deszczowa Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Ania-Sonia napisał(a): tylko Pańcia tu niepotrzebnie się tak ukrywa :mad: :evil_lol: potrzebnie, potrzebnie, bo Baruś jest zazdrosny :evil_lol: Quote
deszczowa Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 nie ma to jak nowa kanapa :evil_lol: Quote
asiaf1 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 no nie co za pozycje. Ciekawa jestem skąd one takie znają:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='deszczowa']nie ma to jak nowa kanapa :evil_lol: Quote
deszczowa Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 cholelka, chyba za dużo telewizji bez kontroli było :oops: :eviltong: :diabloti: Quote
Ania-Sonia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Deszczowa, zmniejsz trochę zdjęcie i daj jako propozycję do "Zdjęcia" marca". Tylko, ze stosownym komentarzem, żadnych bezeceństw proszę! :evil_lol: Quote
deszczowa Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Ania, sama widzisz, że wszystkim tylko bezeceństwa w głowach :lol: no to zdjęcie zgłoszone - głosować mnie tu szybciuchno!!! :evil_lol:s Quote
asiaf1 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 deszczowa napisał(a):Ania, sama widzisz, że wszystkim tylko bezeceństwa w głowach :lol: no to zdjęcie zgłoszone - głosować mnie tu szybciuchno!!! :evil_lol:s a gdzie to trzeba glosować bo ja pierwsze słyszę Quote
deszczowa Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=54246&page=3 :lol: Quote
deszczowa Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 tak szybko póki Pańcia w pracy i nikt nie widzi to wam coś pokażę - jak Baruś jest nieużyteczny :diabloti: Baruś najbardziej lubi robić z siebie sierotkę - tu na przykład zaczepił się pazrukiem o kółeczko, na którym ma identyfikator i siedział tak, aż mu Pan łapki nie oswobodził :shake::evil_lol: Czyż to nie pierdoła saska z niego (nie mówiąc już o pedikirze)? no i proszę na czym został przyłapany ostatnio::crazyeye: no a ja....Gwiazda jestem, więc sobie podskakuję do nieba z tej radości:loveu: Quote
asiaf1 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Niezły aparat z tego Twojego Barusia:evil_lol: Quote
deszczowa Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 wszystkim wielbicielom zwierząt, w szczególności psów, a w szczególności Mikuni i Baruśka:diabloti: mówimy: Wesołych Świąt Quote
deszczowa Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 nikt tu do nas nie zagląda.....:placz::mad: z braku zachwytów Barusiek poszedł słuchać muzyki:eviltong: a Mikunia poszła łamać drzewa w lesie:diabloti: Quote
Ania-Sonia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Jak zwykle piękna para w zaskakujących ujęciach (te słuchawki :evil_lol: - czemu dręczysz psa Deszczowa, jakiś hip-hop mu tam pewnie puszczasz :mad: ;) , zaraz, zaraz tam jest jeszcze chyba mikrofon??? :cool3: A Mika wygląda jakby gryzła kaktusa :crazyeye: , albo ja znowu coś kiepsko widzę) Pozdrawiam poświątecznie! :lol: :multi: Quote
deszczowa Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 brakowało mi tu Twojej ślepoty Aniu:grins::megagrin: i tak: Baruś śpiewa od czasu do czasu:evil_lol: Quote
deszczowa Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Aaaaaaaaaaaaaaaa....................... Quote
Ania-Sonia Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 To na wypadek, jakbyś miała dzisiaj imieniny :lol: ;) A jak nie masz, to i tak kwiatki Ci się należą :loveu: :loveu: :loveu: Pozdrawiam! :multi: Quote
deszczowa Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 dzięki :grins: imieninki moje i nie moje, ale jeśli chodzi o kwiatki rabatki i życzenia jak najbardziej chodzi o mnie :evil_lol: ps. Aniu, przypominam, że zapomniałaś dać mi linka do swoich psiaków! Quote
deszczowa Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 kwiaty we włosach potargał wiatr....:razz: Quote
deszczowa Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Pańcia chyba zła, schowałyśmy się więc za kanapę i tak se razem przeczekamy :eviltong: :multi: Quote
Ania-Sonia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Jakie niewiniątka! :loveu: :evil_lol: Uwielbiam sierść Mikuni! :loveu: Musi być strasznie miła w dotyku! Quote
deszczowa Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Ania-Sonia napisał(a): Uwielbiam sierść Mikuni! :loveu: Musi być strasznie miła w dotyku! jak jedwab, Kochana, jak aksamit....:rolleyes: Quote
ania14p Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Śliczności i nie wygląda na to, żeby miały do siebie jakieś pretensje, chyba przesadzałaś ostatnio :mad: . Quote
ania14p Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 I jeszcze kwiatki, które zostawiłam na działce na Twoje imieniny, najlepszego od Koksowej rodziny: Quote
deszczowa Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 cała Koksowa Rodzinka mnie właśnie wzruszyła (strasznie wzruszająca się jestem:cool3:) :placz: dziękuję :buzi: (niedługo napiszę to z domu:user: :cool3:) Quote
Recommended Posts