aanka Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Byłam u Tygrysa wczoraj .Jest sfrustrowany i zestresowany brakiem spacerów .Dałam mu przez kratki ciastek i psie gryzaki ... dalej szlaban na spacery z psami ..:mad::shake: Quote
aanka Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 podobno Tygrys był trzymany na łańcuchu:angryy: I dzieciaki drażnily go patykami :mad:. dlatego tak nienawidzil patykowi kijków . Tak jak przypuszczałam .......wcześniej . Nie przepada z tego powodu za dziećmi ..: Quote
aanka Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Tygrys bez spacerów nadal:shake::-( , tak jak wszystkie od mies.. zresztą . Dziś idę pdpisać porozumienie ,może cos ruszy ....w końcu .... Quote
MisiePysie Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 czy dobrze rozumiem ,że Tygrys dalej jest w tym Bolesławcu? Quote
aanka Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 Tygrys ,bez spacerów nadal .:-( Dziś GO głaskałam ,mówiłam do Niego , był spokojny ...........jednak jest b. sfrustrowany brakiem ruchu :-( Quote
aanka Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 do góry Tygrys...... . ostatnie zdj,z przed tygodnia.. a tu morduchna ...bidny jest bez ruchu i spacerów i to jeszcze gorzej wpływa na Jego zachowanie ..niestety... Quote
aanka Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 przeprasza m Tygrysku - nie mogę z Tobą wychodzić teraz:-(:shake: Jak Ty wytrzymasz bez spacerów .........................:-( Quote
magdyska25 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Przeczytałam cały wątek....ehh Najlepiej jakby został wyciągnięty do dobrego szkoleniowca... Słyszałaś o Panu Marku? Quote
aanka Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 szkoda ,że cały czytałaś .. te nieporozumienia ,,wszystko przez nerwy związane z wywozami naszych psów:-(:-( to dla nas za wiele ............... Słyszałam o p.Marku ,trzebaby zbierać deklaracje .. ..:roll:.. Ja wyżebram gdzie sie da jakies stałe też... ale myślę też ,żeby go ocenił szkoleniowiec i wydał swoją opinię , bo jak na razie wet . uważa ,że Tygrys jest agresyywny ,tylko g...o:mad:się zna na psach , a wrecz sie ich boi... Wtedy może znów dadzą mi z ni m wychodzić ,do czasu załatwienia hotelu... ostatnio w eszlam dać mu słomy do budy ,zachowywał się normalnie ,,,on przy wchodzeniu do boksu ma opory i inne czynniki wtedy też sie złożyły do tego zachowania ,czego nasz szanowny wet . nie może pojać .... Quote
Jara Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Skontaktuj się z Mirkiem. Pisałam Ci już na wrocławskich astach. Opisz sytuację może zgodzi się na darmową konsultację, on "lubuje" się w psach agresywnych ;) U p. Marka nie wiadomo czy jest miejsce. http://psieszkolenie.pl/kontakt.html Quote
aanka Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 rozmawiałam z Mirkiem ,ale ja nie moge za mocno napierać ...on zna problem ..widocznie nie może lub nie ma miejsca teraz......... Quote
Jara Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Ahhh :(( No to szkoda. Zostaje chyba tylko p Marek, ale nie wiadomo czy u niego miejsce jest? Quote
magdyska25 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 a macie namiary do Pana Marka? Żeby ew. przynajmniej "zaklepać" miejsce czy co bo wiem, że i u niego jakoś się ciasno ostatnio robi.... No i psy mają dobrą opiekę- trafiają do ds a na to czekamy! Quote
magdyska25 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 ooo przyszła mi do głowy też Furciaczek...ale chyba zapsiona po uszy...... Quote
Jara Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Tylko żeby zaklepać miejsce trzeba mieć kasę na utrzymanie psa. Quote
magdyska25 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Jara napisał(a):Tylko żeby zaklepać miejsce trzeba mieć kasę na utrzymanie psa. Pies z Falenicy (zapomniałam imienia...) ma deklaracje a za to miejsca u Pana Marka brakuje..., więc pomyślałam, żeby najpierw zadzwonić, porozmawiać czy w ogóle jest taka opcja- myślę, że wątek podsunąć? albo ogólnie można przedstawić sytuacje psa i wtedy Pan zadecyduje, czy się podejmie czy nie. Żeby mieć jakieś rozeznanie. Zawsze "ciułać" potem można ale najpierw mieć jakiś cel. Quote
aanka Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 pogadam z Mirkiem jeszcze... Ale wet . który go widział ze 2 razy już go ocenił ,że jest agresywny ... wet .dziwi sie też dlaczego on sika , jak to nazwał pod siebie , a inne psy tak nie robią .. tłumaczę mu ,że przecież jest w stresie ,bez spacerow ,ruchu itd...ale nie -- inne psy mają czysto .. no -paranoja istna ..,:mad: apropo musial do niego przyjść ,bo Tygrys dostał zapalenia przestrzeni międzypalcowych .:shake: nie przyszlo mu np do głowy ,aby zaproponować np agrisan ..i zalecić dezynfekcję boksów .............. przy karmie tescowej musi b dużo pić , no ,ale to wg wet, jest dziwne... Quote
aanka Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 Byłam z Tygrysem 2 tyg. temu na spacerze . PROBLEM BYł TYLKO PRZY ZDEJMOWANIU MU kagańca . nie mam głowy teraz opisywać szerzej . Załatwilam mu wizytą behawiorysty - dzwoniłam do Marcina Brzozy z Wrocławia -miałam opisać Tygrysa itd.............nie zdążylam ,ale wiedzieli o moich zamiarach ,był nagłośniony wystarczająco. Szkoleniowiec mógł przyjechać w styczniu - ofiarowałam wlasne fundusze ewentualnie .miał przeprowadzić konsultację . Dziś ,jak zwykle spacery z psami . pODESZŁAM POD BOKS Tygrysa, a psa .nie ma!!!!!!!!!!:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:placz:. dZWONILAM WSZĘDZIE -żadnej konkretnej informacji , Urząd miasta nie czynny ..Gdze jest móje Tygrysiątko :-( Był nie do adopcji ,Straż nie wydawała żadnego psa po za tym .. gdy mu się coś stało - nie daruję ! w niedzielę był na pewno . Quote
holmina Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 o matko!jak pies może tak sobie zniknąć?już sie boję o niego...wybadaj czy tam nie mają jakichś kontaktów z handlarzami do Niemiec,,,,,i nie popuść aż nie wyjasnia co z psem,napisz jak moge pomóc? Quote
N_i_e_do_W_I_A_R_Y Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 napisz co mozemy zrobic,jak pomoc? moze jakis telefon trzeba wykonac,podzwonic gdzies na prywatne numery,jesli wszedzie zamkniete! Quote
aanka Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 dzięki za obecnośc -tylko Wy zaglądneliście ..na razie:-( Quote
Recommended Posts