martaipieski Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 ze tak powiem zawsze mozna wybrac ,,ten lepszy domek" czekamy na info skad jest ten drugi domek??? Quote
Scooby_Doo Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 podałam cynk zainteresowanej osobie i skontaktowała się już z autorką wątku :) pozdr!!! Quote
Aaaniaa Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 Jeśli pierwszy i drugi domek nie wypalą, obiecuję się odezwać :lol: Nawet nie zdajecie sobie sprawy, jak takim zainteresowaniem poprawiacie mi i domownikom nastój :multi: Nigdy nie miałam okazji szukać domu psiakowi i taka reakcja po prostu motywuje do działania jak nic innego :oops: P.S. Niech domek najlepiej wybiorą obeznane forumki, bo ja nie do końca jestem zorientowana w tych wszystkich sprawach adopcyjnych i mogę wybrać to, co niekoniecznie najlepsze :) Do mnie odzywała się jeszcze jedna forumka, mogę podać nick :) Quote
martaipieski Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 to do którego doku psinka jedzie??juz wiadomo?? Quote
Aaaniaa Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 Do mnie odzywali się tylko państwo z Czarnkowa, ci pierwsi, nikt więcej się nie odzywał. Jeśli nikt więcej się nie "zgłosi", to w środę zabieram pudelka (we wtorek jestem od 8 do 20 w pracy :/) i do Poznania, a z Poznania do Czarnkowa tak jak była pierwotnie mowa :) Quote
martaipieski Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 ok jutro wysle numer do znajomej z poznania ktora go odbierze:) Quote
coronaaj Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 martaipieski napisał(a):ok jutro wysle numer do znajomej z poznania ktora go odbierze:) Czyli maly jedzie do Czrnkowa. Czy domeczek sprawdzony? Kto sprawdzil? Quote
martaipieski Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 jak juz pisałam najlepiej by psiak pojechał do tego najlepszego domku ale jak na razie tylko domek z czarnkowa sie odezwał wiec nie mamy w czym wybierac. domek sprawdziła moja znajoma, ja tych ludzi nie znam tylko ona, ale mam do Asi pelne zaufanie i wiem ze psa nie da byle komu. ja moge zrobic poadopcyjna i zdjecia. Quote
xxxx52 Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Aaaniaa napisał(a):Jak już Marta wyżej pisała: "moja znajoma która tak jak my jest straszna psiara zna tych ludzi, była u nich wiec mówi ze domek super!!! oczywiscie poadopcyjna mozna zrobic i to nie raz bo dosc czesto bywam w tamtych stronach:smile: pieskiem nie znudza sie na pewno, byli skłonni przygarnąc nawet starego psa wiec mysle ze jest to decyzja dobrze przemyslana i sa przygotowani na wszytko. psiak bedzie spał w domku na kanapie i biegał w ogrodzie." więc myślę, że nie trafi z deszczu pod rynnę, co zresztą będzie sprawdzane :) jest to prawie odpowiedz na moj poprzedni post ,ale bieganie po ogrodzie to dla psa za malo ,pies musi chodzic na spacery ,czytac uliczna gazete ,musi spotkac sie ze swoimi kumplami i innymi ludzmi. Quote
martaipieski Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 najlepszy domek to: jesli mamy 2 domki jeden np. w bloku panstwo pracuja po 8h dziennie i pies siedzi sam a drugi dom z ogrodem zawsze jest ktos w domu i długie spacery to który byś wybrała???? dlatego oba domii trzeba przeswietlic i wybrac ten w ktorym pies bedzie miaal lepiej. dom z ogrodem to opis domu a czy ktos napisal ze pies bedzie ograniczony tylko do ogrodu???? NIE!!! wiec nie rozumiem pytania. z pewnosci piesek trafi do dobrego domku my nie robimy zamieszania tylko po to by psa zabrac a pozniej upychac go gdzies awaryjnie......................... Quote
coronaaj Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Widac, ze domeczek Ok..Czy juz pojechal do Ds? Jak pojechal moze jakies foty z DS??? Quote
martaipieski Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 jeszcze nie pojecha, prawdoodobne dzis Ania zabierze go i podrzuci do Poznania, w nowym domku powinien być w weekend:) wiec foteczki z nowego domku beda jak pojade go odwiedzic, nie wiem czy ci Panstwo sa nternetowi by sami wysłali nam fotki. a co z tym drugim domkiem??nawet nie wiemy co to za domek skąd sa Ci ludzie:/?? Quote
Aaaniaa Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 Tak, dzisiaj go zawożę do Poznania, tak ok 19 go zabieram od "właściciela" :) Kontaktowałam się też z panią z Czarnkowa i jest uzgodnione wszystko z tego co mówiła :) W sobotę będzie już u niej :) Żaden inny domek się nie kontaktował. Quote
martaipieski Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 czy skontaktowałas sie juz z moja znajoma z poznania:)?? Farmerko kiedy Twoja córcia bedzie mogła go z poznania dowieść do nowego domku??tzn domek od was lub z innego umowionego miejsca by go odebral:) Quote
farmerka63 Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Starsza nie wraca na weekend do domu, bo ma we wtorek egzamin . Młodsza nie odbiera telefonu.... Dzwonię co chwilkę. Quote
martaipieski Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 w razie co trzeba bedzie poszukac transportu, nowi właściciele dorzuca na paliwo:) Quote
Aaaniaa Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 Psiak już w Poznaniu :D Kumpel (tak ma mały na imię jak udało mi się dojrzeć z kartki od szczepienia ;)) się bał i cieszył jednocześnie, od byłego już właściciela musiałam go na rękach wynosić, bo nie wiedział, gdzie znowu go transportują, biedak się chyba bał, że będzie jeszcze gorzej. Całą drogę (ok 50 km) spędził przy oknie oglądając widoki z takim zaciekawieniem, że momentami nie mogliśmy ze śmiechu :) Ogólnie psiak rozkoszny :loveu:, szkoda, że te moje potwory takie zazdrośnice :oops:, bo bym go nie oddała nikomu :evil_lol: Quote
martaipieski Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 suuuppppeeerrrr!!! a wiec teraz kołujemy transporcik do nowego domku:) Quote
martaipieski Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Magda u której jest obecnie pudelek prawdopodobnie w sobote podwiezie go do nowego domku:) Quote
Aaaniaa Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 To ekstra :multi: A wiadomo jak się pudelek sprawuje? Mówiła coś? :) Quote
martaipieski Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 nic nie mowiła ale wysłaa 3 kanapowe fotki mały wyglada na bardzo szczesliwego, i lezy na srodku łóżka ) Quote
conceited Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 hahaha, gratuluje świetne akcji :) serce rośnie. z łańcucha na kanapę :) Quote
Recommended Posts