Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 631
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

funia napisał(a):
Ten filmik na pościeli jest swietny a sunia przepiekna !!!koleżanka czarna również!!!!

Dziekujemy:) ta mala zolza, budzila mnie dzisiaj rano ciagnac za wlosy:diabloti:

Dwa odlowione pieski to sunie, niestety jedna z nich ma zle wyniki krwi.

Posted

IVV napisał(a):
czy wiadomo co jej jest ?

Na pewno babeszjoza, podobno potrącił ją samochód i tak naprawdę mieliśmy informację,że nie żyje...
Psiaki są tak spięte,że ciężko robić jakiekolwiek badania, w trakcie oględzin sikają i wydalają kał pod siebie:(

Posted

MaDi napisał(a):
Na pewno babeszjoza, podobno potrącił ją samochód i tak naprawdę mieliśmy informację,że nie żyje...
Psiaki są tak spięte,że ciężko robić jakiekolwiek badania, w trakcie oględzin sikają i wydalają kał pod siebie:(

ehh okropne to wszystko :(

Posted

W takim razie zmienię zaraz w allegro że pozostałe szczeniaki złapane. Najważniejsze że są bezpieczne i teraz już będzie tylko lepiej, bo są pod dobra opieką :)
Trzymam kciuki za ich zdrówko.

Posted

Vicky62 napisał(a):
Biedaczki małe, są tak zestresowane, że robią pod siebie?

Niestety tak one nie wiedzą,że człowiek jest dobry, ostatnio nie podchodziły już nawet do opiekunki która znów słyszała strzały...

Posted

to cud, że wszystkie udało się wyłapać z tej z tej leśnej jamy....

wpłaciłam 200 zł z dopiskiem "darowizna na dzikie pieski z jeśnej nory", mam nadzieję, że wpłata już dotarła na konto.

Posted

IVV napisał(a):
ludzie w tej okolicy z pewnoscia wiedza kto strzela do psow...

Pani która je dokarmiała nic nie wie bo i tak już przykleili jej łatkę "wariatka od psów"

Posted

bico napisał(a):
to cud, że wszystkie udało się wyłapać z tej z tej leśnej jamy....

wpłaciłam 200 zł z dopiskiem "darowizna na dzikie pieski z jeśnej nory", mam nadzieję, że wpłata już dotarła na konto.

Dziękujemy.

Posted

byłam dzisiaj z Madi w klinice i psy są naprawdę przerażone,sunia z babeszjozą jeszcze nawiązuje jakiś kontakt wzrokowy, ale ta druga tylko wzrok wbity w ziemie i chowają się za siebie, dobrze ze chociaż są razem.