deszczowa Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 yyyyy.... :painting: :painting: :razz: (a kto przygarnie Tinkę ode mnie z podpisu?:placz:) Quote
deszczowa Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 aby wiatr nie hulał zbyt zagadka dla zainteresowanych :evil_lol: co to za zabawki co tam Mika miele? :crazyeye: :diabloti: Quote
ania14p Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Jeżowaty miś, przerośnięta cykoria no i oczywiście przeżuty sznureczek? Quote
deszczowa Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 ania14p napisał(a):Jeżowaty miś, przerośnięta cykoria no i oczywiście przeżuty sznureczek? Ania, szóstka za jeżowatego misia :happy1: :megagrin: a co na jeżowatego misia i cykorię powie słynna z celności oka Ania-Sonia? :diabloti: Quote
jotpeg Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 eee, to podluzne bialo-zielone to chyba z gumy jest. wykluczam cykorie. na jeza zgoda. Quote
deszczowa Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 ciotki, ale gdzie ten jeż? :crazyeye::mdrmed: Quote
Ania-Sonia Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Pozwólcie, że ocenię... No, ja widzę złotą rybkę :lying: :oops: Wyraźnie widać wybałuszone rybie oko i kawałek płetwy. Dalej - wydziamgany sznureczek i jakieś zmutowane warzywo na kształt pora. I co Deszczówka, trafiłam :cool3: :evil_lol: Quote
deszczowa Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 [quote name='Ania-Sonia']Pozwólcie, że ocenię... No, ja widzę złotą rybkę :lying: :oops: Wyraźnie widać wybałuszone rybie oko i kawałek płetwy. :crazyeye: :crazyeye: :cool2: a nie będe Was już trzymać w niepewności - to w paszczy to jest ... to jest.... GUMOWA żABKA !!! ta sama gumowa żabka, którą pomyliłyście Cioteczki z truskawką :evil_lol: teraz stała się jeżem i złotą rybką :lol: :megagrin: co do sznureczka i przerośniętego pora zgoda :multi: ja nie mogę....:splat::krolik: Quote
jotpeg Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 [LEFT]:crazyeye: no dobra, to kiedy następna zagadka?? :lol: [/LEFT] Quote
deszczowa Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 a jak się towarzystwo rozbawiło, proszę proszę :evil_lol: proszę, kolejna zagadka: co robi Baruś? :razz: Quote
deszczowa Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 ha! nie ma śmiałków?:mad: :eviltong: Quote
deszczowa Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 ciepło..... ciepło.... :cool3: a dlaczego jest obrażony?:obrazic::hmmmm: Quote
jotpeg Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 obrazony, bo Ruda zabrala mu jego zabawki! ryzykowne, ale napisze: poza tym jest mu niedobrze (chyba bedzie rzygal?) Quote
deszczowa Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 :evil_lol: teza śmiała, acz prawdopodobna - Baruś se rzyga od czasu do czasu;) Obraził się bo zabawki, ale dlatego też, że własnie powiedziałam mu, że..... :razz: Quote
Irkowa Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 :lying: ZE MIKUSIA ZOSTAJE Z WAMI NA ZAWSZE ? :smhair2: (sadze ze trafilam bo moj Chrupek mial podobna mine jak mu powiedzialam o Irku :evil_lol: ) Quote
ania14p Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Odważna jesteś Chrupku, ale zgadzam się z Tobę, tylko nie chciałam naciskać na Deszczową i dlatego nie podałam tej opcji :evil_lol: ! Quote
deszczowa Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 TAAAAAAAK :loveu::loveu::loveu: Quote
Irkowa Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 :turn-l: wiedziałam! W takim razie powiedz Barusiow ze Chrupek ma dla niego miły prezencik ;) w zwiazku z jego obrazą :evil_lol: a dla Ciebie Deszczykowa , wielki buziak! :calus: :buzi: :tort: kochana baba z Ciebie! Gratuluje :calus: :klacz: :cunao: trza by bylo sie napic cosik , co ? :drink1: Quote
ania14p Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 To się musiało tak skończyć ! Gratulacje :cool2: ,:cunao:, :evil_lol: ! Quote
deszczowa Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 tia....:diabloti: musiałam tylko popracować nad TZ-tem i wydusić z niego co i tak mieliśmy na myśli od dawna :evil_lol: :mad: Wczoraj orzekł, że Mikę to co najwyżej mogłabym wyadoptować jemu (i tym babskim sposobem on to podjął decyzję :multi: ;)) :loveu: Quote
zaba14 Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Deszczowa gratuluje slicznego psiaka :loveu: :loveu: a Barus? przezyje :evil_lol: jak ja mialam na tymczasie sunie to rudy tez nie byl zadowolony :evil_lol: Quote
jotpeg Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 ha-ha!!!! gratuluje decyzji! Mikusia to prawdziwa szcześciara :loveu: Deszczowa - ukłony :Rose: a dla ulubionego miniONka Barusia całuski! :loveu: Quote
Irkowa Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 super ze tak to wsyztsko sie skonczyło hehe , tak to jest z tymi domkami tymczasowymi :evil_lol: Quote
Recommended Posts