MaDi Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 Imię już jest:) TOADIE FB http://www.facebook.com/event.php?eid=189674514418707 Quote
handzia Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Zapiszę się u biedaka :-(. Jak pomyślę ile wycierpiał, ból od postrzelenia, głód, pchły i te kleszcze...:-(:-(:-( na takim małym, wątłym ciałku :shake: To straszne... Najgorsze, że pozostałe jeszcze siedzą w lesie, Quote
MaDi Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 Merys napisał(a):Oby sie z tego wylizal Maluch ma apetyt, dzisiejsze badania też nie wykazały babeszjozy, oby tak dalej. Quote
IVV Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 jest sliczny :) a czy sa juz te zdjecia na jego wydarzeniu ? wszyscy sie zakochaja :) i pewnie dom sie szybko znajdzie Quote
LadyS Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 IVV napisał(a):jest sliczny :) a czy sa juz te zdjecia na jego wydarzeniu ? wszyscy sie zakochaja :) i pewnie dom sie szybko znajdzie Wstawiłam już Quote
Merys Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 MaDi napisał(a):Maluch ma apetyt, dzisiejsze badania też nie wykazały babeszjozy, oby tak dalej. Ten kto mu to zrobil i jego matce, to nie czlowiek... Jak wyciagnie sie maluchy z tego lasu, to wtedy spadnie kamien z serca. Quote
MaDi Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 Merys napisał(a):Ten kto mu to zrobil i jego matce, to nie czlowiek... Jak wyciagnie sie maluchy z tego lasu, to wtedy spadnie kamien z serca. Mam nadzieję,że wspólnymi siłami damy radę. Jak już będą bezpieczne mam w planie pewną akcję. Quote
Merys Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 MaDi napisał(a):Mam nadzieję,że wspólnymi siłami damy radę. Jak już będą bezpieczne mam w planie pewną akcję. :diabloti: Super :diabloti: Quote
bico Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 brak już słów na to wszystko....:( jakie są na chwilę obecną poniesione koszty na leczenie, pobyt w klinice i żywienia maluszka? Piesek wyleczony i podtuczony zostanie ogłoszony i mam nadzieję, że ktoś sensowny go wypatrzy.... Quote
Merys Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 bico napisał(a):brak już słów na to wszystko....:( jakie są na chwilę obecną poniesione koszty na leczenie, pobyt w klinice i żywienia maluszka? Piesek wyleczony i podtuczony zostanie ogłoszony i mam nadzieję, że ktoś sensowny go wypatrzy.... Dokladnie i jego rodzenstwo rowniez. Quote
Recommended Posts