Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 291
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Huuurra, witamy vlodka na dogomanii!!! :B-fly: :hand: :bigok: Mam nadzieję, że się rozkręci i nie poprzestanie na 1 poście :evil_lol:

Deszczowa, piękne zdjęcia z wakacji psiakom zrobiłaś :loveu: (ja też trochę zrobiłam, ale nie chce mi się wklejać na wątek :diabloti: ) Ale się psiaczki wyszalały, co? W końcu one też potrzebują trochę odmiany od codziennej, monotonnej, kanapowej egzystencji! ;)

(A wiesz, że mam Twój bazarkowy korkociąg od Bodziulki u siebie w domu :eviltong: Ale za to moją szkarłatną bluzeczkę ciągle przetrzymuje Asia :mad: :evil_lol: ;) )

Buziaczki! :loveu:

Posted

Ania-Sonia napisał(a):

(A wiesz, że mam Twój bazarkowy korkociąg od Bodziulki u siebie w domu :eviltong: Ale za to moją szkarłatną bluzeczkę ciągle przetrzymuje Asia :mad: :evil_lol: ;) )

czyli wszystko pod kontrolą :evil_lol:

Posted

dla tych co się razem z nami martwili, że już tylko w domu będziemy gnić spieszę donieść:
spoko luzik....kolejne wycieczki się odbywają....:diabloti::multi:

jak się jedzie na wakacje to niebyle jak...
(znaczy się kaszle...)

wycieczka - nie wycieczka, czasem trzeba się słuchać - nie ma przebacz:

jak trochę jesteśmy grzeczne, możemy dalej w spokoju cieszyć się życiem

a wracając do starej tradycji zagadek, zapytowywujemy się, kto tu i gdzie tu jest? podpowiadamy, że ktoś się bardzo mocno starał zintegrować ze zgniłym nadbrzeżnym mokrym podłożem:eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='deszczowa']
a wracając do starej tradycji zagadek, zapytowywujemy się, kto tu i gdzie tu jest? podpowiadamy, że ktoś się bardzo mocno starał zintegrować ze zgniłym nadbrzeżnym mokrym podłożem:eviltong::evil_lol:

Eh, te Twoje słynne zgadywanki! :diabloti: Co to może być, jakieś egzotyczne zwierzątko? :hmmmm: Surykatka, diabeł tasmański??? :eviltong:

Jaki Baruś jest Soniowaty, co? :evil_lol: Takie same wyłupiaste, błyszczące oczka, sterczące uszka, charakterystyczna posturka :diabloti: :loveu: Toż to jedna rodzina jest!!! :lol:

Posted

Ania-Sonia napisał(a):
Eh, te Twoje słynne zgadywanki! :diabloti: Co to może być, jakieś egzotyczne zwierzątko? :hmmmm: Surykatka, diabeł tasmański??? :eviltong:

to ja wybieram surykatkę:evil_lol:, diabeł tasmański faktycznie już zajęty :splat:

Ania-Sonia napisał(a):
Jaki Baruś jest Soniowaty, co? :evil_lol:

:loveu: bo nasze psiaki to jedna rodzina - mały czy duży, chłopak czy dziewczyna :evil_lol:

Posted

Więc...
Pierwsza Surykatka w Azorku pojawiła się mniej więcej rok temu, była przesłodka, drobniutka, kudłata i uwielbiała pieszczochy (jak wszystkie surykatki ;)). Zamieszkała na Ursynowie...
A to wszystko przez Markę się zaczęło! Bo dla niej miniaturka Welsh Teriera i Surykatka to było to samo (w sumie podobne ;)) i tak Azorek został przechszczony na Surykatkowo, a każda psia mordka podobna do Surykatki jest Surykatką :evil_lol:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

surykatka surykatką, ale my wczoraj odkryliśmy kto tak naprawdę z nami mieszka - to:
podkołdernik lizakowaty
i nadkołdernik pełzakowaty :diabloti:

a kto jest kim??? :eviltong:

Posted

Bodziulka napisał(a):
pytanie rodem z afery politycznej ;)

bo i w naszym domu różne nowe kwity się znajdują i pies już wtedy to nie jest tylko zwykły pies....
i wypływają na światło dzienne fakty o różnych powiązaniach np. z kołdrą :lol:

i widać jak na dłoni ktoś się podlizuje a kto przymila:loveu:

co będzie dalej? aż strach pomyśleć...wybory wkrótce...:evil_lol:

Posted

deszczowa napisał(a):
bo i w naszym domu różne nowe kwity się znajdują i pies już wtedy to nie jest tylko zwykły pies....
i wypływają na światło dzienne fakty o różnych powiązaniach np. z kołdrą

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Uwaga, teraz będę wyznawać :oops: :eviltong:

Jak ja Was dogomaniaczki lubię!!! Czemu nie możemy np razem pracować? :placz: Niestety, w mojej pracy ludzie nie lubią psów, albo uważają, że pies to ewentualnie tylko w budzie :shake: Zupełnie odzwyczaiłam się od takich ludzi, a teraz muszę z nimi siedzieć 8 godzin na dobę, ratunku!!!!

A co będzie z tym korkociągiem, bo już mnie sumienie gryzie :oops:

Posted

Ania-Sonia napisał(a):

Uwaga, teraz będę wyznawać :oops: :eviltong:

:glaszcze::buzi:

ech, Ania, też się nie mogę z paroma rzeczami pogodzić :oops:

Ale w sprawie korkociągu to musimy zainicjować jakieś spotkanko....:razz:
A może zechcesz nawiedzić mnie i moje psy - brakuje im nowych ofiar do zamęczania :diabloti:

Posted

To pomyślcie sobie, że siedzę teraz w czymś co przypomina halę maszyn wśród trzydziestu osób, które jeszcze wierzą w swoje posłannictwo twórcze i stukają na wyścigi w swoje klawiaturki, a jak wychodzę po ośmiu godzinach to zawsze trafi się jakiś szef (a mamy trzech "ojców"):angryy: z zegarkiem i pytaniem, czy nie za wcześnie wychodzę. Moje psy już nie pamiętają jak wyglądam:placz: - wniosek taki, że trzeba będzie zrobić spęd oczyszczający duszę!!!!!

Posted

ania14p napisał(a):
Ttrzeba będzie zrobić spęd oczyszczający duszę!!!!!

:razz::razz::razz:

taaaak!

(rozumiem, że Ania zgłosiła się dobrowolnie jako ofiara dla moich brytanów:evil_lol:)

Posted

a mnie rano z łóżka zwleka szczekanie boksera (niestety to tylko budzik a nie żywy fafel) a potem godzinami siedzę na dogo i obsługuję bazarki - zero życia psiego :shake: na szczęście szefa nie mam

Posted

Wróciłam dzisiaj o 20 i myślę sobie, że jeśli dalej będę tak bardzo bała się URZĘDÓW, to nigdy nie zostanę emerytką i już koniec z psami, bo po 10 godzinach w pracy, to chyba zaczynam być głupia, czy co? Buziaki dla Barusia i Miki, oraz dla ich Państwa, co zapominają o starej ciotce ze zbunkrowaną w piwnicy i na balkonie karmą dla psów!

Posted

ania14p napisał(a):
dla ich Państwa, co zapominają o starej ciotce ze zbunkrowaną w piwnicy i na balkonie karmą dla psów!

ajajaj :ekmm::ices_bla::siara:

zaraz TZ-ta pogonię :scared:

• 5 weeks later...