ansk Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Mamy bardzo poważny problem - staruszka sunia Misia, znaleziona jakeś dwa miesiące temu, musi zostać zabrana z dt, w ktróym obecnie jest. Miala tam być kilka tygodni, kilka kryzysów udało się zażegnać, a tej chwili sprawa stoi na ostrzu noża z przyczyn niezależnych od dt. Sunia ma z 10 lat, waży nie więcej niż 10kg, jest w dobrej kondycji, lubi koty, lub siedzieć na kolankach, spać w łóżku, chodzić na spacerki - ale musi chodzić tylko na smyczy bo jest głucha, podrepcze gdzieś i nie wróci na wołanie. Prawie nie szczeka, nie psoci, bardzo miła i spokojna. Młodzi ludzie przyprowadzili ją do lecznicy i chcieli uśpić, lekarz odmówił, więc porzucili psinkę na ruchliwej ulicy... Oto ona - na zdjęciach wydaje się większa, niż jest w rzeczywistości kontakt do dt 784 935 784 do mnie 600 985 675 po 16tej, wcześnej nie mogę rozmawiać Quote
ansk Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 Podniosę Misię - to naprawdę bardzo mila i niekłopotliwa psinka Quote
luta4 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 czy mogę sie dowiedzieć gdzie została porzucona chodzi mi o miasto i dzielnicę TO CO ZROBILI CI LUDZIE BYŁO PODŁE ALE ONI CHYBA MYŚLĄ INACZEJ Quote
ansk Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 Porzycna został w Łodzi, na Bałutach - na skrzyzowaniu Łagiewnickiej - Warszawskiej - Julianowskiej - Inflanckiej. Rozpoznał ją lekarz z lecznicy na Olszowej. Ludzi widzial pierwszy i ostatni raz, ich danych nie ma. Do czego Ci te dane? Quote
luta4 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 te dane sa mi potrzebne poniewaz poszukuje starej suczki bardzo podobnej do tej ale poprosiłam jej włascicielke o zobaczenie zdjecia i stwierdziła ze to nie ten psiak. kobieta tez jest osobą po 80 Quote
ansk Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 Misia ma dom. U starszej Pani na Radogoszczu - kociary i pisary. Na pewno będzie jej tam dobrze. Quote
Recommended Posts