Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

30-stopniowy upał, jesteśmy nad Wisłą, Mika pluska się jak wściekła, żar leje się z nieba,
pomyślałam więc, że wsadzę Barusia do wody - po kostki (!), żeby mu ulżyć....

tia.....

wieczorem miał juz zapalenie gardła, kaszlał tak, że spać nie mogliśmy całą noc, no i skończyło się na serii zastrzyków w dooopalka:evil_lol: :eviltong:

• Replies 291
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziwne, że Baruś anginy po zimnym piwku nie dostał :evil_lol:, a Mikulec biedny, w zwykłej łazience :angryy:!
Posty poznikały większości użytkowników, ja też mam przyzwoite straty, ale co mi tam?

Posted

[quote name='ania14p']
Posty poznikały większości użytkowników, ja też mam przyzwoite straty, ale co mi tam?

ale ty masz ich jeszcze ponad 3 tysie, więc jesteś kimś
:cool3:

Posted

No to zdjęcie to do TOZ-u się kwalifikuje :mad: :evil_lol:
To z piwem też, żeby tak psy rozpijać.. :diabloti: ;)

Biedny Baruś, on widzę książątko wychuchane :lol: A jak Mikunię ślicznie wita, jak z kąpieli wychodzi :loveu:

Iwonko, mi ubyło 1000 postów - pół roku je produkowałam...Przyczyny są takie, że dużo wątków administracja pousuwała, więc i posty przepadły, zostały poodejmowane też posty z foto-blogów i offa (co nas akurat nie dotyczy, bo ja się tam produkuję tylko na wątku Bodziulki, a Ty wpadasz chyba tylko do mnie :lol: ).
Nie podoba mi się to, a pociecha to żadna, że inni i po 30,40 tyś. potracili :crazyeye: :shake:
Tym bardziej to śmieszne, że Ty to byłaś stary wyga, jak ja na dogo dopiero raczkowałam, a teraz widzę, że masz tak malutko postów!

Posted

Posty postami -mi zniknął wątek mojego Hakerka:mad:. Tyle chłopak przeszedł a teraz odebrali mu jego własny watek. Jestem naprawdę wkurzona.

A u Deszczowej w domu to jakaś degrengolada:roll:
Popieram Anię Sonię -trzeba to katowanie zwierząt ukrócić:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

no dobra, zdejmuję strajk postowy :roll:
faktycznie, Ania, Ty też mnie wyprzedzasz w postach :crazyeye::cool3:

A co do wątku Hakerka, to ja jakiś czas temu go szukałam i też nie mogłam znaleźć - to to już jest podłe...Nie ma też większości tematów w dziale: już w nowym domu "moich psów" z poczatku działalności, a szkoda, bo chciałam zdjęcia nowe powklejać dzieci Gai na przykład...:placz:

A co do praktyk stosowanych w moim domu - u mnie zimny wychów, komu się nie podoba - idzie na piwko:evil_lol:

Posted

Ty i zimny wychów....:haha: :biggrina:

Wygląda na to, że zostały usunięte wątki z bardzo starymi wpisami. Pamiętam wątek Hakerka, strasznie szkoda...:shake:

Dobrze, że na mojej galerii czasami Bodziulka cos napisze, bo też by mi ją skasowali...

Posted

Ania-Sonia napisał(a):

Dobrze, że na mojej galerii czasami Bodziulka cos napisze, bo też by mi ją skasowali...

o, przepraszam, ja też tam zaczęłam pisać:mad: :eviltong:

Posted

deszczowa napisał(a):
o, przepraszam, ja też tam zaczęłam pisać:mad: :eviltong:

No właśnie cioteczko! :buzi: :multi: I to może właśnie dzięki Tobie mi galeryjki nie skasowali, bo ostatni wpis przed Twoim tam wejsciem był z marca :oops:
Miło mi, że nas odwiedzasz, tylko, widzisz ja zdjęć nie lubię robić więc można tak głównie pogadać :evil_lol: :oops:

Posted

deszczowa napisał(a):
Ciotka, jak możesz nie fotografować swoich skarbów największych?:crazyeye:

Tak, to jest wielki paradoks :evil_lol: Ale wiesz, ja jak indianie zdjęć się trochę boję :eviltong:
Na wątku dziewczynek zamieściłam zdjęcia z grudnia, skocz tam, jest też małe info dla Ciebie ;)

• 1 month later...
Posted

ech, wakacje, wakacje, i ....
po wakacjach :shake:

Ale chociaż zobaczycie jak my świetnie się bawiliśmy :p

No więc:

niektórzy tarzali się w sianku

niektórzy wściekali się na piłeczkę

żebranie o okruszki jedzenia też było fajniejsze na podwórku i przy dawno nie odwiedzanej dziewczynie:cool3:

można było się też podkopywać do innych niedozwolonych części zieleni;)

a jak się skakało :evil_lol:

a potem to już tylko strumyczek i wyławianie kamyczków (w przypadku mniej aktywnych uczestników wyprawy sukcesem było brodzenie po wodzie:evil_lol:)

po takich eskapadach spało się gdzie popadnie

chociaż znajdowało się jeszcze siły na nowe znajomości:cool3:

a jak się można było świetnie bawić w chowanego:lol:

Nic dziwnego, że teraz całkiem nam się w domu już nie podoba i szykujemy wyprawy kolejne :multi: - trzymajcie kciuki :p