Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A jak jak zwykle dowiaduję się ostatnia!!! :mad: Wystarczy moment nieuwagi ;) (tyle, ze tego już dawno należało się spodziewać, ten topik od pewnego momentu nie mial zbyt "interwencyjnego" charakteru :evil_lol: )

Deszczowa, tylko pamiętaj, że Cię ostrzegałam :evil_lol: :eviltong:

Hurrrra!!!! :multi: Mikuniu, tak się cieszę!!!! :loveu:

• Replies 291
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aniu-Soniu, rozważyłam wszelkie za i przeciw. Biłam się z myślami, ale cóż - miłość zawsze zwycięża, no nie? :loveu::p

Chrupek, dzięki za prezencik dla nadąsanego Baruśka :evil_lol:

Cała powiększona rodiznka ma się już świetnie. Baruś już się uspokoił:lol: i coraz lepiej idzie psiakom dogadywanie się :razz:

A Mika???:roll:
Jest cudowną, kochaną i delikatną dziewczynką :loveu:
Czasem się na nią patrzę i zastanawiam, jak ktoś po prostu założył jej smycz i zatargał do lecznicy na śmierć :shake: :-(

Mikunia bardzo odżyła, rządzi się i wszędzie wtyka swój nosek. Robi to jednak z prawdziwym kobiecym wdziękiem :cool3: Kokietka :evil_lol:

Na spacerku nic innego nie robiłaby tylko ganiała za kamyczkami i patyczkami (przez co tworzy niesamowity kontrast do, jak to się Asiaf1 wyraziła, autystycznego Baruśka:evil_lol:).
Już w drodze dla Mikuni jest super śliczna pomarańczowa poducha do spania na Mikołajki, a na Gwiazdkę dostanie piłeczkę na sznurku wylicytowaną u Chrupka:p
A dziś idzie przymierzać do sklepu szeleczki i kupić sobie grzebyczek :loveu:

(strasznie jestem szczęśliwa, to się chwalę, no co? nie mogę? :evil_lol::loveu::razz:)

Posted

[quote name='deszczowa']Aniu-Soniu, rozważyłam wszelkie za i przeciw. Biłam się z myślami, ale cóż - miłość zawsze zwycięża, no nie? :loveu::p

Ta "psia" - zawsze :diabloti: ;)

[quote name='deszczowa']
A Mika???:roll:
Jest cudowną, kochaną i delikatną dziewczynką :loveu:

Mikunia bardzo odżyła, rządzi się i wszędzie wtyka swój nosek. Robi to jednak z prawdziwym kobiecym wdziękiem :cool3: Kokietka :evil_lol:

Na spacerku nic innego nie robiłaby tylko ganiała za kamyczkami i patyczkami (przez co tworzy niesamowity kontrast do, jak to się Asiaf1 wyraziła, autystycznego Baruśka:evil_lol:).

Ja mam identyczne przeciwienstwa w domu. Fajny efekt! Gwarantuje, że Baruś powoli zacznie się wyzwalać z autyzmu. Konkurencja czyni cuda!!! :evil_lol:
[quote name='deszczowa']
strasznie jestem szczęśliwa, to się chwalę, no co? nie mogę? :evil_lol::loveu::razz:)
Masz się chwalić jak najczęściej! I zadawać nam trudne zagadki do rozwikłania :evil_lol:

Posted

Ania-Sonia napisał(a):

Ja mam identyczne przeciwienstwa w domu. Fajny efekt! Gwarantuje, że Baruś powoli zacznie się wyzwalać z autyzmu. Konkurencja czyni cuda!!! :evil_lol:

to dobrze rokuje, uff:p

ostatnio psiaki leżały już tak blisko siebie, że się dotykały tylnimi łapkami, ale każde miało łeb odwrócony w drugą stronę, że to niby nikt nic nie wie :evil_lol:

Posted

[quote name='deszczowa']jakby ktoś był zainteresowany:cool3:

A co to za kokieteria??? :cool3: :evil_lol:

Ale słodka parka! Tylko Baruś wygląda jakby za przeproszeniem kot mu narobił na głowę :diabloti: ;) , a Mikunia kokietuje! :loveu: Czuję, ze wkrótce lody zostaną ostatecznie przełamane!

