi nie odpisala... Ja niestety nie mam konta. ;/ Mamy konto fundacyjne, tylko muszę im dostarczyć aktualny KRS aby załatwić charytatywne aukcje czy coś w tym stylu;) Jak chcesz to [posprawdzaj i zadziałamy w tym temacie. Quote
Vicky62 Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Powinien DT po tym incydencie nigdy nie brać psa do sklepu ...mam nadzieje ,że nauczka na przyszłość bedzie Quote
MaDi Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 Vicky62 napisał(a):Powinien DT po tym incydencie nigdy nie brać psa do sklepu ...mam nadzieje ,że nauczka na przyszłość bedzie Też mam taką nadzieję. Quote
toyota Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Dziewczyny, załóżcie chociaż malcowi adresatkę. Może zasugerujcie DS, żeby zaczipował pieska. Ja tam wszystkich adoptujących do tego zmuszam :diabloti:. (Po tej historii z zaginięciem Nędznika- Toya mam nauczkę do końca życia. MaDi pewnie go pamięta...) Quote
MaDi Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 toyota napisał(a):Dziewczyny, załóżcie chociaż malcowi adresatkę. Może zasugerujcie DS, żeby zaczipował pieska. Ja tam wszystkich adoptujących do tego zmuszam :diabloti:. (Po tej historii z zaginięciem Nędznika- Toya mam nauczkę do końca życia. MaDi pewni go pamięta...) Mały był usprzętowiony ale szelki zostały znalezione na krzaku. Quote
bico Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Dobrze, że Toadie się odnalazł, nie rozumiem jak można dorosłego psa samego pod sklepem zostawić, a co dopiero zostawić tam samego szczeniaka...:shake: No ale dobrze, że się psiak odnalazł w miarę szybko. MaDi, to Toedie jest w DT i dwie sunie na DT u plasteliny? Są jeszcze jakieś szczeniaczki w klinice? Na prawdę trudno to wszystko ogarnąć:oops: Quote
MaDi Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Merys napisał(a):Co z imionami dla panienek? Pozostawiam decyzję Plastelinie. Quote
MaDi Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 bico napisał(a):Dobrze, że Toadie się odnalazł, nie rozumiem jak można dorosłego psa samego pod sklepem zostawić, a co dopiero zostawić tam samego szczeniaka...:shake: No ale dobrze, że się psiak odnalazł w miarę szybko. MaDi, to Toedie jest w DT i dwie sunie na DT u plasteliny? Są jeszcze jakieś szczeniaczki w klinice? Na prawdę trudno to wszystko ogarnąć:oops: Toadie DT Suzi DT u Merys 2 pnny DT u Plasteliny. Szukamy domów! Quote
Merys Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 MaDi napisał(a):Pozostawiam decyzję Plastelinie. Ok, ciekawe co Plastelina wymysli :D a ja wlasnie walcze z Suzi, maly dran przynosi mi lape do gryzienia na lozko. No szkoda bardzo:shake:Dzisiaj jak wrocilam znalazlam na lozku: klapki,ciapy i moje adidasy:diabloti: na szczescie ich nie pogryzla. Quote
farmerka63 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Merys - podczytuję wątek z zaciekawieniem, i muszę Cię pocieszyć, że tymczasowiczka Lola - wyżełka czeska, którą gościmy u siebie od 4 miesięcy , pomału wychodzi ze stadium niszczycielstwa. Literaturę oszczędziła, ale czasopisma rozdrabniała namiętnie. Ofiarą padły również kapcie całej rodziny ( przez jakiś czas pomykaliśmy po domu w skarpetkach) , moje 3 biustonosze , nadgryzła nam też kilka sztuk konfekcji ( jeden sweter, spodnie dresowe ), skróciła mi sznurówki do adidasów , nagryzła rąbek puchowej kołdry. Dziury w ogrodzie i zamordowana śliczna pelargonie to doprawdy drobiazg... Podsuwane zabawki, piłeczki , kości i patyki pomagały doraźnie ale nie rozwiązywały problemu . Po prostu czas, czas... Quote
Merys Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 farmerka63 napisał(a):Merys - podczytuję wątek z zaciekawieniem, i muszę Cię pocieszyć, że tymczasowiczka Lola - wyżełka czeska, którą gościmy u siebie od 4 miesięcy , pomału wychodzi ze stadium niszczycielstwa. Literaturę oszczędziła, ale czasopisma rozdrabniała namiętnie. Ofiarą padły również kapcie całej rodziny ( przez jakiś czas pomykaliśmy po domu w skarpetkach) , moje 3 biustonosze , nadgryzła nam też kilka sztuk konfekcji ( jeden sweter, spodnie dresowe ), skróciła mi sznurówki do adidasów , nagryzła rąbek puchowej kołdry. Dziury w ogrodzie i zamordowana śliczna pelargonie to doprawdy drobiazg... Podsuwane zabawki, piłeczki , kości i patyki pomagały doraźnie ale nie rozwiązywały problemu . Po prostu czas, czas... Widze, ze mialas ciekawe przygody :D Ona nauczyla sie palic glupa, widze ze ma ciapa w pyszczku i Suzi zostaw to bla bla bla, a ona zmienia pozycje glowy i udaje ze gryzie zabawke. Doskonale wie ze nie moze ale i tak to robi.:diabloti: Quote
MaDi Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Merys ciesz się bo mogłaś trafić gorzej;) Zrobisz banerek? Quote
Merys Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 MaDi napisał(a):Merys ciesz się bo mogłaś trafić gorzej;) Zrobisz banerek? Haha to mnie pocieszylas :P Tak, odnosnie plakatu, czekam na imiona psiakow, zeby moc go zrobic. Quote
Recommended Posts