Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mamy bardzo poważny problem - staruszka sunia Misia, znaleziona jakeś dwa miesiące temu, musi zostać zabrana z dt, w ktróym obecnie jest. Miala tam być kilka tygodni, kilka kryzysów udało się zażegnać, a tej chwili sprawa stoi na ostrzu noża z przyczyn niezależnych od dt. Sunia ma z 10 lat, waży nie więcej niż 10kg, jest w dobrej kondycji, lubi koty, lub siedzieć na kolankach, spać w łóżku, chodzić na spacerki - ale musi chodzić tylko na smyczy bo jest głucha, podrepcze gdzieś i nie wróci na wołanie. Prawie nie szczeka, nie psoci, bardzo miła i spokojna. Młodzi ludzie przyprowadzili ją do lecznicy i chcieli uśpić, lekarz odmówił, więc porzucili psinkę na ruchliwej ulicy...
Oto ona - na zdjęciach wydaje się większa, niż jest w rzeczywistości

kontakt do dt 784 935 784
do mnie 600 985 675 po 16tej, wcześnej nie mogę rozmawiać

Posted

czy mogę sie dowiedzieć gdzie została porzucona chodzi mi o miasto i dzielnicę TO CO ZROBILI CI LUDZIE BYŁO PODŁE ALE ONI CHYBA MYŚLĄ INACZEJ

Posted

Porzycna został w Łodzi, na Bałutach - na skrzyzowaniu Łagiewnickiej - Warszawskiej - Julianowskiej - Inflanckiej.

Rozpoznał ją lekarz z lecznicy na Olszowej. Ludzi widzial pierwszy i ostatni raz, ich danych nie ma.

Do czego Ci te dane?

Posted

te dane sa mi potrzebne poniewaz poszukuje starej suczki bardzo podobnej do tej ale poprosiłam jej włascicielke o zobaczenie zdjecia i stwierdziła ze to nie ten psiak. kobieta tez jest osobą po 80

• 1 month later...