Już to pisałam - to jest największa laska na dgm!!!! :loveu:

Posted

piękne foty! :loveu:
zwłaszcza stado razem :loveu: :loveu:

ps
proszę nie zaniedbywac Barusia; nie jest łatwo byc starszym bratem, nawet jeśli się jest miniONkiem :cool3:

Posted

dziękuję za ciepłe słowa w kierunku Baruśka:loveu:
fakt, jest trochę zblazowanym rozpieszczonym próżniakiem i wiedząc że i tak się podoba nie musi się wcale starać:lol:
ale stadko ma się coraz lepiej (szczególnie to widać po okupowaniu mojego łóżka w nocy:diabloti:)
i nie zaniedbuję Barusia - ciągle go wychwalam, jaki jest kofany i dobry brat :cool3:

Posted

[quote name='deszczowa'] nie zaniedbuję Barusia - ciągle go wychwalam, jaki jest kofany i dobry brat :cool3:
He, he, ja o moich też mówiłam siostrzyczki, ale one jednak tak są do siebie niepodobne, że teraz zmieniłam im "pokrewieństwo" i jak np. chcę, żeby Żabka poszła do Soni w drugim pokoju to mówię - "no idź, szukaj, gdzie jest macocha" :diabloti: ;)

Posted

:loveu: dziękujemy za zauważenie tego naturalnego piękna :cool3:

dobrze, że oprócz niespotykanej wręcz urody tej parki zalicza się ona również do wagi piórkowej :cool3:
inaczej nie przeżyłabym dzisieszej nocy :shake:
Mika chyba miała przypływ uczuć, bo z pełnego rozbiegu w środku nocy skoczyła mi na klatę i zaczęła całować i gdy próbowałam wyzwolić się z obręczy miłości zauwazyłam, że drugi stwór przygniata mi w tym samym czasiez premedytacją nogi :mad: :loveu:

Posted

deszczowa napisał(a):
Ania, czy ja zauważam w Tobie lubowanie się w sadyżmie i szkalowaniu innych? :crazyeye::diabloti:

Tak!!! uwielbiam dręczyć całuskami i przytulankami Sonię, która szczerze tego nie lubi (moje kochane zimne suczysko ;) ) i wyzywać ją od zołz, paskud i macoch :evil_lol: Im bardziej szkaluję, tym bardziej kocham :diabloti:

Strasznie cieszę się, bo z tego co piszesz Mikunia już chyba wyrzuciła z pamięci swoich poprzednich, za przeproszeniem...państwa :angryy:

Posted

Ania, to super takie dręczenie - mam to samo i potrafię ściskać i całować wbrew woli Barusia i uwielbiam, jak warczy i pojękuje i się tak fajnie nadyma ze złości :evil_lol::diabloti:
Mikunia już też coraz bardziej jest do tego zmuszana:eviltong: Szczególnie lubię wycałowywać jej tę małą główkę :loveu:
I tak, wydaje mi sie,że już najgorsze za Mikunią :p Jest wesolutka, a ja najbardziej uwielbiam jej radosć, jak idzie na spacerku przede mną, a ja co pewien czas ją wołam - ona się wtedy za kazdym razem tak słodko do mnie odwraca i merda ogonkiem i tak rażniej człapie dalej :loveu: A czasem podbiega i rzuca się na mnie do głaskania i tulenia, więc sobie czasem takie przystanki miłosne robimy :loveu::evil_lol:

Posted

a co! się jeszcze pochwalę:eviltong:
Wczoraj psiaki miały prawdziwe Mikołajki - Mikunia dostała różową zabawkę patyka-nogę piszczącą, a Baruś - kolorową kaczkę :lol:
I każde zajęło się zabawą na całego i się domagały jedne przez drugiego, żeby poszarpać, porzucać, pozabierać...ufff...:evil_lol:

No i akurat wczoraj przyszła paczką super fajowa poducha dla Mikuni w kolorze jej umaszczenia :p

tia, wiem, sfiksowałam :shake:;)

Posted

co u mnie pytacie ciekawie? :mad: :cool3: :loveu:

aaaaa takie tam! dostałam na Mikołajki jeszcze od Pana smycz automatyczną pod kolor ubranka i grzebyczek z czerwoną rączką, wiecie? :loveu:

jestem teraz bardzo posażna panna i jak widać w załaczeniu chyba mi jest dobrze :razz: :evil_lol: :eviltong:

Posted

No cóż, ja mam taki internet, że przejrzenie dwóch tematów zajmuje mi pół dnia, i gdyby nie to, że Deszczowa wygadała się przez telefon to do tej pory bym nie wiedziała, że jej się stado powiększyło! :razz: :lol:
Rude cudeńko - cudne :loveu: A jaki miało fart!!! :multi:
W ogóle Baruś i Mika to śliczniusia parka (a`propos "parka" - kiedy sterylka rudzielca? ;) )

PS. A-ha, to ja w takim razie nie rozumiem, dlaczego na avatarku Baruś siedzi tak samotnie? chyba lepiej by im było we dwójkę? ;)