Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziś już po pierwszej kontroli posterylkowej - wszystko jest dobrze:multi:
fakt, że mała jeszcze jest osowiała i bidulka, ale zdrowieje

guz o dziwo się wchłonął i nie było co operować:multi:

za to pod narkozą niunia miała jeszcze pedicure robiony:razz:
także nadal jest wielką laską:p

• Replies 291
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak się czuje ruda laseczka? :loveu: Doszła już do siebie? Jestem ciekawa jak ją zabezpieczasz przed interesowaniem się szwem - kołnierzem? A Baruś jej nie pomaga? Pytam, bo Sonia prawdopodbnie też będzie mieć niedługo operację i zastanawiam się jak zabezpieczyć szew przed dwoma psami :roll:

Wspaniale, że guzek się wchłonął!!! :multi: Niepotrzebnie się denerwowałaś!

Posted

Ania,

Mikunia otrzymała gustowne ubranko (poniżej zdjęcia). Ubranko się zdejmuje na spacerki i tyle. Baruś był zaniepokojony Mikunią i ją obwąchiwał i całował w pysio, ale nic więcej.
Mikunia przez pierwsze dni głównei leżała nieruchomo, bo ją bolało - poproś o środki przeciwbólowe lekarza. Baruś podchodził do niej tylko, jak wstawała.

Teraz Mikunia jest już wesolutka i coraz bardziej żywa i pieści się jak dawniej, więc wszyscy są zadowoleni:loveu:

poniżej reportaż z ostatnich dni:

integracja

ręka noga mózg na ścianie, czyli ulubiona pozycja senna Baruśka

Baruś dziękuje Chrupkowi za zabaweczkę, którą targa wszędzie non stop

Mikunia po sterylizacji:

Posted

deszczowa napisał(a):

Ja też ryczę ze śmiechu! (a tuszu w kosmetyczce niet :mad: :evil_lol: )!!! To ostatnie zdjęcie najlepsze! I jakie na czasie! :evil_lol: Super zabawka! Ja też taką chcem! :diabloti:

Wiesz, u Soni to ubranko to g. dało, bo sobie rozbabrała ranę pomimo tego fartuszka - tak rozmoczyła dziobem (przez kilka godzin), że wdała się infekcja. Musiałam gada zabierać do pracy :mad: , ale drugi raz ten numer nie przejdzie :shake: Z kolei jak raz jej założyłam Soni kołnierz to Zabka śmiertelnie się bała! ;) Zobaczymy, jakoś to pewnie opanuję :roll:

Posted

Ania-Sonia napisał(a):
Super zabawka! Ja też taką chcem! :diabloti:

prawda, jaka fajowa:cool3:

Ania-Sonia napisał(a):
Z kolei jak raz jej założyłam Soni kołnierz to Zabka śmiertelnie się bała! ;)

:roflt:

• 2 weeks later...
Posted

Jako, że życie ma inne plany co do mojego czasu, przez co dogo już praktycznie nie przeglądam skupiając się jedynie na moich wieluniakach w potrzebie - właśnie przeżyłam szok totalny... :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Przydreptałam tu za Tobą, deszczowa, z topiku Gai, bo coś mi Twój awatarek nie pasował :razz:
No i szczęka mi się o podłogę rozbiła, a palce z wrażenia nie bardzo wiedzą co pisać... więc tylko pogratuluję powiększenia rodzinki o tak cudnego osobnika :loveu:

(a moje prywatne stado też miało taką cudną kostkę, jaką Baruś od Chrupka otrzymał, ale przyszła w odwiedziny taka jedna goldenia gówniara z adhd i ją zjadła... :roll: )

Posted

cieszę Się Małgosiu, żeś wpadła na ten mój rodzinny wątek:multi::lol:

przekażę Mikuni, że się tak spodobała :razz:

a co do kostki od Chrupka - to juz są o nią kłótnie w stadzie i taka przez to się zrobiła jak... psu z gardła wyjęta:lol::evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zostaje u Ciebie?:)

GRATULACJE :)
JEst arcysłodka :)
Widziałam ją przez chwilkę w lecznicy i się zakochałam :)
całuski w noski dla maluchów :):loveu:

• 2 weeks later...
Posted

pewnie się za mną stęskniliście:evil_lol:

wrzucam więc parę moich cudnych foteczek:loveu:

a wcale że mnie tu nie ma, bo wiem, że nie wolno się kłaść na pościeli

a w razie czego to ja nic nie wiem skąd się tu wzięłam - śpię twardym kamiennym snem

i tak Pańcia ma na moim punkcie bzika - wszystko mi wybaczy:diabloti:

Posted

a tak się obraziłam, jak Pan przyjechał i niedostatecznie mocno mnie wytulił po rozłące! siedziałam tak na widoku przez ponad godzinę, żeby przemyślał swój czyn:diabloti: