zurdo Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 uuuuuuuuuuu deszczowa! Jak ty to robisz, że one tak zasypiają? Mój pies w ogóle nie sypia, chyba że robi to wtedy, gdy nie ma mnie w domu :cool1: Właśnie myślę, czy da się piwnicę adaptować na sypialnię :roll: Quote
Ania-Sonia Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Najpięknieszy widok na świecie to taka zaspana psia mordka :loveu: A dwie to już człowiek jest jak w niebie ;):evil_lol: Słodkie są!!! :loveu: Quote
deszczowa Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 zurdo napisał(a):uuuuuuuuuuu deszczowa! Jak ty to robisz, że one tak zasypiają? noszę na rączkach :evil_lol: Quote
zurdo Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 deszczowa napisał(a):noszę na rączkach :evil_lol: I co? I to wystarczy?! :crazyeye: Ja noszę Tosię codziennie i jeszcze bujam, i nic :roll: Kołysanki, lawendowy płyn do płukania kocyka i wciąż nic :roll: Może to te szelki? Te szelki to piżama, czy strój całodobowy? :evil_lol: Quote
deszczowa Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 zurdo napisał(a):I co? I to wystarczy?! :crazyeye: Może to te szelki? Te szelki to piżama, czy strój całodobowy? :evil_lol: szelki były, bo to było w ciągu dnia - taka drzemka po obiadku:p a jak mnie tak naciskasz, to powiem Ci, że jeszcze kołysankę śpiewałam :razz: ale musisz wiedzieć, że kołysanka, żeby była skuteczna, musi być wymyślona na poczekaniu i opiewać piękno i miłość do bujanego psa :diabloti: wtedy może zaśnie i Twoja księżniczka:evil_lol: (swoją drogą jak Ty ją bujasz?? :crazyeye:) Quote
zurdo Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 deszczowa napisał(a):(swoją drogą jak Ty ją bujasz?? :crazyeye:) No właśnie tak: deszczowa napisał(a):musi (...) opiewać piękno i miłość do bujanego psa :diabloti: Bujam ją, że jest najpiękniejsza, a jak nie pomaga, to dorzucam jeszcze „och, och! najmądrzejsza też, oczywiście!”. Tak ją bujam :eviltong: A szelki... piżama czy nie i tak z Barusia i Miki niezłe modele :loveu: Quote
deszczowa Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 z cyklu: zagadka co Mikusia ma w pysiu i łapkach:evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Kałamarnicę? :hmmmm::shock::diabloti: Quote
ania14p Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Pewnie pajęczycę :diabloti: (emotionki mi wróciły:multi:)! Quote
deszczowa Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 ha, ha, ha, to jest wytrzeszczacz niezniszczalny, nie wiedzieliście czy cooooo?:evil_lol: W nagrodę umieszczam go jak razem śpimy:loveu: dziękuję wszystkim za wspólną zabawę i zapraszam na kolejne Mikunia :cool3: Quote
deszczowa Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Kochani, to już rok jak świadomi swoich praw i obowiązków podjęliśmy decyzję, że z domu tymczasowego dla Mikusi stajemy się domkiem ostatecznym :loveu: Z tej okazji chciałabym w imieniu Mikuni podziękować wszystkim, którzy jej kibicowali i którzy wiernie przez ten rok zaglądali do niej i cieszyli jej Mikusiowatym szczęściem :multi::Rose::iloveyou: Mamy jednak podwójne, a nawet potrójne święto w tym miesiącu - albowiem jest to prawdopodobny miesiąc urodzin Barusia (kończy 4 latka, u mnie jest od 3 latek) oraz prawdopodobny miesiąc urodzin Mikuni (kończy 7 latek) [tak im w dowodach wpisano, więc pewnie tak być musi:evil_lol:] Z tej okazji pieski dostały po prezentach, wielbiono je przez cały weekend oraz wyprowadzono na długi popas. Skutki poniżej::evil_lol: (przepraszam, że się wcięłam w kadr:oops: ;)) :eviltong: Quote
zurdo Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Ojojoj, to wszystkiego najlepsiego! Jeszcze stu siedemnastu takich potrójnych rocznic (jeśli za skromnie, to poprawiam - dwustu siedemnastu) :lol: Baruś, Mika - Wasze zdrowie, łobuzy :popcorn::BIG: Jak ja lubię oglądać latającą Mikę :loveu::loveu::loveu: Lataj nam Mikulka jeszcze bardzooooo długo :multi: Quote
Bodziulka Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='deszczowa']Mamy jednak podwójne, a nawet potrójne święto w tym miesiącu - albowiem jest to prawdopodobny miesiąc urodzin Barusia (kończy 4 latka, u mnie jest od 3 latek) oraz prawdopodobny miesiąc urodzin Mikuni (kończy 7 latek) [tak im w dowodach wpisano, więc pewnie tak być musi:evil_lol:] poczwórne :cool3: dziś jest Międzynarodowy Dzień Kudelka :loveu: Quote
deszczowa Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 przekażę tym trzpiotom życzenia od Zurdo :multi: ale właśnie się dowiedziałam, że dziś jest czwarty powód do świętowania - DZIś JEST DZIEń KUNDELKA!!!:multi: Quote
deszczowa Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 O! Bodziulko - się zdublowałyśmy :cool3: Quote
ania14p Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 No nie wiem:cool3:, może nie powinnam składać życzeń, wyrodnej ciotce Koksia:mad:, ale jej piakom złożę z wszystkich możliwych okazji :loveu:! Quote
Ania-Sonia Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Troszkę spóźnione, ale szczere i gorące życzenia z wszelkich możliwych okazji dla ślicznej pary mieszanej!!! :smilecol::laola::BIG::tort:! :loveu::multi: Quote
deszczowa Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 dzięki, dzieki, moje ogonki chaukają, że się wzruszyły :p Heket, super, że tu trafiłaś ;) Quote
deszczowa Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 ania14p napisał(a):No nie wiem:cool3:, może nie powinnam składać życzeń, wyrodnej ciotce Koksia:mad:, :placz: biję się w piersi :modla: Quote
ania14p Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 A gdzie nowe informacje o Twoim stadeczku (mam fajnego psiaka do kolekcji, boję się, że na Paluch trafi :placz:)! Quote
deszczowa Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 a Mika się obraziła na nas, bo laptop się popsuł i takie fajne zdjęcia chcaiła tu pokazać, a na razie nici z tego :roll::oops: no więc pokazała nam co o tym myśli :mad: nawet manatki już spakowała ostrzegawczo :placz: Quote
Recommended Posts